logoblblblblbl

Vreemde zaken in Colorado!
 

 

Vreemde zaken bij de branden in Colorado!

Linsky

1

Raadsels


Al wekenlang woeden er hevige bosbranden in de Amerikaanse staat Colorado, waarbij inmiddels  een aantal doden is gevallen en tienduizenden mensen zijn geëvacueerd. De 'Waldo Canyon fire' is hiermee de zwaarste brand uit de geschiedenis van Colorado.

In Colorado Springs zijn 346 woningen afgebrand als gevolg van enorme bosbranden.
Ook wordt er gezegd dat de branden zijn aangestoken, maar er gebeuren daar in Colorado een aantal zeer merkwaardige dingen.


Er blijken zelfs heel vreemde feiten daar bij die branden!


Sinds mijn onderzoek naar de eigenaardigheden die plaatsvonden tijdens de tragedie op 11-9-2001, ben ik nogal eens gefocust op de restanten van enorme branden en andere rampen. Over het algemeen is er helemaal niks vreemds aan de hand en is de puin, alle restanten en de omgeving exact zoals je ook zou verwachten.

Toch blijkt steeds weer dat er bij sommige rampen merkwaardige verschijnselen optreden….die niet zondermeer verklaard kunnen worden vanuit de gewone natuurwetten.

Ik was niet eens echt met uitzonderlijke aandacht bezig de rampfoto’s te bestuderen, maar er viel me onmiddellijk weer wat op wat me koude rillingen bezorgde en in een flits de herinnering opriep aan een net eerder verschenen artikel van me over Dr. Judy Wood.

Laten we eens kijken naar een foto van de enorme brand in Californië, waar het vuur een deel van een groep huizen platlegde. Let goed op de puin, schoorstenen, verschroeide gras, verbrande bomen en de grond!


2

 

Nu, echter het contrast met de volgende foto’s! Hier zijn de huizen werkelijk verpulvert tot een soort van witte sneeuw van de dezelfde soort als de verpulverde, gedesintegreerde structuren die we zagen bij het World Trade Center. 

De eerste luchtfoto hieronder toont de verwoeste huizen in Waldo Canyon, Colorado Springs, het vuur, (als dat is wat het was!) heeft de huizen totaal vernietigd, maar waarbij geen enkele schoorsteen is blijven staan.

Natuurlijk zullen er ongetwijfeld veel houten woningen in vlammen zijn opgegaan, zodat daar weinig van overblijft, maar ook die hebben stenen funderingen en opbouw, met stenen schoorstenen. Waar zijn al die stenen? Ook vergaan tot stof?

Daarbij staan er nog wel nauwelijks beschadigde bomen, waarbij ook het groene gras goed te zien is!

 

3


Als je alle foto’s goed kijkt zie je hele wijken die door brand zijn verwoest. Althans dat is wat men denkt. Het eerste wat opvalt is dat het allemaal strak begrensde plekjes zijn. Alsof het vuur absoluut binnen een afgebakend kader bleef. Als je echter nog beter en nauwkeurig kijkt lijkt het ook alsof de gebouwen zijn verpulverd, … evenals als de gebouwen bij 9/11-9-2001! De meeste bomen staan zelfs nog gewoon en zijn ook nog mooi groen. Ook delen van het gras en het asfalt lijken volledig onaangetast!?

Bij vergelijkbare foto’s, genomen na andere soortgelijke  branden, zie je toch altijd nog zaken zoals schoorstenen of openhaarden en bepaalde constructies van staal die min of meer intact blijven... hier zijn ze volledig verdwenen. Zelfs de volkomen sneeuwwitte as ziet er volkomen onnatuurlijk uit.

Als de zon een keer te fel schijnt smelt het asfalt weg, maar hier is dat op elke foto nog steeds in perfecte staat, en zelfs niet eens zo warm geworden dat er sporen van autobanden in zijn achter gebleven…Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden. Laat de beelden voor zichzelf spreken. Bestudeer ze nauwkeurig en vorm uw eigen mening.

