Diamental
Startpagina's I MUFOOZ I Kroon-Art I Linsky's blog I Boek & Film I Music I Contact I RSS I
 
Rubrieken
alo
Diamental Magazine
Willeke's Hyves
Willeke's Weblog
Dermatomyositis
Hongarije Pagina
Steen in de Rivier
Kroon Art - kunstsite
Xanthe - kunstsite
Lichtkind
MUFOOZ
BOEK & FILM
MUSIC
You Tube Kanaal
Face Book
Blogroll
E.J. Bron
Welke Toekomst
Xander
Belfort Group
Generaal P. Pardon
Marjan C. Meijer
Afshin Ellian
Carel brendel
Amsterdam Post
Artikel 7
Brabosh
Argusoog
Want to Know
Boinnk
Visionair
Senioren net
Joods actueel
Boublog
Klokkenluider
Vaders een zorg
Anti Monsanto
Spookje
Ufo Wijzer
Codex Alimentarius
Misdefinitie
Kafirharby
Pamela Hemelrijk
Waarheid 11-9
NWO
SINC
Wij Worden Wakker
English
Natural News
Food Freedom
Daily Mail
EDL
Gates of Vienna
Bare Naked islam
Vlad Tepes
Jerusalem Post
Israel today
Israel National News
Debka
Arutz 7
Y Net
DEEP journaal
Live Leak
Alex Jones
Jesse Ventura
Duits
Bürgerbewegung PE
Mannheimer
Ulfkotte
Kybeline
De. Euro News
Euronews DK
Kopp Online
PI news
SOS - ÖSTERREICH
Specials
Nigel Farage
Pat Condell
SUN News
Russia Today
Israel Defense Forces
IDF Blog
Alex Jones Channel
UFO TV
Cosmic Journeys
HC Universe
History Channel
Geestkunde
Paranormal Creatures
Disclosure Project
HowStuffWorks
MAYRA
Nassim Haramein
RSS
fl
CONTACT
cont
 
 
Welkom bij Diamental * * * * * * Linsky's Place
logo
bron
eye
Linsky's blog Artikelen over de vernietiging van de westerse beschaving
bleu

ll

'Islam: The Untold Story'

Linsky

 Islam-documentaire van de buis na klachten

De Britse zender Channel 4 zal een herhaling van de controversiële documentaire 'Islam: The Untold Story' over de geschiedenis van de islam niet meer uitzenden nadat presentator en historicus Tom Holland dreigementen heeft ontvangen. In totaal ontvingen de makers zo’n 1200 klachten. 

bleu

de

David Vaughan Icke

Linsky

David Icke is een Britse schrijver/activist. Hij is een voormalige professioneel voetballer, (BBC) (sport)verslaggever, en nationaal woordvoerder van de British Green Party. Sinds 1990 is hij wat hij zelf noemt fulltime onderzoeker naar wat en wie de wereld werkelijk beheersen

bleu

hh

9/11 was een inside job

Elf jaar na de aanslagen en nog steeds geen serieuze twijfel aan de officiële 9/11 lezing, zoals deze in 2001 door de regering Bush aan de wereld bekend werd gemaakt.

Critici van deze verklaring lijken op wereldvreemde figuren die, vastzittend in het verleden, geen oog meer hebben voor het heden met zijn overvloedige actuele problematiek en misstanden.

bleu

Vladimir Bukovsky: EU = USSR
Intellectuele goelag = politieke correctheid!


Vladimir Boekovski, beroemde Russische schrijver, politieke en sociale activist, wetenschapper-neurofysioloog. Een van de oprichters van de Sovjet-dissidenten beweging.

 

Voor Nederlandse ondertiteling: Klik het CC knopje aan, dan de regel “ondertiteling vertalen, beta”, dan de muis op “Afrikaans – Afrikaans” zetten en aanklikken, dan in de lijst met talen naar beneden scrollen naar “Nederlands”, aanklikken en klaar!

bleu

ll

Boodschap tussen de sterrenstelsels

De ruimte lijkt een eenzame en lege plaats. Ontelbare miljoenen melkwegstelsels duiken op als je met een voldoend sterke telescoop een willekeurig stuk heelal bekijkt. Toch blijkt er in de sterren een boodschap verscholen te liggen.

Deze ´letters´ zijn opgespoord door de deelnemers aan het project Galaxy Zoo. Tussen de vele miljarden sterrenstelsels bevinden zich altijd enkele die op een bepaalde letter in het alfabet lijken.

