Diamental
 
 
Welkom op Linsky's Place
 
Wereldleiders & Kinderseks

bleu

 

mnj

Wereldleiders & Kinderseks!
De pedofielen samenzwering op het hoogste niveau!
(gebanned from TV!)

Linsky

 

De reden dat deze onderstaande documentaire nooit op televisie kwam is omdat deze in detail een netwerk blootlegt van religieuze leiders en politici die zich bezighouden met kinderen en seksorgiën.

Hoewel de documentaire al in 1993 gemaakt is, samen met Discovery Chanel, geeft het een bijzonder goed beeld over hoe deze pedofielen- en sex-netwerken opereren tot op de dag van vandaag.

Kinderen werden verscheept naar Las Vegas of Toronto, vaak alleen maar gekleed in hun ondergoed, met een nummer om de hals om verkocht te worden aan de hoogste bieder.

Deze documentaire stond op het punt te worden uitgezonden via Discovery Chanel en het Engelse Yorkshire TV. Toen plotseling, via een aantal Amerikaanse politici, de kabelmaatschappijen gigantisch onder druk werden gezet en er werd gedreigd met allerlei sancties als deze film toch zou worden uitgezonden.

Onmiddellijk daarna werden de rechten van de film opgekocht door een onbekende en werden alle bestaande kopieën vernietigd. Eén kopie echter bleef bewaard en deze kwam terecht bij Senator en advocaat John De Camp die hem vervolgens doorspeelde naar de gepensioneerde FBI agent Ted L. Gunderson.

bgJohn de Camp heeft een boek geschreven over het bovenstaande met de titel: “The Franklin Coverup”. De sporen leiden zoals gewoonlijk naar de hoogste machthebbers. In het boek wordt zelfs een satanische moord beschreven in Bohemian Grove ten behoeve van een zogenaamde snuff film. Men kan hier het fraze uit het boek lezen wat de getuigenis beschrijft van Paul Bonacci.

Het volgende archief schetst een ijzingwekkend portret van wat er werkelijk allemaal gebeurd in de hogere regionen van de heersende elite hier in Amerika. Het verhaal gaat over kinderen uit weeshuizen in Nebraska die over de hele Verenigde Staten door Republikeinse ambtenaren worden gevlogen, om deel te nemen aan kinderseks orgieën van bepaalde Amerikaanse elites. 

Het is een feit dat tijdens de jaren 1980, door kinderen seksuele diensten werden verstrekt aan  Republikeinse politici en de belangrijkste, bureaucraten en diplomaten, maar belangrijker nog, er is een huiveringwekkende link aan al deze gebeurtenissen en persoonlijkheden, met de president van de Verenigde Staten van die tijd, George HW Bush. 

kk


En er zijn slachtoffers die beweren dat de president zelf betrokken was bij de activiteiten. Het is een verhaal van kinderseks, moord, spionage, chantage en enorme geldbetalingen. En alle spelers betrokken zijn, van het Witte Huis, de CIA, de media Barrons,  de Republikeinse elite tot aan de weeshuizen waar ze hun slachtoffers aankochten.

Dit verhaal was de tweede grootste schandaal van de jaren 1980, wat  volledig in de doofpot kon verdwijnen en bewijzen werden vernietigd door het Witte Huis van Bush.  Een complete black-out gecoördineerd door de heersende elite in samenwerking met de Amerikaanse televisie netwerken. (Het grootste schandaal was de Bush-betrokkenheid bij de poging tot moord op president Reagan)

Aangezien de elites die de tv-zenders bezitten in Amerika zijn dezelfde elites zijn die feesten op het karkas van de Amerikaanse bevolking – zullen de meeste Amerikanen nooit horen van dit explosieve verhaal. Maar dankzij het internet zullen deze onderdrukte nieuwsfeiten opnieuw opduiken. 
Misschien wel het meest angstaanjagende aspect van dit gruwelijke verhaal is dat dergelijke realiteiten zo volledig kunnebn worden uitgewist door de ‘elite’ machten en hun MSM.

