Terug naar de hoofpagina van diamental Diamental Magazine Online
 
 
Hart4Es
 

Gigantische ontdekkingen bij Giza
Door Marjan Clarie Meijer

De Amerikaanse auteur van Het Boek van Kennis, De Sleutels van Enoch*, prof. James J. Hurtak heeft de afgelopen 2 jaar gewerkt aan een groot project dat te maken heeft met de piramiden in Giza, nabij Caïro in Egypte. Hij heeft er zelfs een video van gemaakt.

Volgens Hurtak ligt er onder het plateau van Giza een gigantische stad, een doolhof van tunnels en enorme gewelven, sommigen ter grootte van een kathedraal, die daar door een zeer ver ontwikkelende beschaving is achtergelaten.

In een geheim onderzoek, gevoerd door wetenschappers uit Japan, Europa en Amerika, wordt nu al meerdere jaren gewerkt om artefacten, voorwerpen en dergelijke 'naar boven' te halen. Publiekelijk wordt over het onderzoek en over de videofilm die Hurtak maakte niets vermeld of getoond.

Hurtak heeft wel tijdens een Nexus-conferentie in Sydney/Australie gesproken over de ontdekkingen, in bedekte termen althans. Hij gaf toe dat vele van de gewelven onder water stonden en dat het water is weggepompt en dat de 'ouden' volgens hem een zelfverlichtend verlichtingssysteem (wat dat ook zijn moge) hadden. Hij verwees daar ook herhaaldelijk naar de zogenoemde Tijdsheren en een ver ontwikkeld ras van hogere wezens die bedreven waren in een door licht gecodeerde vorm van geometrie, dezelfde vormen van geometrie die zich ook voordoen in de fractals in graancirkels bij Stonehenge en op andere plaatsen. Volgens hem gaat het hier om die Henochiaanse Taal van Licht.

Volgens Hurtak is de mensheid een experiment en zullen we binnen enkele jaren (2003) al de positieve resultaten bemerken. Dit mede omdat de mensheid dichtbij ingrijpende veranderingen in het wereldbewustzijn is aangeland. Dat zal gepaard gaan en/of veroorzaakt worden door de verbazingwekkende ontdekkingen zoals hij noemde onder andere de nulpuntsenergie, een soort vrije energie, waardoor de wetenschap onherkenbaar zal veranderen.

Volgens Hurtak heeft een ver ontwikkeld ras van buitenaardse of hogere wezens van de orde van Melchizedek een netwerk van krachtcentra of tijdcapsules op Aarde achtergelaten en 1 van die plekken is onder meer het onderaardse labyrint (of ook wel genoemd door onder andere de Amerikaanse walk-in Drunvalo Melchizek De onderaardse Stad) onder het plateau van Giza.

Hurtak maakte tevens melding van het ontdekken van de tombe van Osiris, van het vinden van gemummificeerde wezens met vreemde 'ingebrande' tekens op het gezicht als waren die erin gebrand ter hoogte van het derde oog en van verdere fantastische technologische en historische ontdekkingen. Hij wees ook op ontdekkingen die gedaan zijn in De stille Oceaan en in China. Hij draaide in Giza een film die hij de naam 'Chambers of the Deep' meekreeg.

In 1998 maakte Drunvalo Melchizedek*, de oprichter van de Flower of Live organisatie en de wereldleraar in het ademen om tot het Lichtlichaam of de zogenaamde Mer-Ka-Bah te komen, al melding van het bestaan van een gigantische stad onder het plateau van Giza. Hij onthulde toen tevens dat het lichaam, dat in een soort van slapen/ontwaken staat was, van Osiris was gevonden ergens in een middels geluidsenergie geopende ruimte onder de piramides. Ook hij maakte melding van vele manieren om vrije energie te gebruiken.

In het weekeinde van 23/24 juni 2001 hield prof. James J. Hurtak een lezing, in het kader van de grote nationale tentoonstelling 'Unsolved Mysteries' in de Oostenrijkse hoofdstad. Daarop volgde een interview met deze intrigerende man. Lees hier het verslag daarvan.


Lees ook het interview van Diamental met Drunvalo Melchizedek
 


nopix
stichting diamental