Wil je ook jouw naam of boodschap in duizenden lichtjaren grote letters?  Zie hier de naam Linsky in sterrenstelsels en experimenteer met uw eigen naam of boodschap in de Universele Ruimte!


bleu

tyu

 Dr. Rath – EU Politiek Perspectief

Afgelopen zaterdag stond in De Telegraaf een column van Prof. Dr. B. Smalhout (zie afbeelding) waarin hij verwees naar het boek: “The Nazi-roots of the Brussels EU De strekking van zijn column is dat niemand inziet dat de EU in essentie een Duitse wurgband is, ontworpen door oud-nazi’s.

Kijk naar de video's en lees of download hier gratis, in taal naar keuze, het boek:

De Nazi achtergrond van de ‘EU Brussel’

bleu

hn

Ex-MI-5 medewerkster Annie Machon over 9/11 en zo

Annie Machon is een voormalige medewerkster van de Britse inlichtingendienst MI-5. In 1991 trad ze in dienst bij de MI-5, waar ze een relatie kreeg met David Shayler. In 1996 verlieten ze samen de MI-5, ze namen ontslag en begonnen de klok te luiden over de illegale activiteiten van de geheime dienst. Omdat ze als geheime agenten een eed van geheimhouding hadden afgelegd, werden ze vervolgd. Ze vluchtten naar Frankrijk en David Shayler keerde later terug naar Engeland, waar hij inderdaad werd veroordeeld tot een half jaar gevangenisstraf. Verboden om de waarheid te spreken!

Zie ook: Sibel Deniz Edmonds – Totale zwijgplicht

bleu

bi

Bikini evolutie!

bleu

hbn

Nasa ontdekt vreemde objecten rond de zon!

bleu

2012: Er is iets gaande!

 

bleu

dr

Europese Commissie opent Europese luchtruim
voor Total Control
(video's)

De volgende zet!


In een obscuur document van de Europese Commissie staat te lezen dat de Commissie werkt aan plannen om het Europese luchtruim tegen 2016 te openen voor onbemande drones. Dit volgt op het ondertekenen van de FAA Appropriations bill door de Amerikaanse president Obama dat verordend dat Amerikaans luchtruim tegen 2015 geopend moet worden voor drones.

bleu

Tot alle Europeanen!
Linsky

 


Voor alle Europeanen: Merkel geeft niets om Duitsland, maar wel om de banken! Alle Europese politici vertegenwoordigen de banken, dat wil zeggen, de internationale haute finance.

Er is geen €uro crisis, de €uro is een instrument dat wordt gebruikt door de banken om de rijkdom op te zuigen van de naties van Europa. 

De €uro werkt perfect in overeenstemming met het plan van de uitvinders: De €uro en de EU zijn ontworpen om elke natie te vernietigen en al hun rijkdom!

Spanje, Griekenland, etc. worden in armoede gestort, waarbij de media vertellen de Spaanse, Grieken, enz. vertellen dat hun geld wordt afgenomen door de Duitsers. Duitsland verzinkt echter in armoede en de media vertellen de Duitsers dat hun geld wordt afgenomen door de Spaanse, de Grieken, enz.

bleu

tt

Update voor: De James Holmes Conspiracy
(met full-video)

Aurora theater schutter; gerechtelijke documenten maakt inside job samenzwering steeds duidelijker!
Rechtbankstukken tonen aan: Schietpartij Aurora is het werk van politiechef en Illuminati!

bleu

hju

Total Control….de strop wordt aangetrokken

Linsky

“Wanneer mensen de overheid laten beslissen welk voedsel ze eten en welke medicijnen ze moeten gebruiken, zullen hun lichamen snel in verval geraken, net zoals de zielen van hen die onder tirannie leven.”  (Thomas Jefferson)

Man 30 dagen de cel in voor opvang van regenwater

bleu

kl

De grote klimaat zwendel! (video NL)

Linsky 

Ondergang beschaving gewild en gepland 

bleu

tyh

Ontvolking, propaganda en de Georgia Guidestones 

Linsky

Dr Guillebaud promoot Ontvolking aan de Universiteit van Cambridge

John Guillebaud, de Patroon van de Optimum Population Trust (een Britse denktank die een hekel aan heeft aan de mens en in plaats van hen te helpen met verschaffen van middelen om te voeden, te kleden en in het algemeen te helpen) geeft een zeer verrassende toespraak bij het Triple Helix Society Cambridge University’s.

bleu

tt

Update voor Agenda 21:
Globalist Plan to Downsize Americans into Jail Cell Like Holmes
Linsky

bleu

ki

Hebben we twee zonnen?!
Waarom verzwijgen de MSM en overheden dat voor ons?!

