Diamental
 
 
Welkom op Linsky's Place
 
De komende ‘Staat van Beleg’!

bleu

st

De komende ‘Staat van Beleg’!
De laatste zetten in het ‘Grote Spel’ om de totale wereldhegemonie!


Linsky & Morticia

ey

Deel 1

Miljoenen doodskisten kunnen verklaard worden. Evenals een miljoen spoorwagons die ogenschijnlijk niet gebruikt worden en op rails staan die kennelijk enkel naar FEMA-kampen leiden en in een aantal gevallen zelfs naar de rimboe van Nergistan….

Men zou kunnen aanvoeren dat er epidemische toestanden kunnen ontwikkelen, waarbij men wil beschikken over de nodige luchtdicht afsluitbare en totaal geïsoleerde doodskisten, om verspreiding tegen te gaan. De onvoorstelbare hoeveelheid spoorwegmateriaal, wat de US de laatste jaren doorlopend, in continu tempo heeft aangekocht  zou men kunnen verklaren op basis van een economische prognose, die vereist dat er ingespeeld dient te worden op een toekomstige uitbreiding van de reisbehoefte van…nou ja, misschien wel alle legale en  illegale Mexicanen die straks mogen komen als de grenzen worden weggehaald… of zo?

Maar 300.000 ultra moderne guillotines!?

300.000 gloednieuwe vlijmscherpe guillotines in concentratiekampen en speciale treinen in Amerika. Hoe verklaart een regering in hemelsnaam 300.000 guillotines nodig te hebben?!

Ik pieker me suf, maar ik kan werkelijk geen andere reden bedenken als dat die van node zullen zijn om in de toekomst massaal te onthoofden. Daarbij heb ik niet de indruk dat het bedoeld is voor kippen, varkens of wat dan ook, maar voor mensen! Waar zijn ze anders voor? Wat zou men anders kunnen bedenken om de noodzaak van die dingen te rechtvaardigen?

 

gg

 

What the fuck!... 300.000 ultra moderne guillotines!Deze berichten kregen me natuurlijk weer overeind en aan het toetsenbord. Wat is dit allemaal? Sinds wanneer heeft iemand die dingen nodig? Zijn ze gek geworden? Waar dienen in deze tijd guillotines voor? Wat wordt er in hemelsnaam verwacht dat men er 300.000 nodig meent te hebben? En vooral,…voor wat of wie?

Waarom zijn er duizenden van die ultramoderne guillotines op militaire basis’ in Amerika en opgesteld in hun speciale treinwagons? Volgens talloze berichten op het internet, en de vele films is het duidelijk en aantoonbaar dat het om zo’n 300.000 van die gloednieuwe moderne apparaten gaat. Internet staat barstens vol met die enge verhalen, maar kloppen die allemaal wel?

Natuurlijk wil ik zo veel mogelijk controleren en verifiëren, maar in de slangenkuil van het internet is het vrijwel onmogelijk de juiste gegevens uit officiële rapporten te vinden. Uiteraard is ook daar niks vreemd aan, want de overheden houden nu eenmaal niet van openheid ten aanzien van hun duistere werkzaamheden. Harde cijfers ontbreken ten enenmale dus. Het aantal artikelen, films en getuigen is echter overwelvend. Het is erger en verder dan we voor mogelijk houden, waarbij beseft dient te worden dat alles, de treinen en de kampen in staat van paraatheid zijn gebracht, klaar voor onmiddellijk gebruik! Alles waar hier in dit artikel over geschreven wordt blijkt keiharde realiteit te zijn!

Overigens dient duidelijk te zijn dat Agenda 21 niet op alle punten van plan is om "plotseling te gebeuren"! Zij zullen mensen niet opeens maximaal verzamelen in de "Werkkampen" alvorens een aantal ‘dissidenten’, lastige mensen, gevaarlijke lieden zoals kritische schrijvers en  politici, etc…

Dit gebeurd overigens nu al, … langzaam, rustig en methodisch. Niemand merkt het, en die dat wel doen worden belachelijk gemaakt, voor leugenaar uitgemaakt of gewoonweg  genegeerd door anderen en de MSM.

Maar wees gerust, don’t panic, ik heb dus geen harde bewijzen voor 300.000 guillotines gevonden,…ze zijn er wel, dat is zeker, maar waarschijnlijk zijn het er toch wat minder,...pfffff….. gelukkig maar.

Als de Amerikaanse overheid besloten zou hebben, om in de toekomst in elke staat de doodstraf doormiddel van onthoofding in te stellen, zou het verklaarbaar kunnen zijn. Met een extra reserve hebben ze er zeker 100 nodig. Maar waar zijn die duizenden anderen dan voor?! Zelf tijdens de France revolutie hadden ze er niet zoveel nodig! Die paar in Parijs waren voldoende om het hele elite-gepeupel de kop af te hakken.

hh

Nieuwe vracht Guillotines gelost in Long Beach


Dit soort berichten die bij verschillende radiostations en bij mensen als Alex Jones op zijn website en dagelijkse life-programma terechtkomen helpen ook niet echt om het vertrouwen in een menslievende overheid te staven.

Een vrachtschip werd gelost in de haven van Long Beach. De betreffende contactpersoon is ex-marinier en werkt nu als havenarbeider. Hij was bezig het container-vervoer-papierwerk te het controleren met betrekking tot de lading… en ontdekte de guillotines.

Hij verklaarde dat in het algemeen op zijn locatie-ligplaats de lading voor de Moran Pacific Shipping verwerkt wordt, maar hij zei dat hij zich dit herinnerde, omdat het vrachtschip hem in dit geval vreemd voorkwam, omdat het een ‘Hanjin’ schip was (donker met rode onderkant). Hij herinnerde zich niet de naam van het schip, omdat hij van het ene naar het andere schip ging, maar het bevatte een provincie naam. De lading was gelabeld uit China.
Hij stelde geen vragen en had het als iets vreemds ter zijde gelegd…

De guillotines moesten met spoed worden gedistribueerd of opgeslagen voor de lange termijn… Hij denkt dat het een zending van de regering is… Iedereen gedroeg zich zakelijk zoals gewoonlijk. Geen andere vreemde zaken, alleen dan het feit waar de lading uit bestond.

 

rr


Amerikaanse soldaat of robot?

Moderne guillotines bevestigd – Militair Klokkenluider rapport

Stafsergeant Donnie Boysel, van FORT LEWIS Washington, bevestigd  moderne guillotines en speciale training bij FORT LEWIS


Rapportage van Pam Schuffert vanuit North-Carolina
;


Ik reed in een bus van Butte Montana naar North-Carolina, toen ik een jonge man ontmoette, volledig gekleed in vol en indrukwekkend leger uniform. Hij droeg zijn 445 mag wapen en verschillende messen, telefoons, militaire rugzak en ander materiaal. Hij vertelde me dat hij een Staff Sergeant van Fort Lewis was! Fort Lewis is waar vele moderne guillotines voor lange tijd opgeslagen zijn voor gebruik ten tijde van de ‘Staat van Beleg’.”

Ik plaagde hem eerst en vertelde hem dat ik alles wist over de moderne guillotines in Fort Lewis. Hij was geschokt! Hij zei: “hoe weet jij dat?… Dit is hoogst geclassificeerde informatie!” Toen vertelde hij dat hij een christen was. Ik verzekerde hem dat de militairen van de V.S. het aan jonge mensen zoals hijzelf niet vertelden, maar dat deze guillotines op Amerikanen en christenen in de toekomst tijdens de oorlogswet zullen worden gebruikt, om alle tegenstanders van Nieuwe Wereld Orde te onthoofden.

Hoe langer hij luisterde, des te bozer hij werd. Vervolgens zei hij: “zij hebben ons nooit verteld dat dit gebruikt zou worden voor Amerikanen tijdens de Staat van Beleg (Politiestaat)… om alle christenen en tegenstanders van de Nieuwe Wereld Orde van hand te doen! Wij dachten dat zij gebruikt zouden worden in Irak of zoiets!” Hij vroeg me toen om hem meer en meer te vertellen. Hij filmde me zelfs.

Tot slot, zo boos als hij was, over hoe zij werden bedrogen en gehersenspoeld, vertelde hij me:
“Ik zal nooit met deze agenda van de Nieuwe Wereld Orde akkoord gaan! Ik ben een christen! Ik zal contact opnemen met mijn mensen in mijn peloton (64) en diegene die ik kan vertrouwen die christen zijn, zal ik de waarheid vertellen. Ik was verondersteld om naar Fort Hood te gaan voor meer Special Ops trainingen volgende week, om dan terug te keren om mijn mensen op te leiden hoe zij deze guillotines in werking moeten stellen!"