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

Ook hier dus weer een aantal vragen;

 • Als de hitte werkelijk zo intens is dat alles is verpulvert,…
 • Waarom zijn de bomen en het gras en het asfalt naast en te midden van dit inferno dan nog groen?!
 • Waar is het puin, waar zijn de stenen, de schoorstenen?
 • Waarom is er nog zoveel groen gras en zijn zelfs bomen pal naast de verbrande huizen onaangetast?
 • Waarom ligt er geen as op de huizen die gespaard zijn?

 

Deze schade van de Colorado-brand roept dus een aantal dezelfde vragen op als die er rezen na het gruwelijke inferno op September in 2001.
FEITEN die onmiddellijk na de instorting van de 2 WTC torens de aandacht trokken van diverse wetenschappers, architecten, piloten, ingenieurs, vakjournalisten en onderzoekers uit de burgerbevolking:

 

 • Er was tijdens de instortingen nergens noemenswaardige seismologische activiteit waarneembaar, hetgeen wel zo had moeten zijn wanneer 2 gebouwen van meer dan 50.000 ton instorten en uren later 1 gebouw van ca. 40.000 ton.

 

 • De ineenstorting van het 3e gebouw verliep op exact dezelfde wijze zonder vliegtuiginslag, maar deskundigen omschreven alle drie ‘instortingen’ als ten gevolge van een gecontroleerd proces en ook de constante snelheid waarmee ze inzakten klopt niet met datgene, dat wij dachten te zien.
 • De enorme stofwolken, de daaropvolgende asregens, die niet door brand konden zijn veroorzaakt qua kleur, omvang en temperatuur en door getuigen ook werden beschreven als juist koel aanvoelend;

 

 • Rondom de ingestorte WTC gebouwen, tot ver in de omgeving, werden grote hoeveelheden verspreide papieren, memo’s en brieven gevonden, die geen brandsporen, noch enige schoeivlekken vertoonden.
 • De massa puin, restanten van beide WTC-gebouwen en het derde gebouw, stond in geen enkele verhouding tot de oorspronkelijke massa. Er was slechts een minieme hoop op een relatief klein oppervlak.

 

 • 22 en 23 minuten voordat de vliegtuigen in de torens vlogen werden in de machineruimtes van de torens twee explosies gemeten;
 • Er werden geen grote brokstukken waargenomen tijdens de instortingen, maar kleinere stukken en veel dikke stof alsof de gebouwen verdampten;

 

 • Terwijl de wereld ogenschijnlijk twee burgervliegtuigen op hun scherm zagen, berichtten teveel ooggetuigen uit de onmiddellijke omgeving geen burgervliegtuigen te hebben gezien, maar militaire drones. Deze militaire toestellen werden met mobiele telefoontjes zelfs gefilmd.
 • De gefilmde, gefotografeerde inslag van het vliegtuig in de noordelijke toren voldeed niet aan de maten en vleugelwijdte van een Boeing.

 

TOP SECRET - PLASMA WEAPON

 


The Military's Mystery Machine;
Haarp Weather Modification Technology in Alaska

 


* * * * *

Dit alles sluit heel erg goed aan bij een artikel wat ik al eerder schreef over dit soort onverkwikkelijke zaken. Dr. Judy Wood heeft een tijd geleden een aantal vreemde zaken opgemerkt en aangetoond ten aanzien van het hele 11-9 gebeuren.
Lees daarom het artikel wat meer uitleg geeft over de zeer onconventionele, geavanceerde methoden die gebruikt zijn om de WTC-gebouwen neer te halen:

 

“Hebt u een doodswens?!”

 

Dat was wat de rechter vroeg toen Dr. Judy Wood bij hem aankwam met een overdaad aan bewijsmateriaal voor een geheel nieuwe perceptie ten aanzien van de gebruikte methodes bij de aanval op de WTC-gebouwen op 11-9-2001.

Deze vraag illustreert uitstekend de ‘couleur locale’ die onmiddellijk ontstaat als men overheden confronteert met bewijzen van hun eigen wanbeleid, fouten, leugens of misdaden. Uiteindelijk wil daar niemand de vingers te branden aan de documenten en bewijzen die een totaal nieuwe visie rechtvaardigen ten aanzien van de tragedie die op de traumatische dag plaatsvond. 
 
bln
 
     
 

Terug naar

log