Linsky

Al zeer geruime tijd doet het hardnekkige verhaal de rondte dat er met regelmaat een tweede zon zichtbaar is aan het firmament, tegenwoordig steeds vaker zelfs ondersteunt door overvloedig filmmateriaal.

Duidelijk is in elk geval dat het geen zogenaamde ‘lensflare’ betreft, en technische aanduiding die staat voor het invallen van (zon)licht in een cameralens, waardoor een vertekend beeld ontstaat. Een ‘lensflare’ reflecteert niet in het water, maar de opnames van sommige camera’s laten wel een spiegeling op het water zien, net als zijn grote broer de zon.

bleu

hh

Stad in Catalonië verkondigt autonomie

Linsky

De gemeente Sant Pere de Torelló in Catalonië heeft zich naar verluidt uitgeroepen tot onafhankelijkheid van de centrale overheid van Spanje. Het wil zijn eigen bank, rechtbanken en de volledige controle over haar eigen belastingen. 

bleu

km

De stilte van de verdwenen bijen

Video: 'Silence of the Bees'

Linsky


‘Als de bijen verdwijnen, heeft de mensheid nog maar 4 jaar te leven!’
(Albert Einstein)

bleu

ty

Droge regen....regen die niet nat is..?!

Linsky

Blauwe lucht en regen…?


Berichten waaruit blijkt dat er regen gevallen is bij een blauwe lucht. En of dat nog niet alles is, de regen is niet nat maar ‘droog’.

Bij alle vreemde natuurverschijnselen van de laatste jaren, zoals het regelmatig wegvallen en veranderen van de gravitatie, het verkeerd lopen van klokken, enorme gaten die overal in de grond vallen, diverse soorten dieren die plotseling massaal sterven en vogels die dood uit de lucht plegen te vallen, hele kolonies bijen die spoorloos verdwijnen, komt er dit dus ook nog bij!

bleu

Alien plants
Verbaas u over het vreemde wonder van de natuur!bleu

Nieuwe BBC-comedy "Citizen Khan"

Komedie met een Britse Pakistaanse familie, gelegen in Sparkhill, Birmingham

De eerste in deze nieuwe familie-gebaseerde sitcom die in de hoofdstad van Brits Pakistan - Sparkhill, Birmingham. Citizen Khan volgt de wederwaardigheden van de schreeuwende, krenterige, zelfbenoemde leider van de gemeenschap de heer Khan en zijn lankmoedigheid familie. Jammer genoeg nog niet met NL ondertiteling

 Citizen Khan - full serie 1

 

bleu De grootste Zwarte Gaten in het universum

Linsky

Wat is het grootste ruimte object tot nu toe ontdekt? Waar kan een 18 miljard zonnemassa zwart gat zich verbergen? We hebben ze nog nooit direct gezien... maar we weten dat ze er zijn! Zwarte gaten, dichte sterrenhopen,  planeten en zonnen opslurpend.

bleu

yy

Hebben we de maan echt nodig?

Linsky

Al meer dan vier miljard jaar vergezelt onze maan de aarde op haar eenzame tocht rond de zon. Onze maan is onnatuurlijk groot. Geen andere planeet, de dwergplaneet Pluto wellicht uitgezonderd, heeft relatief een zo grote maan als de Aarde. Het gevolg: getijden en dergelijke. Hoe zou de aarde zich gedragen zonder maan? Het antwoord hieronder. De maan blijkt toch heel wat nuttiger dan velen zich realiseren…

bleu

nm

Nederlands gezin daagt bankensysteem uit!

Familie in Assen betaald al 12 maanden geen hypotheek!


Linsky

Een gezin in Nederland voert actief protest tegen de banken door de hypotheek niet meer te betalen. Dit gezin claimt dat de hypotheekovereenkomst niet geldig is aangezien de bank nooit het geld heeft gehad wat ze in de overeenkomst hebben ingebracht maar dat ze dit uit het niets heeft gecreëerd en dus nooit van de bank was.

bleu

tg

De Gevaren van de HPV-vaccins Gardasil & Cervarix

Linsky

"Ik ga niemand vertellen of vaccinaties wel dan niet moeten plaatsvinden. Wat ik wel wil, is dat eenieder goed geïnformeerd is over de risico's en de gevaren van wat de overheden en de farmaceuten ons willen opdringen!"

"Natuurlijk willen we allemaal graag gezond zijn en blijven, waarbij het belang van on ze kinderen zelfs bovenaan staat. Echter, na alle onderzoeken en bewijzen van de laatste jaren zou het een goede zaak zijn eens wat genuanceerder en wantrouwiger te staan tegenover dat wat de fabrikanten/farmacie/WHO,  proclameert en de wereldbevolking zelfs wenst te verplichten!"