"Er is een speciaal ondergronds opleidingscentrum waar de guillotines staan… ons word niet toegestaan om camera’s, mobiele telefoons, etc., mee te brengen, vanwege hoge veiligheid en stilte betreffende deze guillotines. Ze zijn ongeveer 2 meter hoog, met handbevestiging en een plaats voor iemands hoofd terwijl zij staan. Wij zouden dummy’s gaan gebruiken om te oefenen… maar nu weiger ik deze taak en zal ik de mensen onder me die ik vertrouw gaan aanspreken… die niet met deze agenda van de Nieuwe Wereld Orde akkoord zullen gaan en er op uit gaan in plaats van met humvees, wapens en alles waar onze hand beslag op zal leggen, om deze agenda van de Nieuwe Wereld Orde te bestrijden!”

Wij scheidden in Indianapolis…en ik was verbaasd over het resultaat. Ik moest spoedig meer te weten komen! Ik belde hem de volgende dag. Donnie vertelde me dat hij gesproken had met zijn zuster en familie en dat zij allemaal geschokt waren… zij waren ten slotte allemaal  militairen… Zij vroegen hem: hoe wist u van deze ‘Staat van Beleg-agenda’ van de Nieuwe Wereld Orde… het is allemaal hoogst geclassificeerd!?”

Toen hij hen over mij vertelde (ik had hem een exemplaar gegeven van mijn Airman Magazine met daarin mijn beroemde USAF vader’s cartoon… waarover hij behoorlijk verbaasd en geïmponeerd was), vertelde hij me dat zijn tante van de USAF mijn naam aan de intelligentiecomputers van de USAF zou voorleggen om te zien in welke positie ik binnen de USAF bevond. Hij vertelde me: “Mijn tante zei: dat u rood gemarkeerd  bent (subject te arresteren en voor ondervraging) en door de USAF als bedreiging voor nationale veiligheid was geclassificeerd!” (Ik? Een bedreiging voor nationale veiligheid? alleen voor het vertellen van de waarheid over de komende Staat van Beleg (Politiestaat) over Amerika!?)

Deze Army Ranger vertelde me ook dat als hij aan de kant van de Nieuwe Wereld Orde had gestaan, hij als Army Ranger met de hoogste veiligheidsverklaring en veel Special Ops training geautoriseerd was om mij uit de bus te halen en neer te schieten met de bedoeling om te doden omdat ik deze geclassificeerde info wist…! Of hij kon de meest dichtbijgelegen militaire basis oproepen en kan voertuigen laten komen om mij onmiddellijk te arresteren en me weg te brengen voor ondervraging en vernietiging. Dat is hoe geclassificeerd mijn intern gericht onderzoek en info echt is! En gisteren toen ik hem belde, had hij zelfs nog meer stuitende informatie voor me.

Ik ben nu op de vlucht… zij proberen om me op te pakken… evenals mijn zuster van de USAF! Onze loon- en militaire diensten en bankrekeningen zijn allemaal geblokkeerd… wij hebben nergens meer toegang toe! Zij zijn arresteren nu de helft van de mensen van mijn peloton… degene die ik heb gesproken die besloten om niet akkoord te gaan met een ‘Staat van Beleg-agenda’ van de Nieuwe Wereld Orde… al hun betalingsmogelijkheden en bankrekeningen zijn geblokkeerd, ook die van henzelf….."

"Militaire helikopters en humvees omsingelen hun huizen… er word op hen gelet en zij worden één voor één opgepakt… Eén man in mijn peloton verdedigde zichzelf toen zij in zijn huis inbraken, hij schoot vijf militairen neer die hem probeerden mee te nemen tijdens de actie (sommigen werden gedood) alvorens zij hem konden arresteren! Wij zijn nu op de vlucht, mijn zuster en ik… zij  zitten ook achter ons aan …..”


"Op dit moment ben ik actief aan de telefoon van Staff Sergeant Donnie. Zijn tante die mijn naam op de computers van de USAF screende wordt nu ondervraagd door de autoriteiten van de USAF. Ik ben er zeker van dat zij op dit ogenblik eveneens boos op mij zijn! Zij kunnen eveneens naar mij op zoek zijn op dit ogenblik… met dit militaire schandaal dat uitbreekt en nu ik in het midden van dit alles sta!"

"Laat dit woord aan iedereen uitgaan! Deze moedige militaire mensen betalen de hoogste prijs omdat zij zeggen dat zij nooit met deze militaire agenda van Nieuwe Wereld Orde akkoord zullen gaan om onschuldige Amerikanen te doden en onze grondwet en ons vrijheden en mensen van geloof en karakter in onze natie te vernietigen. Bid nu voor Staff Sergeant Donnie Boysel en zijn zuster en voor de mensen die opgejaagde worden als honden… om ondervraagd en gedood te worden! Bid ook voor mij! Ik kan spoedig voor mijn rol in dit militaire schandaal worden opgepakt.
"

"Nu weet u het…. de guillotines zijn echt!"

"Donny vertelde me dat ze overal zijn… in Fort Hood, Fort Bragg, Fort Lewis… in alle militaire bases van de V.S. met inbegrip van Duitsland waar hij gestationeerd!… "

"Ja, Europeanen zullen voor hun geloof eveneens onthoofd worden in de Nieuwe Wereld Orde!"

“Geef dit door en bid voor mij, voor Donnie en zijn christen mensen die opgejaagd worden van Fort Lewis! Het is nu tijd voor de christenen van USA/Canada om zich voor te bereiden voor de komende crisis. Het zal niet zonder vervolging, testen en bloedvergieten zijn. De voorspelling van de Bijbel over het einde van de tijd staat op het punt zich te openen in deze natie zoals nooit te voren… en ik kan het bewijzen! ”

 

Glenn Beck on Fox news Say's FEMA CAMPS ARE REAL

 

 

 

Public Law; 102-14 - De Zeven Wetten van Noach

De moderne guillotines zijn er volgens velen om alle brekers van Public Law; 102-14 - (Noach Wetten) en de NWO te onthoofden!

De Noachitische Geboden zijn als volgt verwoord:

 • Gebod om rechtvaardigheid te betrachten, rechtbanken in te stellen en in stand te houden om de volgende verboden te kunnen handhaven.
 • Verbod om de Schepper te vervloeken of Zijn Naam te gebruiken of om (iets van) het geschapene te vervloeken.
 • Verbod op afgoderij (schepselen dienen of aanbidden).
 • Verbod om te doden.
 • Verbod op onzedelijkheid zoals incest.
 • Verbod om te stelen of iemand te ontvoeren.
 • Verbod op het eten van het vlees van een nog levend dier.

Executive Order; National Defense Resources Preparedness

Vooral de moderne interpretatie door de NWO – elite van het derde gebod, is wat velen zorgen baart omdat dit kennelijk aangegrepen word om christenen te vermoorden. Daarbij wordt uitgegaan dat zij aan afgoderij doen, doormiddel van de adoratie van Christus aan het kruis en vele andere aanbiddingen van heiligen. Volgens de ‘wetten’ dienen zij daarvoor te worden onthoofd!

Deze Executive Order is geplaatst op de White House.gov  website op vrijdag de 16 maart 2012, onder de naam National Defense Resources Preparedness. In notendop; het is de blauwdruk voor vrede voor de Martial Law en het geeft de president de macht om zo ongeveer alles wat noodzakelijk wordt geacht voor de "National Defense", wat zij ook beslissen dat kunnen zij doen! Zelfs dus in vredestijd, want zoals de titel al zegt; Dit is voor "paraatheid". Men is alert en voorbereid! 

 

jj
Getuigenis van een ex-medewerker, Departement van Defensie


De volgende citaten komen van een ex-inspecteur voor het Departement van Defensie:

 "Deze faciliteiten, vele in afgelegen gebieden door het hele land, zijn opgezet om concentratie/detentiekampen te worden, compleet met gaskamers, voor wie zich verzet en voor dissidenten (andersdenkenden). Algemeen gesproken zijn ze opgezet voor dissidenten die niet meegaan met de Nieuwe Wereld Orde. Degenen 'die zich verzetten' zijn wapeneigenaars die weigeren hun wapens in te leveren; de dissidenten zijn christenen, patriotten en constitutionelen". 


Hij vertelt ook dat er gewerkt wordt met rode en blauwe zones in de zogenaamde doodskampen. Mensen die op de rode of blauwe lijst staan, zullen (volgens al vastgelegd plan) zonder pardon geëxecuteerd worden.


"In juni van 1996, kreeg een FBI agent de 'Regio Drie Blauwe Lijst' in bezit (van een CIA agent), en vond zijn eigen naam erop, en die van verschillende anderen die hij kende in Virginia. De Regionale Blauwe Lijst geeft aan dat de namen daarop opgepikt zouden worden “binnen zes weken van de feitelijke staat van beleg afkondiging”.

