Diamental
 
 
Welkom op Linsky's Place
 
'Ik werk niet meer voor u. No More!'

bleu

de

'Ik werk niet meer voor u. No More!'

Linsky

 

Steeds meer mensen blijken uiteindelijk toch wakker te worden.
Zoals de sheriffs in de US, die samen met een aantal collega’s ten slotte weigerden nog te vechten tegen de Occupy demonstranten. De man werd ’s morgens wakker uit een diepe gezonde slaap en keek geschokt zijn vrouw aan, en zei vastberaden; “Het is genoeg! Waar ben ik mee bezig? Ik keer me tegen mensen die ik zou moeten verdedigen. Tegen de mensen waar voor ik gezworen heb op de Grondwet om hun belangen te dienen en hun veiligheid te garanderen.. Het is genoeg. NO MORE!”

Hij contacteerde een aantal collega’s die er inmiddels net zo over dachten en samen besloten zij zich te keren tegen het officiële bevel en nog te handelen naar eigen eer en geweten!

Verschillende politiechefs zijn in die tijd opgestaan en hebben  verklaard hebben dat ze weigeren verder nog ontruimingen in hun district uit te voeren. Helemaal bizar is het verhaal van Occupy Atlanta die in november 2011 gemaild werden door een politie-agent die met gezin en al uit zijn huis gezet dreigde te worden. Waarna de tenten van occupy naar zijn tuin verhuisden om het huis te verdedigen.

 

sd

 

De Sheriff van Del Norte County (Sacramento) Dean Wilson is ook een voorbeeld van deze grootse ontwaking. Hij ontving een oorverdovend applaus toen hij op openhartige wijze toegaf fouten in het verleden te hebben gemaakt en zich verontschuldigde dat hij de wanpraktijken van de centrale regering niet eerder doorhad. Hij gaf aan wat er in zijn ogen aan gedaan had moeten worden. Pas in het afgelopen jaar begon hij zich te gedragen als een sheriff in plaats van een extensie van de federale regering.

“Het grootste gedeelte van mijn carrière werkte ik volgens het wetboek van strafrecht, zonder mijn ambtseed te begrijpen,” legde hij tegenover het publiek uit. “Ik was onwetend en naïef, maar nu ben ik me bewust van de aanval op onze burgers door de federale regering.”

De Sheriff van Siskiyou County John Lopey zei over de federale milieu-interventie het volgende: “Ik heb beleidsmakers van de federale regering en de staat keer op keer gezegd dat we de natuur willen behouden, maar dat ze meer geven om vissen, kikkers, bomen en vogels dan om het menselijk ras. Wanneer nemen ze de behoeften van de burgers mee in hun beslissingen?” Hij voegde er later nog aan toe: “We vechten nu voor onze overleving.”

Volgens de Albany Times Union weigerde de New Yorkse marechaussee de actievoerders te arresteren. Het bevel werd gegeven door gouverneur Andrew Cuomo en burgemeester van Albany Gerald Jennings.
Jennings gaf opdracht de 700 demonstranten te arresteren die het park van de stad bezetten. Maar terwijl de lokale politie steeds dichter naderde, begaven de betogers zich voorbij de lijn die de stad Albany en het grondgebied van de staat New York van elkaar scheidt.

Terwijl het protest vreedzaam verliep besloot de politie dat arrestaties konden leiden tot een rel en dus werd besloten het bevel van Cuomo en Jennings niet op te volgen.

“We beschikken niet over de middelen en deze mensen veroorzaakten geen problemen,” aldus een politiefunctionaris. “Het punt is dat de politie weet hoe ze de orde moet handhaven. Dat weten de gouverneur en de burgemeester niet.” Occupy Albany heeft zo’n 30 tenten in het park staan. -Rawstory.com

 

jt


'Ik werk niet meer voor u. No More!'
“Ik ben niet langer het monster wat ik ooit was!”

 

Jon Michael Turner, de man die eveneens wakker werd en an public, voor de camera's zijn medailles afwerpt!

Laat hier de man zelf in zijn eigen woorden spreken, want alles wat ik er over zou schrijven doet enkel afbreuk aan de ontwaakte intentie en de moedige grootheid van zijn statement!

 

US soldier Describes Killing Terrorists & Civilians in Iraq

 

 

 

jfk

Revolution 2012: It's Time To Rise

 

 

bb

 

http://politicalvelcraft.org/2011/11/14/u-s-sheriffs-rise-up-against-federal-government-sheriff-threatens-feds-with-swat-team/

http://washingtonindependent.com/1971/i-dont-work-for-you-no-more

http://voiceseducation.org/content/jon-michael-turner-american

http://occupyourhomes.org/

 

Reacties op dit artikel zijn te volgen op: http://ejbron.wordpress.com/2012/07/10/ik-werk-niet-meer-voor-u-no-more/

bb

z

 

 

dia
Copyright en webdesign: diamental.nl