"Het argument; “Een niet gevaccineerd kind is een gevaar voor anderen’, is werkelijk de stomste gedachte die er ooit door dat zelf ziek zijnde volk is bedacht. Waarom vaccineren zij dan, als het niet helpt tegen de overdracht door anderen?"

bleu

ju

De smerige rol van Zweden

Linsky

Acht grote problemen met het "geval" J. Assange

Waarom is Zweden echter zo gebrand op de uitlevering van Julian Assange in een zaak die juridisch aantoonbaar aan alle kanten rammelt? Of is het misschien de bedoeling dat Assange direct aan Amerika wordt overhandigd en dat die hele rechtszaak er nooit zal komen?

bleu

nm

UNIVERUM…ons Thuis!

Reis naar de rand van het heelal

Linsky

Hoe God een gedachte vorm gaf!


Geniet van de ongelooflijk fantastische beelden en verbaas u over de oneindige diepte van het Universum en laat het grote mysterie tot u doordringen wat ten grondslag ligt aan de ‘Grote Schepping’!


bleu

hy

Wat is er gaande?!

Linsky

We hoeven niet bang te zijn dat moslims ons uitroeien,…
dat doet de natuur zelf wel!

Er bestaat een roman; ‘Sneeuw in augustus’ van John Boland. Het is lang geleden dat ik dat las, maar ik meen me te herinneren dat het gaat over de manipulaties van het weer door duistere overheden.

Nu in Montana en Johannesburg  is het zover! De gaten vallen in de grond waar je zelf bijstaat! De aardbevingen worden telkens weer krachtiger evenals de stormen en de overstromingen.

Laten we beginnen met de vele rampen alleen al de eerste twee weken van augustus, met wel erg extreme weersomstandigheden en enorme earthchanges, aardbevingen, sinkholes,  overstromingen, droogte, sneeuw, animal kills, enz. ……….

bleu

ff

Holografisch Parallel Universum
(Met video)

Linsky

 Alles is bewustzijn

Woorden zijn menselijke symbolen voor 'dingen' en ervaringen in een drie-dimensionale omgeving. We zijn dus behoorlijk  beperkt in het uitdrukken van wat niet benoemd of beschreven kan worden.

De belangrijkste waarheid en eeuwige constante die alle andere waarheden en ideeën vervangt  is letterlijk de basis van alle ervaringen en  ervaringen.

Dat is een soort energie die inherent en intrinsiek is aan wat bewust bestaat. Een grenzeloos gebied van bewustzijns-pulsen of  cycli tussen een minder actief en meer actieve expressie.

Dat is de sleutel die de werkelijkheid,  het begrip en de ogen opent en bevrijdt  ons van het menselijke vier-dimensionale  perspectief wat we gewend zijn, wat  gelooft dat alles in  ruimte, tijd en materie bestaat. De beroemde theorie van Einstein impliceert dat tijd en ruimte onlosmakelijk met elkaar verweven zijn, waardoor men enkel nog kan spreken over tijd-ruimte.

bleu

ki

‘2016: Obama's America'

'Hou van hem of haat hem - U kent hem niet'. 

Linsky

De film '2016: Obama's America' is sinds 13 juli in 169 bioscopen gedraaid. Komende tijd zal de film in nog 1075 bioscopen worden vertoond, net voor de Republikeinse conventie op 27 augustus in Tampa, Florida. De film is gebaseerd op het boek 'The Roots of Obama's Rage' ('De Wortels van Obama's Woede') door de conservatieve schrijver Dinesh D'Souza.

De film gaat in op de vraag: "Als Obama wint een tweede termijn, waar zullen we in 2016?"

bleu

mm

MDI VERBIEDT VOORTAAN GEDACHTEN!!!

Linsky

= Nog even een argument ter ondersteuning van de gedachte dat moslim van nature een andere levensvorm is dan de mens". =

Bovenstaande woorden, de eerste zin van een groter comment, zijn volgens het MDI verboden en dienden verwijderd te worden van het blog!

De arrogantie en intimidatiemethoden van die duistere club MDI (Meldpunt Discriminatie Internet) begint zo langzamerhand behoorlijk de spuigaten uit te lopen.

Naast de voortdurende bekende bedreigingen van iedereen die zijn of haar ongenoegen uit tegen de voortdurende massale islamisering van ons Westen, wordt ook angst aangejaagd en wordt men zelfs voor de rechter gesleurd. Bovendien heeft die kliek nu een nieuw intimidatiewapen in de strijd geworpen;  Men mag het zelfs ook niet meer denken!

bleu

tt

“Flikker toch op!”
Linsky


Provocatie en intimidatie door ‘licht getinte’ met penning, wapen
en autochtone dhimmi vazallen


bleu

hj

De eerste moskee op de Noordpool!