Ook vermeld hij dat er 300.000 Sovjet troepen in Amerika zijn om straks (als de staat van beleg, de Nieuwe Wereld Orde doorbreekt) te helpen mensen op te pikken voor de concentratiekampen.

Over degenen die dit alles organiseren zegt hij: "Degenen die al deze dingen doen, opereren vanuit de hoogste plaatsen in het Federale Bestuur. Ze werken samen met 'geleidegeesten en mediums' en gebruiken astrologie en numerologie. De geleidegeesten vertellen hen wat te doen, en het geheel is georkestreerd op de hoogste spirituele niveaus. Elke operatiebasis is bedekt. Ze hebben aan alles gedacht".


"Wie zal het feitelijke oppikken doen? Buitenlandse 'politiemannen' (Verenigde Naties Interne Veiligheidstroepen). Meer dan 30 buitenlandse militaire bases onder de Verenigde Naties vlag zijn reeds opgezet in Amerika, allen met de goedkeuring van speciale benoemden in hoge regeringsposities. Deze bases zijn reeds bemand met meer dan 1 MILJOEN troepen uit Rusland, Polen, Duitsland, België, Turkije, Engeland, Nicaragua en Aziatische landen. Waarom zijn ze hier? Omdat ze in tegenstelling tot onze troepen (...) geen gewetensbezwaar zullen hebben om op Amerikaanse burgers te schieten wanneer de tijd komt”.

 

Michael Maholy, een man die 20 jaar voor de CIA / Marine Inlichtingen werkte, sprak de volgende woorden, die bevestigd zijn door Elaine Knost, een voormalig CIA moordenaar:
"Oh, ieder van ons binnen de Inlichtingendienst weet van de concentratiekampen en hun doelen. Wij allen weten dat ze er zijn om een eind te maken aan degenen die zich verzetten tegen de nieuwe wereld orde onder de staat van beleg".

 

fem

 

Wat is de FEMA ?

 

Federal Emergency Agency (FEMA) Kortweg gezegd: FEMA is de ‘geheime regering’. Deze organisatie heeft meer macht en autoriteit dan de bevoegdheden van de president in Amerika bestrijken.

Het kan wetten buiten werking stellen, hele bevolkingsgroepen verhuizen, burgers arresteren en vasthouden zonder gerechtelijk bevel of rechtszaak.

Het kan alle onroerendgoed in beslag nemen, alsook voedselvoorraden en transportsystemen. En het kan zelfs de Grondwet van Amerika buiten werking stellen en opschorten. 

De oorspronkelijke doelstelling van  het concept FEMA was er voor te zorgen dat Amerika zou overleven in geval van bijvoorbeeld een nucleaire aanval. Een tweede intentie ervan was het coördineren van activiteiten bij rampen zoals aardbevingen, overstromingen en orkanen. 

De duistere geheime zwarte helikopters die nogal eens worden vermeld in diverse Amerikaanse staten, zijn van FEMA.

FEMA is in het leven geroepen door een hele serie van wat genoemd wordt; ‘Executive Orders’. Dit zijn opdrachten van meestal de President, aan officieren of instanties, in zijn hoedanigheid als hoofd van de uitvoerende macht van de federale regering. Zo’n Executive Order heeft dezelfde status als een wet en de President heeft van het Congres de bevoegdheid gekregen deze Executive Orders te kunnen uitvoeren naar eigen inzicht en goeddunken. 

Natuurlijk geeft dit aan organisaties zoals FEMA een ongekende macht via deze ‘Executive Orders’. En daar zijn er nogal wat van geweest de laatste jaren, zoals afgelopen maart, toen via de “The National Defense Resources Preparedness Executive Order alle middelen die nodig zijn voor mensen om te kunnen overleven in handen komen van lichamen zoals FEMA:

Het geheime bestuur van Amerika;

EXECUTIVE ORDER 10990; staat de regering toe om alle vormen van transportatie en de controle over snelwegen en zeehavens over te nemen.

EXECUTIVE ORDER 10995; staat de regering toe om zich meester te maken van de communicatie media en de controle daarover te nemen.

EXECUTIVE ORDER 10997; staat de regering toe om alle elektriciteit, gas, petroleum, brandstoffen en mineralen over te nemen.

EXECUTIVE ORDER 10998; staat de regering toe om alle voedselbronnen en boerderijen over te nemen.

EXECUTIVE ORDER 11000; staat de regering toe om burgers te mobiliseren voor werkbrigades onder leidinggevend toezicht van de regering.

EXECUTIVE ORDER 11001; staat de regering toe om alle gezondheids-, educatie- en welzijnsfuncties over te nemen.

EXECUTIVE ORDER 11002; benoemt de Directeur-Generaal der Posterijen om een nationale registratie van alle personen teweeg te brengen.

 

kk

FEMA concentratiekampen!


Klik op de titel voor een volledige lijst van FEMA-Camps en waar zij zich bevinden.

Met al het voorgaande in gedachte is het natuurlijk heel erg beangstigend om te weten dat er enorm veel FEMA-kampen bestaan die nu volledig operationeel zijn en klaar staan om miljoenen gevangenen te kunnen herbergen. Ze zijn volledig met personeel bemand, maar… nu nog allemaal leeg. En al deze instellingen staan onder controle van FEMA. 

Volgens bronnen die gewoon openbaar zijn op internet is het totaal aan FEMA-kampen zo’n 800 stuks! Niet alleen op het vaste land van de United States en Alaska, maar ook op Hawaï zijn er gesitueerd. Waar de meeste kampen een capaciteit van 20.000 mensen bezitten zijn er enkelen, waaronder die in Alaska met het vermogen om  2.000.000 mensen vast te zetten! Significant detail; Er leven daar in Alaska maar ongeveer 700.000 mensen!

En vergis u niet; Amerika heeft al een behoorlijke ervaring met detentiekampen.
Opvallend in deze is overigens dat in de treinen zowel als in de FEMA-kampen erg veel borden met Russische teksten hangen!

 

Rex 84 programma

Het Rex 84 programma is in het leven geroepen met de gedachte dat als er een massale invasie zou komen van illegalen via de Mexicaans/Amerikaanse grens, ze heel snel door FEMA opgepakt zouden kunnen worden en overgebracht naar deze kampen. Onder Rex 84 kunnen ook heel snel militaire bases worden gesloten en omgevormd tot gevangenissen. 

Naast Rex 84, zijn er nog twee subprogramma’s, Cable Splicer en Garden Plot. Cable Splicer is het programma waarbij de macht in de diverse staten wordt overgenomen door de federale regering. De uitvoerende macht ervan is in handen van wederom FEMA. De hiervoor benodigde Executive Orders zijn al gemaakt en ingeschreven in het daarvoor bestemde register. 

De kampen beschikken allen over zowel goede spoorverbindingen als wegen. Velen hebben ook een vliegveld in de buurt. Het merendeel van de kampen kan een bezetting aan van 20.000 gevangenen. De grootste inrichting op dit moment ligt net buiten Fairbanks in Alaska. Dit is een geweldig groot “geestelijk gezondheidscentrum” en kan ongeveer 2 miljoen mensen huisvesten. 

 

 

FEMA doodskisten en Gigantische crematoria!

 

Volgens vele verhalen zijn er bij de meeste FEMA-kampen enorme crematoria. De doodskisten schijnen daartoe overigens volledig op te zijn afgestemd. Er blijkt zelfs een patent te zijn op die; "Multi-functionele crematiecontainer voor kadavers". Het eigendomsrecht van de FEMA-kisten is kennelijk terug te voeren op de CDC en WHO.

Een gigantische FEMA-crematorium faciliciteit is gevestigd op 1600 West en 4600 Noord, in de stad Colorado Springs, County of El Paso, staat Colorado USA!

 

mm

Massagraven

 

FEMA & DHS treffen voorbereidingen voor massagraven en Staat van Beleg’, faciliteiten in de buurt van Chicago.
 
Een Indiana County gemeenteambtenaar in de buurt van Chicago vertelt over zijn ontmoetingen met FEMA en het Department of Homeland Security. De eerste verzoeken leken redelijk genoeg, wanneer de FEMA de ambtenaren van de Provincie vraagt om zich voor te bereiden op een Hazard Mitigation Plan en om te leren gaan met overstromingen, branden, stormen en tornado's.

Maar als de benodigde bijeenkomsten en gesprekken met FEMA en DHS over een periode van twee jaar wordt hun verzoek meer ongewoon, en verhogen van achterdochtige vermoedens van ambtenaren van de Provincie.

