Terug naar de hoofpagina van diamental Diamental Magazine Online
 
 
Hart4Es
 

Stand van zaken
Door Cindy de Kroon
12 juli 2001

Aloha,

Daar ben ik dan weer met een updeetje over de stand van zaken hier. Als eerste wil ik ff kwijt dat ik ontzettend veel iemeels krijg van iedereen uit Nederland en daar ben ik uiteraard heeeeeeeeel blij mee. Fijn om te weten dat voor de meeste uit het oog niet altijd uit het hart hoeft te betekenen. Ik ga een paar keer in de week naar het internetcafe en elke keer heb ik weer 8, 9, 10 of soms wel 15 iemeels binnen! Hartstikke leuk om dat allemaal te lezen en daar ga ik dan ook eens goed voor zitten. Ik doe mijn best om iedereen persoonlijk een berichtje terug te sturen, maar dat gaat zoals jullie hopelijk begrijpen heel veel tijd en geld kosten, dus kan het ooit wat langer duren voordat je een berichtje terug krijgt.

Het is hier inmiddels wel flink drukker geworden, alleen is het nog steeds niet te vergelijken met vorige jaren. Het schijnt dat veel mensen toch voor Turkije kiezen omdat het veel goedkoper is om daar te verblijven. Misschien dat de toeristen, en dan vooral de Nederlandse, Chersonissos wel zo'n beetje gezien hebben en daarom liever elders vertoeven. Gelijk hebben ze natuurlijk, maar voor de bevolking hier reden om te stressen. In mijn appartement is het zeker ook te merken dat het absoluut gedaan is met de rust, aangezien ik elke dag gewekt wordt door muziek op zeer luid niveau, met klinkende titels als 'Fuck on cocaine' en 'Women having sex with animals'.

Het weer is hier uitstekend, zeg maar gerust snikheet, het zal zo'n beetje rond de 40 graden liggen elke dag. Een paar dagen geleden hadden we een 1-dags-hittegolfje en was het in de schaduw al 45 (!) graden. Je kunt je wel voorstellen wat onze Cin toen heel de dag heeft gedaan. (niks dus) Nou doe ik wel vaker een hele dag niks, maar is wel fijn als je daar een keer een acceptabel excuus voor hebt.

Op het werk is het ook een stuk drukker, alleen zit ik toch te denken dat ik van baantje ga veranderen. Ik heb het idee dat het niet zo geweldig klikt tussen Dimitri en mij. Het is en blijft een vreemde snuiter die naar mijn mening te vaak chagarijnig is en veel te veel loopt te emmeren. Als alleen ik er nou zo over dacht dan was het wat anders, maar veel mensen klagen over hem. Dus inmiddels ben ik druk aan het 'netwerken'. Ik kan met een aantal bazen van andere clubs heel goed overweg en ze vragen me ook altijd of ik nog aan het werk ben en of het me nog bevalt. Een ander heeft zelfs vrij duidelijk laten doorschemeren dat ik bij hem aan de slag kan. Dus, het wordt hoog tijd voor een kopje koffie hier en daar lijkt mij. Wordt vervolgt....

Inmiddels zijn er ook vrienden uit Nederland gearriveerd en het was natuurlijk geweldig om die weer te zien. Op zo'n moment besef je eigenlijk pas hoe zeer je je familie en vrienden mist. Mijn broertje komt a.s. zondag ook voor 8 dagen hierheen en mijn moeder komt de 25ste. Echt gaaf! Ik weet nog niet hoelang ik hierblijf, voorlopig heb ik het nog wel naar mijn zin. In principe heb ik gezegt dat ik tot het einde van het seizoen blijf, maar het is heel moeilijk te zeggen wanneer het seizoen dan eindigt. Voor mezelf heb ik het idee dat ik ergens tussen half en eind september terugkom. Voordat ik ga wil ik nog wel ff nixen, dus een weekje echt vakantie houden ofzo en van iedereen hier afscheid nemen natuurlijk. Maar, het kan bij mij ook ineens omslaan en ben ik over 4 weken al terug. Wie zal het zeggen. Ik blijf zolang ik het leuk vind en anders kom ik gewoon terug, jullie weer vervelen.

Nou luitjes, dat was het dan weer voor vandaag. De groeten en doe vooral alles wat ik ook zou doen.

Cindy


 
nopix
stichting diamental