Linsky

Naar alle waarschijnlijkheid om de Westerse wereldbevolking niet bij te maken met een dooie mus, (je weet nooit wat er tussen kan komen) is er indertijd weinig ruchtbaarheid gegeven aan het feit, dat wel degelijk een aanvang is gemaakt om de Polen tot nieuwe habitat te creëren voor moslims. Aanvankelijk eerst voor de tachtig al reeds ter plaatsen zijnde ‘vredelievenden’, en naar alle waarschijnlijkheid voor de velen die snel zullen volgen.

bleu

gg

Update: De komende ‘Staat van Beleg’!

Aankoop van 1,2 miljard kogels voor ‘training’

Linsky

Wel, naast de 300.000 guillotines, heeft het leger ook 1,2 miljard kogels aangeschaft! De grote ‘opruiming’ kan zo beginnen.

bleu

ki

Einstein’s fantasie nu in beeld!

Linsky

Doordat Einstein het lef en de fantasie had om op een lichtstraal mee te reizen kreeg de wereld een volkomen nieuwe visie op tijd en ruimte. Uiteindelijk resulteerde dat in de beroemde theorie E=MC2. De man zou geweldig enthousiast zijn geweest als deze nieuwe technische mogelijkheden in zijn tijd hadden bestaan. Wie weet wat hij nog meer zou hebben bedacht.
In ieder geval is zijn fantasie nu in beeld gebracht!


Femtofotografie: opnames met de snelheid van het licht
Voor wie het licht wil zien reizen! Verbaas u bij een biljoen frames per seconde


bleu

Wat wordt er van de wereld zonder olie?!

Wat zou er met de wereld die we kennen gebeuren als de olie plotsklaps op zou raken? Aanhangers van de peak oil theorie geloven dat de piek in olieproductie snel nadert of zelfs al gepasseerd is. Hoe zou ons leven er uit zien zonder de stroperige drab?

Antwoord: we zouden voor een aantal heel vervelende problemen komen te staan. En wellicht is dat moment veel dichterbij dan de meesten zich realiseren.

De gevolgen van een olietekort zouden veel verder reiken dan waar veel mensen bij stil staan. Niet alleen zouden auto’s en vliegtuigen stil komen te staan, ook zou er een einde komen aan de moderne landbouw zoals we die nu kennen en de petrochemische industrie


World without oil

 

bleu

aan

‘Aanklacht tegen de mensheid!’

Verslag aan de ‘Hoge Raad Der Vrije Zielen’!
(‘Supreme Court of Free Souls’ or ‘בית המשפט העליון הנשמות חינם’)

Linsky


Beknopt uittreksel van het evaluatieverslag; ‘Aarde’, te doen aan de leden van de ‘Hoge Raad’, ter zake van het Aardse Experiment, codenaam; ’Tuchtschool voor moeilijk opvoedbare zielen.’ 
('Reform school for maladjusted souls.’)

bleu

ol

Obama prijst islam tijdens Iftar-maaltijd in Witte Huis

Pieter Veenstra

President Obama heeft vrijdagavond, 10 Augustus 2012, de traditionele iftar-maaltijd in het Witte Huis gehouden. Het diner verbreekt het dagelijkse vasten gedurende de ramadan. Gedurende deze maaltijd hield hij een toespraak waarin hij de islam prees en zei dat de islam altijd al een deel van de Amerikaanse geschiedenis is geweest.

bleu

De James Holmes Conspiracy
Deze video is inmiddels al in een aantal landen geblokkeerd!


Voor degenen die niet geloven het verhaal wat wordt ons verteld door de overheid en media. De James Holmes Conspiracy. Verschillende getuigenverklaringen, nieuwsberichten, theorieën en ideeën achter de motieven van de misdaad. Besproken onderwerpen zijn onder andere de tweede verdachte, wapens, politie audio-analyse, James Holmes onderwijs en bio, LIBOR schandaal, MK Ultra, Project wapensmokkelar, en een aantal andere belangrijke elementen. Verschillende nieuwe stukken van bewijs en getuigenissen alles in een video- documentaire gemaakt door Mark Howitt


Deze video is geblokkeerd op deze locaties: Guernsey, Ierland, Isle of Man, Italië, Jersey , United Kingdom. Maak dus een copie voor u zelf!

 

 

bleu

hu

Achemed's frustratie!