Tijdens de wettelijk verplichte vergaderingen met de FEMA en DHS over de verschillende ramp-scenario’s  die werden gehouden met de ambtenaren van de Provincie:

"We willen alle belangrijke dingen in deze provincie leren kennen. We willen weten waar de politie is. Waar wapens zijn opgeslagen. Evenals gevaarlijke stoffen. Waar kunnen we landen met  een helikopter. Waar zijn de luchthavens. Hoe groot kan het vliegtuig zijn waarmee we willen landen op de luchthaven. Waar zijn alle bruggen. Waar zijn alle centrales. Waar zijn alle stations. Ware zijn alle ondergrondse stations. Ze wilden letterlijk weten waar alles was. Ik zit daar denkende mens als er ooit staat van beleg. Dit soort informatie is precies het soort van dingen die ze willen. We leggen het allemaal voor hen klaar! "

• Eind december 2008, werden gemeenteambtenaren uitgenodigd om naar Indianapolis te komen voor een briefing over de stand van zaken in Indiana. Er werd verteld dat als de industrie in zou storten, bijvoorbeeld GM failliet gaan als gevolg massale werkloosheid een depressie zou snel volgen en gemeenten zouden kunnen verwachten 40% van hun fondsen te verliezen. 

• Elke provincie in de natie zou nodig zijn om een Hazard Mitigation Plan voor te bereiden. 

• Die provincie moet een plan maken om de gehele bevolking binnen 48 uur te vaccineren en voor te bereiden en in de praktijk naar plan zelfs een paar keer. 

• FEMA vroeg naar de plaatsen waar massagraven zouden kunnen worden gemaakt in de provincie en waar ze lichamen van elders zouden accepteren.

• De sheriff afdeling kreeg via de staats sheriff vereniging te horen dat er geen 0.223 munitie beschikbaar zou zijn na de militaire aankoop van alle aandelen. 

• De provincie werd gevraagd om plannen voor de ‘verharding’ van politie en brandweer te bewerkstelligen, en de invoering van een soort geharde bunker gebouwen in de stad. 

• De provincie werd ook gevraagd om de plannen te maken voor de mogelijkheid tot 400.000 vluchtelingen uit Chicago onder te brengen.

Is soms een van de plannen om de gehele bevolking te besmetten met een dodelijke ziekte? Een waar zij zelf al immuun voor zijn?

 

 

tr

 

FEMA-treinen

 

Speciale treinen!


De afgelopen jaren zijn er ongelooflijk veel treinen en wagons aangekocht door de FEMA. De cijfers daarover lopen nogal uiteen, maar het zijn er zonder twijfel honderdduizenden. Volgens sommige berichten zelfs meer dan een miljoen!

Spoorwagons, annex gevangenisbox,  met handboeien en guillotines, gebouwd om christenen te elimineren. Gevangenisbox met beenklemmen, handboeien en guillotines in spoorwagons.  Drie cellen boven elkaar, met tralies vanaf de vloer tot aan het plafond.
Volgens berichten van onderzoekers, blijkt dat het voornamelijk allochtonen zijn die de treinen bedienen en de kampen beheren….!

Overigens heeft Robin de Ruiter het in zijn boek  ‘De komst van de Transitie’ over dat er ook in Nederland al een heel netwerk van gebouwen klaarstaat om mensen massaal op te sluiten. Zelfs een wegen- en treinspoornet zou zodanig zijn ingericht dat het onmiddellijk kan worden gebruikt voor massaal transport.

 

pl

 

Public law, 102-14


Public law, 102-14 is gefundeerd op de Wetten van Noach.
Regelmatig wordt er door verscheidene mensen gewezen op deze volksgevaarlijke wet. Men legt het uit als een verbod op adoratie, bidden en aanbidding.  Afgoderij; in woord, in gedachte, in daad, of op aanbidding van idolen (ook Christus!), waarop binnenkort straffen volgen die onthoofding rechtvaardigen. Velen zijn er heilig van overtuigd dat het toch de Christenen zullen zijn die per slot Jezus vereren, omdat uit alles tot nu toe blijkt dat Obama ernstige maatregelen treft tegen elke uiting van het Christelijke geloof en belijden daarvan steeds meer restricties oplegt.

Aldus zo geïnterpreteerd door veel ter zake kundige wordt overtreding van deze Public law, 102-14 bestraft met onthoofding!

Natuurlijk is deze angst niet ongegrond, maar zelfs gerechtvaardigd gezien de wereldwijde ontwikkelingen van de laatste jaren. Helemaal niet vreemd zelfs, de wereldwijde christenvervolging die als een razende Roeland over de aardbol raast in aanmerking genomen! Daar waar de invloed van de islam alle ruimte gegeven wordt, gefaciliteerd door talloze regeringen zich diep in te graven in de Westerse wereld en waarden, wordt tegelijk elke uiting van christelijkheid in de kiem gesmoord en zelfs bestraft door diezelfde Overheden en hun Justitie!

 

bo

Burgeroorlog?Kennelijk werd er al eerder een enorme burgeroorlog verwacht afgaande op dit bericht.
Russische militaire analisten rapporteerden aan premier Poetin dat de Amerikaanse president Barack Obama opdracht heeft verstrekt aan (USNORTHCOM) zijn Noordelijke Commando's top leider, US Air Force Generaal Gene Renuart, om 'onmiddellijk te beginnen' steeds meer zijn strijdkrachten tot 1 miljoen troepen, uiterlijk in januari 30, 2010, in staat van paraatheid te hebben.

Deze rapporten waarschuwden dus voor een toen te verwachte uitbraak van de burgeroorlog in de Verenigde Staten voor het einde van de winter, 2010….! Kennelijk zijn de plannen wat bijgesteld, maar de voorbereidingen zijn in ieder geval wel genomen!

 


 

FEMA - Dodenlijst!


Miljoenen burgers staan reeds op de lijst voor executie in de kampen


Er zijn enorm lange lijsten van ‘gevaarlijke mensen’ die men hanteert bij de eerste ongeregeldheden en bij de afkondiging van de ‘Staat van Beleg’.
Daarbij kijkt men naar zaken als: "ben je een lid van een militaire groep?", "hoeveel wapens heb je?", "wie is je leider?", "wie is de leider van je gemeente?", "hoeveel behoren er tot je gebedsgroep?", etc…

Onder "degenen die zich verzetten" worden de volgende groepen mensen beschouwd:

*  Christenen.

*  Constitutionelen.

*  Patriotten.

*  Wapeneigenaars die weigeren hun wapens in te leveren.

*  Een ieder die zich wil houden aan het concept van nationale soevereiniteit en het recept van de VN wereldregering verwerpt.

*  Dissidente en kritische; radiomakers, TV lieden, websites en blogs, lectuurverspreiders, auteurs en Christenleiders die publiekelijk tegen de Nieuwe Wereld Orde ingaan.

Voormalige CIA planners van de Nieuwe Wereld Orde hebben vaker uit de school geklapt en steeds opnieuw bevestigd dat wie eenmaal in kampen terechtkomen, brutaal verkracht, gemarteld en gedood kunnen worden. Vele medewerkers in de concentratiekamp-plannen zijn Mind Controlled en hebben er dus geen enkele moeite mee om te moorden en te misbruiken.

Een persoon die gewerkt heeft met militaire planners voor de Nieuwe Wereld Orde heeft het volgende toegegeven: “Wij zaten te discussiëren over hoe lang we het leven kunnen verlengen van gearresteerde Christenen onder marteling, totdat ze uiteindelijk de laatste adem uitblazen. We kwamen op 11-13 dagen".

Er zijn echter ook vele ondergrondse militaire bases in Amerika. Mensen die niet gemakkelijk hun verzet opgeven in de ‘gewone’ kampen, zullen waarschijnlijk naar deze ondergrondse territoria gaan, waar er met hen geëxperimenteerd zal worden door folteringen, totdat ze sterven”.

Overigens is niet elke militair bestand tegen de zware indoctrinatie en brainwashing. Bij sommigen wordt hun geweten toch aangesproken. Er draaien er ook wel behoorlijk door.

 

 

hh

 

Special Forces!

 


Maar weinigen weten dat er voor de komende Staat van Belg, heel bijzonder troepen worden klaargestoomd. Speciaal getrainde troepen, die zonder enige weerstand zelfs vrouwen en kinderen vermoorden! “Die zijn per slot verraderlijk en het gevaarlijkst!”

Hieronder volgt het vertaalde, woordelijke gesprek met een militair, die zelfs trots is op de taak die voor hen is weggelegd, het vermoorden van burgers!

EEN US MARINE DRILL SERGEANT BESCHRIJFT WAT BURGERS TE WACHTEN STAAT ONDER DE MARTIAL LAW (STAAT VAN BELEG) IN DE VERENIGDE STATEN/MONTANA.


