Diamental
 
 
Welkom op Linsky's Place
 
OBAMA de frauduleuze President!

bleu

yo


Barack Hussein Obama II de frauduleuze President!

Linsky

Om president van de Verenigde Staten te mogen en kunnen zijn, moet je namelijk geboren Amerikaan zijn.

Breitbart News heeft echter de hand weten te leggen op een klein boekje uit 1991.  De toenmalige uitgever van Obama's boeken, Acton & Dystel, omschrijft hem in dit boekje als: “Geboren in Kenia en opgegroeid op Hawaï. 

Deze publicatie, welke een korte biografie van Obama bevat, werd destijds verspreid onder collega uitgevers. Naast informatie over Obama bevatte het biografieën van nog 89 auteurs die door Acton & Dystel werden vertegenwoordigd. 

 

bmNu zal dit in een rechtszaal misschien geen overtuigend bewijs zijn dat de huidige president niet in Amerika geboren is, maar Obama heeft ongetwijfeld in 1991 geweten wat er in het boekje stond. Hij dus ook akkoord met betrekking tot de inhoud. Ongetwijfeld zal Obama zelfs zélf deze gegevens hebben aangeleverd bij de uitgever. 

Sheriff Apaio en zijn groep medewerkers die al langere tijd de legitimiteit van Obama als president onderzoeken, beloven morgen met een nieuwe onthullende persconferentie te komen. 

Al veel langere tijd is er sprake van dat het geboortebewijs van Obama vals is en hij dus geen Amerikaans staatsburger zou zijn. Deze groep (the Posse) heeft inmiddels een trip naar Hawaii achter de rug en zegt met onthutsend nieuws te komen morgen. 

De laatste persoon die dit ook aankondigde, Andrew Breitbart, stierf onder zeer verdachte omstandigheden op de dag dat hij beloofde schokkende onthullingen bekend te maken omtrent President Obama.

 

 

 

Overheden deinzen er zoals we inmiddels weten, echt niet voor terug om mensen te vermoorden als ze dit in het belang achten van “nationale veiligheid”.
Twee recente voorbeelden zijn de moord op Andrew Breitbart en Anwar-Al-Awlaki, de laatste veroordeeld en gedood zonder enige vorm van proces.

 

Andrew Breitbart TRIBUTE

 

 

Bevestigd: Obama's geboorteakte niet authentiek

 

Rev. Wright; 'Gooi Obama van de trap' 

Sean Hannity zit met auteur Ed Klein, die schreef het nieuwe boek "De Amateur". Het omvat alles. Ook de beschuldigingen dat de regering-Obama binnenste cirkel, dominee Jeremiah Wright probeerde af te kopen, voor rapporten over de wijdverbreide corruptie die er bestaat binnen de USA regering.

 

 

 

 

rt

 

Bronnen:

http://www.breitbart.com/Big-Government/2012/05/17/The-Vetting-Barack-Obama-Literary-Agent-1991-Born-in-Kenya-Raised-Indonesia-Hawaii

http://www.wnd.com/2012/05/now-a-witness-to-breitbarts-death-disappears/

Barack Hussein Obama II


 

UPDATE: 17-7-2012;

Vanavond om half twaalf geeft sheriff Joe Apaio de langverwachte persconferentie in Mapaio County, Arizona.

Sheriff Joe Apaio zal zoals door hem toegezegd, onomstotelijk bewijs leveren dat Obama geen Amerikaan is en dat zijn geboortebewijs dus vals is. 

Dit is live te volgen. De persconferentie is om half drie ’s middags lokale tijd in Mapaio County, Arizona. Volgens onze berekeningen is dat dan vanavond half twaalf onze tijd. Hier een link naar de juiste tijd in Mapaio
Om de persconferentie te kunnen volgen, kun je hier klikken. De video is nu on-line te zien.

Voor Nederlands-talig verslag van het optreden van Sheriff Mapaio, zie:
http://xandernieuws.punt.nl/?id=662063&r=1&tbl_archief=&


Zie ook; http://diamental.nl/images-linsky/obama/obamaburth.html


z

 

 

dia
Copyright en webdesign: diamental.nl