Nafferagressie uit frustratie


Geloof wordt al eeuwenlang misbruikt om mensen in een keurslijf te dwingen. Verplicht gehoorzamen aan middeleeuwse regeltjes en onder bedreiging met hel en verdoemenis achterlijke rituelen moeten uitvoeren, is een blok aan het been van vrijwel de hele wereldbevolking. Desondanks doet iedereen eraan mee en wordt het systeem in stand gehouden door buitenstaanders vakkundig te elimineren of op z'n minst maatschappelijk te diskwalificeren. Zo komt er rust in de tent en wie protesteert, kan zijn kop boven het maaiveld eraf gehakt zien worden. Leven volgens het boekje is echter bijzonder zwaar.

Allemaal hebben we onze behoeften en als die niet bevredigd worden, krijgen we te maken met allerlei fysieke ongemakken. Bovendien zijn we als mensen niet ongevoelig voor de continue strijd tussen onrecht, morele normen en waarden en weten dat we besodemieterd worden door al die hele wijze heren. Gefrustreerde naffers gaan door het lint en gedragen zich als achterlijke agressieve primaten in de geest van hun woestijnideologie.

Langs hem heen lopen de knappe blonde Arische vrouwen met blauwe ogen die hij steevast als westerse hoeren beschouwt. Kortom, al die nare blanke racisten doen alles wat God verboden heeft, daarom is het niet zo vreemd dat zo'n rifkikker zijn beheersing verliest.
 Pats, boem, knal: in een klap meer dan 10 jaar aan linkse indoctrinatie aan flarden getrapt. Weer onschuldige kinderlevens verwoest.

De politie wilde niet optreden tegen die scheldende en dreigende "heren". Nadat de Marokkanen de meiden hadden afgeranseld, wilde de politie zelfs geen aangifte opnemen.
Al die linkse dwazen zullen moeten erkennen dat de multikul gefaald heeft en het steeds erger wordt als we niet ingrijpen. Laat al die allochtonen die vinden dat zij niet "zo" zijn ook eens constructief actief worden om dat criminele tuig met pek en veren het land uit te jagen. Daar heeft iedereen belang bij. Rot op met dat gezeik over belediging en discriminatie. Dit zijn de feiten en als u niks doet, ligt u binnenkort wellicht ook wel op de grond………

bleu

ir

Kritiek op Hessisch CDU-parlementslid na islamuitlatingen

Over het mechanisme van links/groen in Duitsland om islamcritici uit te schakelen.

De SPD, De Groenen en Die Linke hebben opnieuw het aftreden van het CDU-parlementslid in Hessen, Hans-Jürgen Irmer, geëist. Met zijn uitspraak, dat misleiding en liegen tot de aard van de de islam zouden behoren, zou Irmer gebruik gemaakt hebben van het “kwaadste ressentiment”, bekritiseerde de Hessische SPD-secretaris-generaal Michael Roth. “hij schaadt daarmee het vreedzame samenleven van de culturen en religies”.

bleu

kil

‘Islam is vrede!’

Linsky


De ‘vredelievenden’ in actie!


Vanuit publicitair oogpunt was het erg verleidelijk om de films, die regelmatig verdwijnen van het internet, pontificaal in beeld te brengen. Deze beelden zijn echter zo verschrikkelijk dat een ernstige waarschuwing niet alleen op z’n plaats is, maar absoluut noodzakelijk.  De beelden van de verschrikkingen en beestachtigheden in Syrië: Houla en Homs heb ik geweigerd om te zien, voornamelijk omdat wanneer het om kinderen gaat er een mentale blokkade optreed in mijn bevattings- en absorptievermogen.

bleu

hh

Bent u een moslim?

Jeff Foxworthy over moslims

Met dank aan Marijke ll

bleu

ol

Wat gebeurt er met onze aarde?!

Linsky

Velen vragen zich af wat er de laatste jaren toch allemaal aan de hand is met onze planeet. Dagelijks lezen we over vulkaanuitbarstingen, steeds zwaarder wordende aardbevingen die door tientallen tot honderden naschokken worden gevolgd en enorme scheuren en gaten die plotseling ontstaan in het aardoppervlak. Tevens is het klimaat over de gehele wereld ingrijpend aan het veranderen.

bleu

cb

COSMISCHE BUCKYBAL
De aarde in een atoomkooi!

Linsky

   
In het jaar 2000 besloot, Motorola alle 66 satellieten van de failliete satellietprovider Iridium te vernietigen. Genoemde reden was dat er geen kopers werden gevonden om de failliete boedel over te nemen. Motorola zei bij monde van Scott Wyman dat de onderhoudskosten voor de satellietnetwerken van het afgeschreven Iriudium enkele miljoenen dollars per maand kosten. De Amerikaanse Bankruptcy Court van het zuidelijk district van New York heeft volgens hem al in maart toestemming geven om de satellieten te vernietigen. Het netwerk heeft een totale waarde van vijf miljard dollar.