Nog steeds ben ik nogal beduusd van wat een United States Marinier me in een lang gesprek heeft toevertrouwd. Een US Marinier drill sergeant met een 12 jaar lange professionele opleiding, en trainer bij de marine. Hij specialiseerde zich in het trainen en harden van de manschappen om hen te laten winnen. (schiet op vrouwen en kinderen waar nodig, ken geen genade, enz...)

De marinier bevestigde veel zaken die ik al wist, maar onthulde ook veel nieuwe feiten.

Hij gaf toe, (pochte zou eigenlijk meer van toepassing zijn), dat er inderdaad goederenwagons gereedstaan overal in Montana, zowel daar waar ik hem interviewde als nationaal. Dat het leger de civiele weerstand/militie bedreiging goed heeft ingeschat, en dat alles in gereedheid is gebracht voor een militaire machtsovername met gebruik van zwaar US Marine geschut.

Quote: "Waarom denk je dat ze de mariniers in gereedheid hebben in Billings, Montana," schepte hij op. Hij legde uit dat de mariniers het meest intensief worden ingezet in Montana (en nationaal) onder de staat van beleg ... en hij was blijkbaar erg trots op hun rol. Hij gaf toe dat ze zijn getraind en gehard om te doden ... en dat het doden van vrouwen en kinderen een deel van hun agenda zal zijn, waar dat noodzakelijk wordt geacht.

WAAROM? Hij zei dat in een staat van oorlog of beleg, het een bekend feit is dat vrouwen en zelfs kinderen gebruikt worden om informatie over te brengen naar "de vijand." (of om Amerikaanse troepen te bestrijden.)

Hij vertelde toen hoeveel mannen van zijn peloton, die in het buitenland waren gestationeerd, zijn gedood of gewond zijn geraakt doordat een marinier weigerde zijn bevel op te volgen om te vuren op een acht jaar oud kind. Het kind werd ervan verdacht een koerier te zijn voor de Mujahideen, en logistieke informatie en de verblijfplaats van de marine door te geven aan de moslims waartegen ze vochten. En als gevolg van het doorgeven van vijandelijke informatie, werden veel mannen in zijn peloton gewond of gedood door de daaruit voortvloeiende islamitische aanval.

Quote: "Het kind wist misschien niet eens wat hij vervoerde," vertelde de marinier me. "Maar onze mannen hebben schade opgelopen, …en dat allemaal omdat één man weigerde zijn orders op te volgen en daarmee de bedreiging dus niet heeft uitgeschakeld…"

 We bespraken de goederenwagons en boeien en MILITAIRE detentiekampen in de staat van beleg kwestie. Een glimlach brak uit op zijn gezicht toen ik hem mijn onderzoek beschreef naar de toekomstige staat van beleg en de rol van de goederenwagons met handboeien voor gevangenen.

Toen ik hem vertelde hoe mijn onderzoek over dit onderwerp me heeft gebracht naar de HIGHLINE, (de spoorlijn die parallel loopt aan Highway 2 in het noorden van Montana) en het noorden van Montana, gaf hij toe ...:

Quote:  "De goederenwagons staan niet alleen daar ... we hebben ze verspreid over heel MONTANA ... Billings, Bozeman ... ..." Hij noemde stad na stad in Montana.

 

Vernietiging in de gevangenen goederenwagons – marine stijl.
"Als schapen naar de slachtbank geleid worden."

 

We bespraken wat er zou gebeuren als mensen werden gearresteerd tijdens de staat van beleg en in de goederenwagons gestopt zouden worden- marine stijl.

Quote: "In veel gevallen zullen ze niet eens een kogel verspillen aan hen. Velen zullen de kampen nooit levend bereiken. Ze hebben een ding dat we het ‘nietpistool’ noemen..." Ik vroeg hem uit te leggen wat dat was. "Uit dit ‘pistool’ schiet een lange metalen staaf die weer een ander stuk metaal raakt ... ze houden het net als een pistool gewoon tegen iemands hoofd en …"

In feite gaf hij een soortgelijke beschrijving als van een ‘stun gun’, welke gebruikt wordt in slachthuizen voor het verdoven van runderen en schapen voorafgaand aan de slachting. Ik begreep het. Hetzelfde effect als dat er een kogel door het hoofd gejaagd zou worden, begunstigd door militairen voor de inschakeling van mensen in dergelijke omstandigheden. Alleen op deze manier, zal het Amerikaanse volk als SCHAPEN ter slachting worden geleid ... letterlijk.

En de domme schapen die ter slachting worden geleid, burgers gearresteerd tijdens de staat van beleg, zijn niet eens de kosten van een kogel waard...

Quote: "Rode vlag/zwarte vlag, marine normen voor "Wie zal leven, wie zal sterven"

We bespraken de verschillende lijsten van de status van mensen, die gearresteerd zijn tijdens de staat van beleg. Je weet wel, zoals de FEMA ROOD-BLAUW lijsten, enz.

Hij antwoordde door toe te geven dat de FEMA ALLEEN een dekmantel was voor dergelijke operaties, en dat het in feite het Amerikaanse leger zou zijn (met behulp van buitenlandse troepen zoals VN / NAVO / PfP enz.), die de goederenwagons en de vernietigingskampen zouden leiden/exploiteren.

Hij zei ook dat de mariniers mensen met een rode vlag of zwarte vlag hadden gemarkeerd. Als iemand op hun geautomatiseerde lijst verschijnt met een rode vlag, dan zal deze persoon gearresteerd en afgevoerd worden naar de militaire kampen, maar kan eventueel nog wel ‘gerehabiliteerd’ worden. Maar mensen die gemarkeerd zijn met een zwarte vlag, zullen gearresteerd en ter dood gebracht worden. Zonder verdere vragen.

Quote: "Bij het nemen van gevangenen tijdens de staat van beleg, zouden we zelfs gebruik kunnen maken van een met een zwarte vlag gemarkeerde persoon, die hoe dan ook toch al gaat sterven, en deze tot voorbeeld maken voor de anderen, zodat ze weten dat ze niet moeten tegenwerken, maar meewerken…. door deze persoon te executeren in bijzijn van de anderen ... een vorm van controle door angst."

 

WAAROM zit het Amerikaanse leger in IRAK?
De marinier legt uit.Ik besprak mijn afkeer voor de rapporten die we nu krijgen uit Irak, over de nog jonge meisjes en tieners die lukraak worden gearresteerd, gemarteld, sodomized, verkracht, enz.

Quote: "Je moet weten hoe oorlog werkt en begrijpen wat daar gebeurt. Sinds de Amerikaanse soldaten worden omringd met mensen (Irakezen) en de vijand in veel gevallen het/een onbekende is, moeten ze manieren hebben om het kaf van koren te scheiden."

Door eerst een willekeurige selectie van burgers te ondervragen, gebruikmakend van foltering en andere middelen, en dan weer vrij te laten, hopen ze dat wanneer deze mensen thuis hun verhaal vertellen, dit bij de vijandelijke strijders zo’n woede en vergeldingsdrang zal opwekken, dat ze uit hun schuilplaatsen komen en in de openbaarheid verschijnen, zodat duidelijk wordt wie de daadwerkelijke vijand is. "

Ook gaf hij toe dat het bij de mensen angst schept richting het bezettingsleger, zodat ze zullen aarzelen om te rebelleren.

In het licht van de komende staat van beleg, waarvan hij toegaf dat deze aanstaande is in Amerika, besprak ik mijn theorie dat het Amerikaanse leger, dat is gehard en geoefend door middel van dergelijke praktijken in Irak, degene zullen zijn die naar huis gebracht worden om in de toekomst dezelfde taken uit te voeren tegen de AMERIKAANSE BURGERS.

 

MARINE MENTALITEIT – schieten op VROUWEN en KINDEREN op bevel!

 

Hij ontkende dit niet. En als ik mijn bezorgdheid uit over het al dan niet zover krijgen van onze eigen Amerikaanse troepen om te schieten op Amerikaanse burgers, zelfs vrouwen en kinderen, hij legde mij uit wat de marine mentaliteit is.

Quote: "Deze mariniers zijn getraind om te doden op commando. Ze hebben geleerd om de orders van hun superieuren niet in twijfel te trekken en zonder meer op te volgen. ZE ZULLEN IEDEREEN DODEN WAAR EN WANNEER HUN DAT BEVOLEN WORDT." Hij zegt MEDEDOGEN en BARMHARTIGHEID staan lijnrecht tegenover oorlog en militaire mentaliteit.

