dialogbalkbalkbalkbalkbalk
 
logo
 
 
Nieuwsflitsen van de week!
 
 
bar
 
 

Waarvoor kiezen we?

Linsky

Je kan wel gaan stemmen, maar er valt niks te kiezen. Iedereen moet dat evenwel natuurlijk voor zichzelf uitmaken en afgaan op eigen inzicht.

Na de verkiezingen echter en het tellen van de stemmen draaien de gekozenen zich unaniem met de rug naar ons toe en zweren ze de eed van trouw aan Trix en haar familie en hun belangen in het militair-industriele complex, oliewinning, kern-energie, wapenhandel..etc....Lees verder

bar

 
 

UNESCO wil kinderen vanaf 5 jaar over sex voorlichten

De UNESCO gaat zich nu bemoeien met het tijdstip dat kleine kinderen met sexualiteit worden geconfronteerd. De organisatie stelde daartoe een programma op voor 4 leeftijdscategorieën, beginnend bij 5 jaar en eindigend bij 18+.
Uiteraard geeft het document (PDF) aan nobele doelen na te streven.

http://www.foxnews.com/story/0,2933,543203,00.html

bar

 
 

ttg

Het trieste verval van Detroit
(Met grote foto’s)

No place like home: Honderd afbrokkelende huizen die de ondergang van Detroit vast te leggen
Een verbazingwekkende verzameling van foto's heeft de uiterste verwoesting van Detroit gevangen. De eens zo bruisende Amerikaanse stad die nu grotendeels is vervallen.

Perplex over de staat van zijn woonplaats, begon fotograaf Kevin Bauman  met fotograferen van de sores van verlaten huizen en rommel van de stad in het midden van de jaren 1990.

Zijn ongelooflijke serie '100 verlaten huizen 'documenteert schrijnend de deprimerende ondergang van de Michigan hoofdstad, waar hele buurten, zelfs rijken, zijn achtergelaten en vervallen tot ruïnes.

bar

 
 

'Obama zal financiële crash in oktober gebruiken om verkiezingen te annuleren'

 

 

 Geruchten over false flag aanslagen en/of in scène gezette moordaanslag op Obama - Miljardairs wedden met enorme bedragen tegen de eurozone 

 

 

's Werelds bekendste alternatieve internetsite Infowars riep zijn lezers onlangs op om de beste anti-Obama poster te ontwerpen. Dit was één van de vele inzendingen waarop Obama met Hitler werd vergeleken.

Geruchten zijn er al veel langer, maar het aantal commentators, presentators en analisten dat verwacht dat de Verenigde Staten op de rand staan van een geplande enorme crisis die door president Obama gebruikt zal worden om de verkiezingen uit te stellen of zelfs compleet te annuleren is inmiddels zo groot geworden, dat niet langer kan worden uitgesloten dat het deze keer om meer gaat dan enkel sensationele complottheorieën.

De conservatieve radiopresentator John Moore zei eergisteren betrouwbare informatie van het Northeast Intelligence Network (NIN) te hebben gekregen dat er in de derde week van oktober een financiële crash gepland staat (1). Obama zal de instorting aangrijpen om martial-law (de staat van beleg) af te kondigen en de verkiezingen op 6 november te annuleren. De sociale onrust die ontstaat nadat de banken worden gesloten (bank holiday) zal worden beteugeld door voor het eerst militairen in te zetten op Amerikaanse bodem…….lees verder:

bar

 
 

Zo kan het ook!

30 Dolfijnen die waren gestrand, zijn gered door de lokale bevolking in Arraial do Cabo (Brazilië) in de ochtend om 8:00 uur op 5 maart 2012.
h/t Marijke.

 

bar

 
 

Crosstalk: New World Disorder

Wat is er veranderd sinds het einde van de Koude Oorlog? Heeft de wereld van vandaag overeenkomen met wat er tientallen jaren geleden een aantal vooraanstaande westerse leiders voor ogen stond? Hebben we het 'einde van de geschiedenis bereikt?' Zullen grenzen onaangetast blijven als sektarisme en nationalisme wortel schieten in de hele wereld? Of krijgt het leven door middel van een paradigmaverschuiving, waarbij het handhaven van de status quo onwaarschijnlijk is? En hoe pijnlijk zal deze verschuiving zijn tot een nieuwe orde gevestigd is?

 

bar

 
 

Egyptische geestelijke Safwat Higazi: “De dag zal komen dat wij Masters of the World zullen zijn!”

 

bar

 

 
 

‘Orkaan Isaac opnieuw gevolg van anti-Israël besluiten leiders VS’

 Xander

De Republikeinse Conventie in Tampa werd voor de zekerheid onderbroken vanwege de komst van Isaac. In Florida richtte de orkaan nauwelijks schade aan, maar dat zou de komende dagen in Louisiana en Texas heel anders kunnen zijn.