Maar…heeft deze vernietiging wel ooit plaatsgevonden?

bleu

hy

Het verraad van Obama (Hoofdmoefti)

Door een kritische burger

Opdat we het verraad door onze eigen leiders nooit vergeten, hier een oudje, maar nog wel steeds even actueel.

Tijdens zijn toespraak in Caïro zei Barack Obama: ,,Ik weet ook, dat de Islam altijd deel van de geschiedenis van Amerika heeft uitgemaakt."

bleu

uj

Duitsland pakt de islamitische radicalisering aan

Soeren Kern, vertaling Wachteres

“De strategische doelstellingen op lange termijn van deze islamitische organisaties zijn bedoeld om democratisch en liberaal gekozen staten te destabiliseren en het politieke besluitvormingsproces te beïnvloeden” – Een verslag uit de Duitse deelstaat Niedersachsen.

De Duitse deelstaat Niedersachsen heeft een praktische gids gepubliceerd, die handelt over de extremistische islam, om burgers te helpen de signalen te herkennen die aangeven hoe/welke moslims geradicaliseerd worden.

bleu

dood

Linkse terreur en terreurverering:
De bejubelde genociden van de socialisten en communisten

E.J. Bron ... Marc Doll/Michael Mannheimer


Na de islam zijn de communisten de ergste massamoordenaars uit de geschiedenis. Dat kan een van de redenen zijn waarom de linksen met de islam samenwerken.

Die Linke” bejubelt de ergste massamoordenaars van de geschiedenis nog steeds in haar logo. Haar voorzitter Lafontaine, voormalig SPD-voorzitter, stoort niets. De media vechten om interviews met hem en zijn SED-opvolgerpartij. Dat is de situatie hier en nu. In Duitsland, de DDR 2.0.

bleu

nm

De relatie tussen burka en dierencriminaliteit!

Waar gaat het heen met onze wereld?

Linsky

We zijn verloren...!

De onstuitbare opkomst van de islamisering en de verderfelijke invloed van de sharia, gelegitimeerd door het verraad, gepleegd door onze eigen overheden is al erg genoeg.

De tijden veranderen, da's duidelijk! De maatschappij in het algemeen, het klimaat op mondiaal niveau en daardoor ook vaak het gedrag van de mensen. Maar kijk, als we zelfs de dieren niet meer kunnen vertrouwen en als zelfs die hun ware aard loochenen, houdt voor mij alles op....!

Dat ze bij tijd en wijle dissident gedrag vertonen, alé....daar is mee te leven. Maar het moet niet gekker worden...... dat doet het echter wel!

Hier echter ergens moet het mee begonnen zijn... Het ziekelijke, besmettelijke verraad door een bepaald soort beesten...pinguïns. Met name de Arabische pinguïn!

bleu

bnh

De holografische matrix van het ‘Zijn’

Linsky

'De wijze zoekt wat in hem zelf zit, de dwaas zoekt daarbuiten'

Steeds meer mensen hebben een sterk intuïtief gevoel dat de aard van ons bestaan wel eens heel anders kan zijn dan ons door de MSM, de wetenschap en het establishment wordt voorgehouden.

Sinds de steeds snellere ontwikkeling van de Quantum-fysica  kunnen we stoeien met vele ongelooflijke en zelfs bizarre ideeën, die een geheel nieuw licht werpen op de basis van alle vormen van leven en elke existentie. De vertrouwde zekerheid dat de Schepping van zowel het Universum als de mens een kwestie was van vaste materie die toevallig op de juiste wijze was geformeerd en samengesteld, is voorgoed voorbij

bleu

De voorspellingen van de profeet Malachias

Linsky

mal

Deze voorspellingen over WO III vond ik op een printje op de straat.

Natuurlijk had ik al eerder over deze profeet gehoord en mijn belangstelling was hiermee dus wel gewekt. Na het nodige speurwerk op internet kwam ik wat sites tegen die zich bezig hielden met Malachias en onderhavige stuf. Gezien de huidige ontwikkelingen in onze wereld lijken de oude Voorspellingen en Profetieën steeds actueler te worden.

De huidige paus zou volgens de Profetieën de voorlaatse zijn die de Heilige Stoel van Petrus bezet.