Hij heeft zelf mariniers getraind, en gaf toe dat hij een van de diegenen was die andere mariniers leerde om te doden zonder spijt of geweten... zelfs onder de staat van beleg in Amerika.MILITAIRE STRATEGIE ONDER STAAT VAN BELEG IN VSVervolgens spraken we over oorlogswapens. Ik heb hem mijn visie gegeven over de komende staat van beleg HOLOCAUST. Dat het veilig was: we waren op neutraal terrein en de staat van beleg is hier NOG niet verklaard.

Daarna heb ik gesproken over mijn eerlijke beoordeling, echter vanuit Patriot/civiele weerstand. Omdat ik uit een familie kom met een militaire achtergrond, had ik een veel realistischere inschatting van de moderne militaire macht ten opzichte van civiele weerstand.

Ik zei:
"Aan het einde van elke radio-uitzending die ik maak over de komende staat van beleg, geef ik altijd een boodschap van redding. Ik laat de Patriot milities weten dat, hoewel ik hun bedoelingen bewonder als ze staan ​​voor vrijheid en tegen de NWO, ze in feite geen enkel realistisch idee hebben van hoe goed bewapend, getraind en voorbereid de militaire krachten van de NWO daadwerkelijk zijn ... en dat veel van deze goede mensen zullen sterven als ze weerstand bieden .. . Dus ik vertel ze, 'realiseer je dat wanneer je sterft, de uiteindelijke overwinning het eeuwige leven zal zijn via Jezus Christus.... en dat velen van jullie zullen eindigen in de hel mocht je sterven zonder Christus ... dus maak het NU IN ORDE MET GOD "

Hij glimlachte en zei: "dat is waarom wij mariniers een gezegde hebben van wij schakelen ze uit, en GOD zoekt het uit!”
 
Hij ging verder met het beschrijven van de nieuwere wapens die het Amerikaanse leger had ontwikkeld, om te worden gebruikt tegen de weerstand van de burgerbevolking. Granaten met bijtende stoffen, die zich bij het ontploffen een weg vreten door de beschermende pakken die de verzetsstrijders eventueel zouden kunnen dragen tijdens de staat van beleg. Projectielen met uranium behuizing, die bij het afschieten daarvan dwars door gebouwen gaan met een dusdanige kracht en snelheid, dat een menselijk lichaam direct wordt meegezogen uit het gat dat ze creëren. (uiteraard worden de lichamen daarbij totaal vernietigd.) En nog veel meer.


De komende realiteit van stralings-vernietigingskampen
onder de 'Staat van Beleg
'Hij bevestigde ook de realiteit van de straling-gerelateerde wapens.

Ik heb gezegd dat tijdens mijn onderzoek naar militaire detentie- en vernietigingskampen, ik op de hoogte was van de vergassing- en crematoriumfaciliteiten, en ook van de dodenkampen waarbij gebruikt wordt gemaakt van straling.

Met de glimlach van een geharde soldaat, antwoordde hij: "De stralingsfaciliteiten bestaan ​​al sinds de jaren 1950. Ze worden al gebruikt op plaatsen als Kosovo en op andere plaatsen ... ze maken onze clean-up veel gemakkelijker na executies. De lichamen exploderen niet ... ze imploderen of klappen in elkaar van binnenuit .... "

Ik probeerde tijdens mijn 6 maanden van onderzoek in Duitsland op een Amerikaanse militaire bases genaamd The MARSHALL CENTER en andere locaties, meer te ontdekken over de rol van de VN / NAVO buitenlandse troepen die op een dag gebruikt gaan worden tijdens de staat van beleg in Amerika.

Voormalig Joegoslavië wordt gebruikt als een testcase voor een heel land gebracht onder VN / NAVO-controle. Het is opgedeeld in vier regio's, met VN troepen die patrouilleren in elke sectie. Dit is ongeveer zoals Amerika in staat van beleg zal worden verdeeld in tien regio's met de VN / NAVO / PfP-troepen patrouillerend in elke regio.

En zelfs nu, zijn buitenlandse en Amerikaanse troepen getraind door ervaring in plaatsen als Kosovo, voor wat ze op een dag te doen staat onder de staat van beleg in Amerika: wegversperringen en huiszoekingen, inbeslagnames wapens, pistool confiscatie, "zoeken / inbeslagneming / arrestatie" in huizen, laten marcheren van rood- en zwart gevlagde mensen, FEMA rood / blauw gemarkeerde mensen opsluiten/afvoeren in goederenwagons of bussen (of federale gevangenen transportvliegtuigen), en vast te houden of te doden dienovereenkomstig, etc.

Het feit dat ze zelfs nu het “vernietigen van vijanden” oefenen onder de VN / NAVO / NWO bezetting in "dodenkampen met stralingsvoorzieningen” geeft mij een heel slecht gevoel in mijn maag.

We hebben gehoord van stralings vernietigingsfaciliteiten hier in de VS om te worden gebruikt in staat van beleg. Ik had al mijn vermoedens en nu heeft de marine dit eersteklas bevestigd. Hij gaf toe dat er niet alleen gaskamers en crematoriumfaciliteiten zijn, maar faciliteiten om te vernietigen door middel van straling zijn ook een huidige werkelijkheid.

Quote: Marine mentaliteit - "Veel Amerikanen zijn domme schapen!"

Ik sprak mijn diepe bezorgdheid uit over de vele onschuldige mensen die vernietigd zullen worden in zulke kampen. Hij legde de militaire mentaliteit van denken uit.

"De meeste Amerikanen zijn domme schapen. Een schapen kunnen gevaarlijk zijn als ze niet onder controle gehouden worden, of een bedreiging vormen voor de veiligheid van de Amerikaanse strijdkrachten in staat van beleg of een gevaar voor hun activiteiten. In een dergelijk geval moeten ze worden uitgeschakeld…zoals in New Orleans." Hij gaf toe dat zijn vriendjes van de marine heel veel mensen daar hebben neergeschoten en gedood, omdat zij weigerden hun wapens in te leveren toen hen dat gevraagd werd.

Quote: "We hebben de filosofie in het leger dat je er één of een paar OFFERT ten gunste van velen..."

Met andere woorden, als een persoon of een groep (patriot leider, militieleider en hun groep, enz., of verschillende personen in staat van beleg) een bedreiging vormt voor het welzijn van de velen (in het Amerikaanse leger) dan zullen ze die mensen opofferen.

Toen ik vertelde hoe mijn vorige onderzoek de verborgen realiteit van NWO WEERSTAND blootlegde binnen de gelederen van het Amerikaanse leger, hij keek me aan met intense, samengeknepen ogen en antwoordde: "Niet deze MARINIERS…NIET MIJN MANNEN! Deze mannen zijn voorbereid, getraind en uitgerust ... voor de staat de staat van beleg en zij zijn getraind om te winnen. "

 


NACHTELIJK AFSCHEIDWe namen afscheid en gingen ieder onze eigen weg in de nacht.

Maar voordat hij vertrok, zei ik tegen hem: "Nou, leuk je gesproken te hebben ... en of je het nu weet of niet, je hebt me net in een gigantische, psychologische achtbaan gezet, meneer ..." Hij glimlachte alleen maar. In feite kostte het me de hele nacht in gebed om te laten bezinken wat hij allemaal had gezegd en eindelijk rustig in slaap te vallen.

From: Pam Schuffert live verslag van de Pacific NorthwestDe voormalige Major Ralph Peters van het Pentagon, nu blijkbaar met pensioen, had een rapport geschreven voor het Amerikaanse legertijdschrift Parameters, genaamd "Strijders Klasse", waarin hij sprak over NWO WEERSTAND en hoe een groep mensen onder de NWO-tegenstanders zich niet liet verleiden of afschrikken door conventionele militaire middelen van hun stelling tegen de Nieuwe Wereld Orde, of hun geloof achter hun vastberadenheid om niet te aanvaarden, noch samen te werken. Hij verwees naar hen als ‘WARRIOR CLASS . Hij verklaarde in zijn rapport dat een dergelijke resistentie zal moeten worden tegengegaan door het Amerikaanse leger met "onweerstaanbare kracht.”

vv

 

In New Orleans verdwenen 5.000 mensen!


Hoewel ik niet al haar opvattingen deel, moet gezegd worden dat de dissidente, lastige vragen stellende Cynthia Ann McKinney (lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden en de presidentskandidate van de Groene Partij bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2008), lef had en openlijk onthulde dat er 5.000 mensen zonder pardon zijn geëxecuteerd en verdwenen na Hurricane Katrina in New Orleans!

 

 


 

De Russen komen! 'Top Gun' eerste gezamenlijke oefeningen in de VS!

Amerikaans verzoek Russische luchtlandingstroepen Denver Airport in te nemen tijdens gezamenlijke  militaire oefening.