Gelukkig zijn niet alle mensen van de elite misdadig. Zo af en toe komt er een mens die wel vecht en bestand is tegen deze kwade machten die uit zijn op de vernietiging van de mensheid. In dit geval werd de voormalige Republikeinse senator John Decamp betrokken bij de productie van een documentaire genaamd "Conspiracy of Silence"

 

kloHet zou worden uitgezonden op 03 mei 1994 op Discovery Channel. Deze documentaire belicht een netwerk van religieuze leiders en politici uit Washington die kinderen naar Washington DC gevlogen voor seksorgiën. Het verhaal gaat dat er op het laatste moment vlak vóór de uitzending, een enorme spanning was van de belangrijkste Washington politici die betrokken waren geweest bij het schandaal en nu druk uit oefenende op het kanaal door hen zwaar te bedreigen, bijvoorbeeld door de TV Kabel-industrie op te zadelen met een restrictieve regelgeving, indien deze documentaire werd uitgezonden.

Bijna onmiddellijk werden de rechten op de documentaire gekocht door onbekende personen die opdracht had gegeven alle kopieën vernietigd. Eén exemplaar van deze videoband is anoniem gestuurd aan de voormalige Nebraska State senator en advocaat John De Camp, die ter beschikking gesteld voor gepensioneerde FBI-chef, Ted Gunderson L.. 
De video kwaliteit is niet van  top kwaliteit, maar deze tape is een blockbuster in wat geopenbaard moet worden over de betrokken deelnemers. 
Zie video hieronder.

 

 http://www.voxfux.com/features/bush_child_sex_coverup/franklin.htm

 


 

Goldman Sachs doet aan kinderseks

Goldman Sachs is voor veel mensen de bank die goed geld verdiende met de financiële crisis en waar klanten smalend 'muppets' worden genoemd. Nu is de Amerikaanse zakenbank-gigant verwikkeld in een kinderprostitutieschandaal.

Aanvankelijk lijkt de website Backpage.com erg onschuldig. Bijna een ondeugend alternatief van de gekende Amerikaanse zoekertjessite Craigslist.org. Dat leek zo, tot een journalist van de New York Times een tijdje geleden naar de erotische advertenties keek. Daar bleken verschillende zoekertjes op te staan waarbij minderjarigen zijn aangeboden voor geld. Georganiseerde kinderprostitutie dus.

Volgens diezelfde krant zou er onder andere in New York verschillende minderjarigen gedrogeerd en misbruikt zijn met behulp van de site. Een schrijnend voorbeeld was een 15-jarig meisje dat vastgebonden, verkracht en verhandeld werd via de site Backpage.com.

Diezelfde journalist ontdekte ook dat de zakenbank bijna 20 procent aandelen had in het bedrijf achter de website. Toen het nieuws in de krant verscheen, was de zakenbank naar verluidt "doodsbang" voor het PR-schandaal en haalde de grootbank de aandelen onmiddellijk uit het bedrijf. Een woordvoerder van Goldman Sachs liet ook meteen weten aan de krant "dat we geen invloed hebben op de werking van de website." Hoe zeggen ze dat ook alweer? Hoeren en dieven, met geld zijn zij mijn gelieven.

http://www.clint.be/actua/economie/goldman-sachs-doet-aan-kinderseks


 

Alex Jones: "World elite in the Bohemian Club"

 

Dark Secrets : Inside Bohemian Grove Full Length

 

 

http://www.gnosticliberationfront.com/satanic_concubines.htm

http://www.johnnygosch.com/  met video’s

 

Overigens is het weer zover.

In Monte Rio in de staat Californië verzamelen meer dan 2000 rijke mannen zich momenteel voor hun jaarlijkse retraite. Langs de Russian River worden ze opgewacht door een groep betogers.

Sinds woensdag arriveren peperdure auto’s bij de ingang van de Bohemian Club, die sinds zijn oprichting in 1872 alleen mannen toelaat.

De Occupy-beweging gaat op zaterdag in het openluchttheater van Monte Rio live muziek spelen terwijl de circa 2400 leden van de Bohemian Club beginnen aan hun jaarlijkse ritueel voor een groot standbeeld van een uil. Bron:

http://healdsburg.patch.com/articles/occupy-activists-join-social-justice-organizations-to-protest-at-bohemian-grove

 

z

 

 

dia
Copyright en webdesign: diamental.nl