Voor zover mijn eigen onderzoek in het verleden heeft uitgewezen, blijkt er maar bar weinig echt bekend te zijn van Malchias.

bleu

mekka

In naam van... een geweldloze religie

Een schitterende Powerpoint presentatie over de 'vredelievendheid' van de islam!

bleu

kl

Christenvervolging in Noord-Korea!

Kim Jong Il's ambtstermijn als dictator werd gekenmerkt door een intense vervolging van christenen met inbegrip van vrijheidsstraffen van generaties van een familie voor de overtreding een enkel individu en executies.

Bans zijn opgeheven op de westerse voedsel, zoals pizza en frietjes, en beperkingen op het aantal mobiele telefoons zijn losgedraaid, bijvoorbeeld, volgens Ryan Morgan, een analist bij International Christian Concern Azië.

"We hebben geen meldingen van verbetering voor christenen in het land gehoord en hebben geen reden om te geloven iets is veranderd," zei Morgan. "Het regime heeft nog steeds tot 70.000 christenen weg in virtuele concentratiekampen opgesloten."

bleu

hyuj

‘Geloof, bewijs uit het ongerijmde!’

Een filosofisch concept ten bewijze dat “Ik Ben!”

Linsky

Muziek en kunst, uitvindingen,  filosofie en spiritualiteit zijn het product van een individu.
Zij zijn niet ontstaan door de mensheid, maar ondanks de mensheid."

bleu

yik

Tijd,... een eeuwig NU!
Linsky


‘Vrijheid’ is het recht om mensen te zeggen wat ze niet willen horen.
Wie dan de ‘waarheid’ spreekt wordt daarom vaak als een grote vijand beschouwd.'

Hoewel de ervaring van tijd zich aan ons voordoet als een voortschrijdend lineair gegeven, blijkt uit talloze onderzoeken dat ons bewustzijn in hoge mate fluctueert. Het is er….en het is er niet! Ook volgens theoretisch natuurkundige Julian Barbour is tijd een illusie en leven we in plaats daarvan in het ‘Eeuwige Nu’.

bleu

De komende ‘Staat van Beleg’!
De laatste zetten in het ‘Grote Spel’ om de totale wereldhegemonie!


Linsky & Morticia

mm

Miljoenen doodskisten kunnen verklaard worden. Evenals een miljoen spoorwagons die ogenschijnlijk niet gebruikt worden en op rails staan die kennelijk enkel naar FEMA-kampen leiden en in een aantal gevallen zelfs naar de rimboe van Nergistan…...

Maar 300.000 ultra moderne guillotines!? 
300.000 gloednieuwe vlijmscherpe guillotines in concentratiekampen en speciale treinen in Amerika. Hoe verklaart een regering in hemelsnaam 300.000 guillotines nodig te hebben?!

bleu

Ondergrondse bases en aliens!

Linsky & Morticia

mn
Na het voorgaande hoofdstuk is het ook niet moeilijk meer om een nog veel mysterieuzer aspect van deze onverkwikkelijke zaken in ogenschouw te nemen.

Namelijk het bestaan van enorme ondergrondse basissen en dat niet alleen….ook om een heel bizar aspect aan te kunnen nemen, namelijk dat militairen aldaar samen werken met wezens die niet van de aarde zijn!

bleu

DE 'GEHEIME REGERING'

Origine, Identiteit en Doel van MJ-12

Door Milton William Cooper, Vertaald door Morticia

mmm
Bill Cooper was in dienst van het United States Intelligence Briefing Team. In dit rapport maakt hij informatie bekend die niet voor het publiek bestemd was. In 1988 besloot Bill hiertoe, als gevolg van gebeurtenissen die toen wereldwijd begonnen plaats te vinden en waarvoor hij in het begin van de jaren 70 de plannen gezien had.
Na publikatie van "The Secret Government" schreef hij het informatieve boek "Behold a Pale Horse".

bleu

De internet-ziekte van deze tijd
Mensen die met opeengeklemde kaken
of tandenknarsend aan het toetsenbord hun frustraties uiten.

Bloggen, vloggen, haters loggen

fr

Dagelijks zitten er wereldwijd miljoenen anonieme toetsenbordridders met de broek op de enkels negatieve reacties te posten op weblogs, fora en sociale media. Provocaties, scheldpartijen, seksuele toespelingen, intimidatie en zelfs bedreigingen worden niet geschuwd door dat trollende tuig.

Vloggen is een neutraal verschijnsel waarbij goed te zien is dat het de haters niet gaat om de toon, maar puur om het haten uit jaloezie.

bleu

mo

bleu

 
bleu

eye

Zet hier uw opdracht - trefwoord;

Google
 
Web diamental.nl

 

 
 
Copyright en webdesign: diamental.nl