Een bizarre verslag van de Federale Dienst voor militair-technische samenwerking, dat circuleert in het Kremlin vandaag de dag op de gezamenlijke VS en Rusland militaire oefeningen die plaatsvinden volgende maand in de staat Colorado zegt dat de plannen ontvangen van de Amerikanen noemen voor Russische Airborne troepen (VDV) tijdens deze vreemde oefening om "te nemen en te houden" de Central Intelligence Agencies (CIA) hoofdvestiging, de National Security Agencies (NSA) de belangrijkste faciliteit en de Denver International Airport (DIA).

Een van de meest raadselachtige vragen in de hoofden van de Russische militaire analisten, is dat in het verslag wordt geconcludeerd, dat de reden waarom de Amerikanen met behulp van de Russische luchtlandingstroepen als de "beschermers" van deze vitale Amerikaanse inlichtingendiensten middelen in plaats van de "agressors" zoals altijd het geval is geweest historisch. Een speculatie in dit rapport echter wel rekening mee dat het scenario af te spelen in eind mei, in Colorado, zoals gepland door de Amerikanen, is, inderdaad, spiegel soortgelijke plannen van de Russische generale staf van de te nemen maatregelen in het geval van een plotselinge burgeroorlog waar "externe krachten" zou worden opgeroepen om de regering te beschermen tegen omverwerping door interne of gewapende opstand door het leger.

 

nn

 

'Totale vernietiging Amerikaanse natie' 

De extreem conservatieve Amerikaanse auteur, radiopresentator en voormalige Kansas Trooper (staatspolitie) Greg Evensen* waarschuwt dat de steeds hoger oplopende spanning in de wereld waarschijnlijk al over enkele weken tot een dramatische uitbarsting zal komen in onder andere een oorlog met Iran en mogelijk zelfs met Rusland en China. Evensen baseert zich naar eigen zeggen op onder andere de info die hij krijgt van een (teruggetreden) Amerikaanse generaal. 'Het is duidelijk dat de gebeurtenissen van historische omvang zullen zijn en cataclysmische gevolgen van Bijbelse omvang zullen hebben,' waarschuwt Evensen.

Bovendien zal Amerika met een tweede front te maken krijgen, namelijk zijn eigen grondgebied. Onder het mom van gezamenlijke 'oefeningen' en 'hulptroepen' zouden er inmiddels gevechtstroepen uit Rusland en 14 andere landen op Amerikaanse bodem zijn gestationeerd. De massale, nauwelijks te bedwingen bosbranden in het westen van   Amerika zouden 'vrijwel zeker' doelbewust zijn aangestoken en fungeren als afleiding voor wat er straks gaat gebeuren. Evensen suggereert een financiële/economische schok die het Amerikaanse volk in verzet zal doen komen, waarna de buitenlandse troepen tegen hen zullen worden ingezet.

Alhoewel er her en daar civiele netwerken zouden zijn opgebouwd om de aan de gang zijnde totalitaire, fascistische machtsovername van Amerika tegen te gaan, is het grootste deel van de bevolking hier totaal niet op voorbereid en zullen er volgens Evensen daarom onvoorstelbaar veel slachtoffers vallen. 'Ik ben er nog nooit zó zeker van geweest dat het grote 'finale' plan voor de totale vernietiging van de Amerikaanse natie op het punt staat uitgevoerd te worden. De in dienst van de Prins der Duisternis staande wereldelite is het aftellen begonnen.'

 

 

nn

 

Ten slotte


Laten wij hier in Europa onszelf niets wijsmaken of verblinden door illusies…het lot van de Amerikanen zal ook ons lot zijn op den duur. Zoals door de gehele geschiedenis heen al is gebleken, ontsnap geen enkel volk, geen enkele groep en geen enkel individu aan de zieke, verderfelijke, mensonterende  arrogantie van deze zielloze creaturen, die zichzelf als de ‘elite’ van de menselijke beschaving beschouwen.

Niet alleen in de US vinden deze verderfelijke onverkwikkelijke zaken plaats, ook hier op het vaste land van Eurabië en zelfs hier ten lande. Ook in ons Nederland zitten veel verraders die ons zonder vorm van proces, democratie op Eurofiele wijze uitleverden aan de NWO en de islam!

 • “Het ongeduld leidt tot spanning en intolerantie. Nederland haakt met deze houding bovendien niet aan in de Nieuwe Wereldorde, die bestaat uit een bonte mengeling van mensen."

Dat zei D66-prominent en oud-minister Roger van Boxtel voor Integratiebeleid tijdens een symposium in Wageningen in het kader van de 5-meiviering.
Ook hier zijn de burgers verraden en verkocht aan de macht van de islam en sharia.

 •  'Tegengaan van islamisering is geen doelstelling van overheidsbeleid’! Aldus Halsema

Minister van Justitie Donner vindt zelfs dat Nederland moslims, ook fundamentalistische, met open armen moet ontvangen en blijkt hij ook geen principiële bezwaren te koesteren tegen de invoering van de sharia…..!

Dit zijn dus de leugenaars en  huichelaars die ons regeren en pretenderen het beste met het volk voor te hebben!

Als autoriteiten en de MSM een leugen maar lang genoeg blijven herhalen, zullen de meeste mensen die op de waarheid gewezen worden, deze niet voor mogelijk houden en verongelijkt reageren. “Onderscheiden is zien. Wie dat doet, discrimineert. “

De kracht en macht van de ‘elites’ ligt besloten in de consequente uitvoering van  hun credo; ‘These, antithese en synthese!’

 

mm

 

Besef terdege;


Dat, hoewel het exacte aantal niet echt is vast te stellen en duizenden ultramoderne guillotines klaar staan!

Dat er meerdere tientallen kilometers gloednieuwe wagons gereed staan waarin men, in driehoog op elkaar gestapelde cellen, 143 personen per wagon kan vervoeren. Met een totale capaciteit van een miljoen mensen per transport! Allemaal geklonken in ijzeren beenklemmen en enkelboeien die in alle treinstellen aanwezig zijn.

Dat er 60.000 - 70.000 zwarte helikopters uit het oog weggehouden worden in ondergrondse faciliteiten om in tijd van nood allemaal tegelijk ingezet te worden.

Dat er meer dan 800 bekende FEMA-kampen kant en klaar zijn, gereed voor de ontvangst van de eerste ‘gasten’.

Dat ‘men’ vast besloten is de wereldbevolking drastisch te reduceren!

Eveneens heeft de ‘elite’  excellente psychologische inzicht in de aard der mensen. Voor een fatsoenlijk, normaal mens is het niet eens voor te stellen dat een overheid haar eigen burgers zou kunnen doden en haar eigen maatschappelijke bestel zou willen vernietigen. Geen enkel mens met gevoel, inzicht en een ziel, zal kunnen bevatten dat er zoveel duivelse kwaadaardigheid en on-menselijkheid kan huizen in een levend wezen. En precies daarom kunnen deze verdorven lieden hun gang gaan, met zelfs op arrogante wijze in alle openheid alles voor de grote slachting gereedheid te brengen… want geen zinnig, normaal mens zal daar de juiste conclusies uit trekken!

De eerder genoemde US marine-sergeant vertelde met zijn aanmatigende zelfgenoegzaamheid, dat ze ten tijde van de oorlog in Afghanistan vaak niet precies wisten wie de echte vijanden waren waar ze voor moesten uitkijken. Men greep daarop kinderen, jongetjes en meisjes die door een aantal van hen verkracht en gemarteld werden. Het leek vreemd dat men deze daarna gewoon vrij liet, omdat het te verwachten was dat zeer zeker de plaatselijke overheden aldaar, actie en repercussie zouden ondernemen. 
Wel, dat was dus ook werkelijk de bedoeling.

Logisch dat de dapperste leiders dan verhaal kwamen halen. “Oké, nu wisten we wie we hebben moesten!” Deze werden vervolgens voor de ogen van de burgers en hun andere leiders als honden neergeschoten. Van dan af was de lust tot verzet een heel stuk minder. Daarna liet men het wel om nog protest te laten horen, waarbij als neven effect, de weg vrij was om werkelijk alles te doen wat maar opkwam in hun zieke brein. Met een brede grijns:  “Och, het is gewoon een spel. Een spel wat zij niet kunnen winnen!”

Naast mensen die berustend de schouders ophalen zijn er ook die boos worden. Woedend als ze eenmaal beseffen wat er met hen gebeurt. Ook dat is onderdeel van de agenda van de ‘elites’. De mensen dusdanig boos en gefrustreerd maken dat deze in woede domme dingen gaan doen. Net zolang tot de dam van ‘beschaving’ en tolerantie het begeeft en de totale anarchie losbreekt. Want dat is precies waar ‘de ‘elites’ op zitten te wachten. Dan kan men de Noodtoestand afkondigen, de ‘Staat van beleg’! Daarna kunnen al die FEMA kampen gevuld worden met ‘dissidenten’, ‘terroristen ‘ en ‘staatvijanden’!

Het onderstaande is uit een boek (The Battle for the Mind), geschreven door een Illuminati psychiater, Dr. William Sargant van het Tavistock Instituut in 1957:

 • “Er kunnen verschillende soorten geloofssystemen in de hersenen van mensen worden geïmplementeerd op voorwaarde dat de hersenfunctie maar genoeg verstoord is (toevallig of bewust) door angst, woede of opwinding. Als dit gebeurt dan is één van de meest voorkomende condities een beperkt beoordelingsvermogen en een grotere bereidheid om iets te gaan geloven.

 • "Als deze symptomen zich manifesteren in groepsverband dan rubriceert men dit dikwijls onder de categorie “kuddegedrag” en dit verschijnsel doet zich in het bijzonder voor gedurende oorlogen, epidemieën en alle perioden met een gemeenschappelijk gevaar, waardoor de angst toeneemt en zowel het individu als de groep meer vatbaar zijn voor suggesties”.


Naast het creëren van angst is een andere heel populaire en permanent toegepaste tactiek het zaaien van verdeeldheid. Als mensen maar genoeg (gedwongen) worden geconfronteerd met de onderlinge verschillen dan zal men veel eerder bereid zijn elkaar in de haren te vliegen dan wanneer men beseft dat mensen eigenlijk allemaal gelijk zijn.

Als je de psychopaten even buiten beschouwing laten, wil niemand oorlog. En toch, keer op keer leert de historie dat mensen onder invloed van angst en bewust gecreëerde verdeeldheid, bereid zijn elkaar als beesten af te slachten. En of dit nu komt door het aanwakkeren van patriottisme of religie, altijd weer zijn er moeders die hun kinderen terugkrijgen in body-bags. Er worden heldhaftige woorden gemompeld en postuum wordt er een medaille op de kist gespeld en daarmee is zijn of haar dood niet voor niets geweest.

Ieder mens die zich bewust wordt van het bovenstaande en zich geen angst meer laat aanpraten en meer overeenkomsten in mensen ziet dan verschillen, is een grote en belangrijke stap richting de ondergang van de krankzinnige ‘elites’.

Wij hebben feitelijk altijd een keus: We kunnen met elkaar dansen of we kunnen met elkaar vechten. Laten we zorgen dat ze ons niet tegen elkaar opzetten!

Het mag evident zijn dat de plannen van de ‘elites’ echt  niet beperkt blijven tot de USA, maar eveneens Europa en de rest van de wereld omvatten. Geen gewone burger zal ooit werkelijk begrijpen en weten wat de zieke ideeën van deze ontmenselijkte  ‘elites’ exact zijn en hoe zij deze precies ten uitvoer zullen brengen. Maar met alles wat we nu weten is het echter niet moeilijk raden meer.

En met vooral die duizenden guillotines in gedachten, is de vraag die rest is dan ook niet of….maar wanneer!

 

ey

 

Zie voor uodate: Update: De komende ‘Staat van Beleg’!

Zie voor deel 2: "Ondergrondse bases en aliens!"

 

 

 Aanvullende informatie:

Waarom overheden hun eigen burgers kunnen vermoorden, zie:

 

Omwille van de leesbaarheid heb ik in het artikel niet elk woord doorgelinkt. De aanwijzingen,  bewijzen en bronnen zijn te vinden in de uitgebreide linklijst hier onderaan.

 ey

Bronnen en Films:

Vrijwel alle informatie is alleen in het Engels. Door de trefwoorden in Google te zetten, krijg je een enorme lading ter zake doende informatie. Vandaar dat ik de moeite heb genomen om zo veel mogelijk Nederlandse websites en blogs te linken. Deze zijn voor het grootste deel allemaal vertalingen van de originele Engelstalige artikelen.

Overigens zijn inmiddels enorm veel van de betreffende filmpjes van het internet verdwenen!

 

Nederlandstalige info:

Gevangenisbox spoorwagons met handboeien en guillotines, gebouwd om christenen te elimineren

Santorum: Obama leidt Christenen naar de Guillotine

 

 ey

Engelstalige blogs en websites:

 

AMERICA'S GUILLOTINES AND FEMA'S COFFINS

 

 

Is FEMA & DHS preparing for mass graves and martial law near Chicago?

 

 


* http://www.infowars.com/is-fema-dhs-preparing-for-mass-graves-and-martial-law- near-chicago/

* http://dutchpatriot.wordpress.com/extermination-camps/

* http://americanholocaustcoming.blogspot.nl/2009/02/modern-guillotines-confirmed- at-fort.html

 

Secret GUILLOTINE Training & FEMA Coffins

 

Guillotines on U.S. Soil

 

 

Jesse Ventura FEMA CAMP , POLICE STATE!

 

 • Guillotines on U.S. Soil  12 films

http://www.youtube.com/watch?v=_G3g1o3uHFE&feature=BFa&list=PL2B132031A633795B

 • Top secret guillotine Training - FEMA doodskisten

http://www.youtube.com/watch?v=1thCxC1IPO4

 

 • Apr 16 - FEMA ORDERED 102,000 Boxcars W/Shackles & Guillotines

http://portland.indymedia.org/en/2008/11/381946.shtml

FEMA ordered 102,000 prisoner boxcars with shakles and guillotines

http://uspolitics.tribe.net/thread/7074fed2-b45c-480a-aa3a-5078fbb30940

 

Australian Secret Detention Camp with Member of Parliament

 

 

New World Order

 


America's guillotines and fema’s coffins

MTV warning of American Holocaust New World Order Please get prepared

New WORLD Order 2012~SHOCKING PROOF!

Flying over FEMA site

China militaire basis in Mexico?

Public law, 102-14 Public Law 102-14 Noach’s Wetten

 

FEMA kampen en VOLLEDIGE LIJST van waar ze zijn;

 

 

 

"Uncle Ernie's Issues & Alibis."

American Holocaust And The Coming New World Order

Pim Pin Turtle

FEMA Camp Footage (Concentrations Camps in USA)

 

A law to allow the execution of christians and non-jews in america was passed in 1991

100% proof that something is wrong. ANTARCTIC P2 John Gorman

Camp-FEMA Full length version

Police State 4: The Rise of FEMA (Full Length)

AMERICAN CONCENTRATION CAMPS met video’s

 

Operatie Garden Plot;

Operation Garden Plot Activated

http://www.infowars.com/operation-garden-plot-documents-published/

http://www.governmentattic.org/

http://www.issuesandalibis.org/campsb.html

REX 84 en de Operation Garden Plot

 

ObamaCare Mandates RFID Implants in All Americans by March 23rd 2013!

Fema Camp Coffins Investigated

Concentration Camps being built for U.S citizens

 

ILLUMINATI a myth? Full Documentary

 

Jesse Ventura

Enemy of the State: Camp FEMA 2 - FULL MOVIE

Camp FEMA : American Lockdown! (Full Length)

 

http://educate-yourself.org/ps/confrimsguillotinesfortlewis28jun08.shtml

http://www.issuesandalibis.org/campsa.html

http://pimpinturtle.com/2008/02/01/fema-ordered-102000-boxcars-with-shackles.aspx

http://www.prolognet.qc.ca/clyde/camp.htm

http://www.cephas-library.com/martiallaw/martial_law_is_the_church_prepared.html

http://www.cephas-library.com/nwo/nwo_public_law_102_14.html

 

Dan Feidt: Military Prepares for Martial Law Takeover
Gepubliceerd op 7 jul 2012 door:

TheAlexJonesChannel

http://www.infowars.com/army-manual-outlines-plan-to-kill-rioters-in-america/

http://www.infowars.com/

http://www.prisonplanet.tv/

http://www.hongpong.com/

http://twitter.com/#!/RealAlexJones

http://www.facebook.com/AlexanderEmerikJones


 

ENDGAME:

Office of Detention and, Removal Strategic Plan, 2003 - 2012
Detention and Removal Strategy, for a Secure Homeland
http://gothinkblog.com/gblog/wp-content/uploads/2006/03/endgame.pdf

FEMA's 911 Concentration Camps

 

925 miljoen hollowpoints!

The Department Of Homeland Security Is Buying 450 Million New Bullets

Senate Approves Requiring Military Custody in Terror Cases

U.S. Army prepares to invade U.S.


Flying over FEMA site. The New World Order

 


ey


PS:
We staan open voor suggesties en ter zake doende bijdragen en aanvullingen.

Reacties op dit artikel zijn te volgen op: http://ejbron.wordpress.com/2012/07/22/de-komende-staat-van-beleg/

 

 

z

 

 

dia
Copyright en webdesign: diamental.nl