Volgens Bijbelprofetie expert William Koenig -auteur van: ‘Oog in oog: De gevolgen van het verdelen van Israël’- zou de orkaan Isaac opnieuw een direct gevolg kunnen zijn van negatieve besluiten van de Amerikaanse politiek ten aanzien van Israël. Vorige week dinsdag nam een comité op de Republikeinse Conventie de ‘twee-staten oplossing’ aan. Nog op dezelfde dag vormde zich de orkaan Isaac, waardoor de Conventie later tijdelijk moest worden stopgezet. Koenig ziet eveneens verband met drie recente pro-Palestijnse besluiten van president Obama. Voor het geval u denkt: ‘wat een onzin’ – de onafhankelijke website ‘Truth or Fiction’ erkent dat er in minstens 10 gevallen een opmerkelijk verband is tussen negatieve besluiten over Israël en onmiddellijke rampen in de VS…..lees meer

bar

 
 

py

bar

 
 

Nigel Farage spreekt over Europese ‘muppets’ en  krankzinnige politici!

bar

 
 

Het nieuwe reizen!

In India is het Openbaar Vervoer pas echt goed geregeld. Daar kan de NS nog een puntje aan zuigen.

Treinen die op tijd rijden. In elke wagon bevindt zich een toilet. Gratis WiFi. Nooit geen blaadjes of sneeuw op de rails, en géén bevroren wissels. De  fijne Rook- én Stiltecoupé's, zijn alom beroemd.

En boven alles natuurlijk; vriendelijk, betrokken personeel dat de reiziger helpt bij in- en uitstappen!  Bedankt voor het reizen met India Railways!

bar

 
 

Islam is vrede….. Daarom laat ze de vrouw verdwijnen!

di

 (Foto kunst uit Jemen)

Deze prachtige foto-kunst werd gemaakt door een vrouwelijke fotograaf uit Jemen, Boushra al-Moutawakel, met name om te reageren op de veranderingen in de manier waarop Jemenitische vrouwen zijn die zich in de afgelopen jaren.

bar

 
 

Angst voor chaos kabinetsformatie

Een heel merkwaardig bericht in de Telegraaf van za 25 aug 2012:

"De politiek-ambtelijke elite in Den Haag vreest voor wanorde en vertraging rond de komende kabinetsformatie"

Evenals dit vreemde bericht uit de USA:

"Rechter Texas: oproer na herverkiezing Obama

LUBBOCK -  Een rechter in de Amerikaanse staat Texas heeft voor controverse gezorgd met zeer opmerkelijke uitlatingen over Obama. De gekozen rechter zei dat de president na zijn herverkiezing de macht over de VS kan overdragen aan de Verenigde Naties. „Dat kan in het ergste geval gebeuren. Ik denk dan aan oproer, rellen, misschien burgeroorlog”, zei hij volgens tv-zender CNN vrijdag."


Is men daar overigens hier in NL ook op voorbereid, zoals in onderstaande film?

We are Preparing for Massive Civil War, Says DHS Informant

 

bar

 

 
 

Amerikaanse Gevangenis Bevolking: De grootste van de wereld

 


Voor Nederlandse ondertiteling: Klik het CC knopje aan, dan de regel “ondertiteling vertalen, beta”,  dan de muis op “Afrikaans – Afrikaans” zetten en aanklikken, dan in de lijst met talen naar beneden scrollen naar “Nederlands”, aanklikken, Oké en klaar!  

bar

 
 

Zeer aangrijpend relaas van een ‘verdoemde’ vrouw!

Mijn Jeugd Vermoord

Willeke Meijer

Dit boek beschrijft het leven van een gewone vrouw met een ongewoon leven.  Willeke Meijer werd in 1959 geboren te Rotterdam en werd als meisje van 7 jaar door haar eigen moeder aan pedofielen verhuurd. Als tienermeisje van 16 jaar oud ging ze een relatie aan, die in een huwelijk resulteerde. Op 18 jarige leeftijd werd haar eerste dochtertje geboren. De relatie mondde uit in de arrestatie van de vader wegens seksueel misbruik van zijn eigen dochtertje. Na haar scheiding van deze man kwam ze in een  relatie terecht, die haar in een horrorverhaal van zeer ernstige en grove lichamelijke en seksuele mishandeling deed belanden. Tijdens deze relatie werd haar tweede dochtertje geboren. Maar ook deze relatie eindigde met de arrestatie van deze man na vermeend seksueel misbruik van zijn stiefdochtertje. ………….Lees verder:

http://www.pumbo.nl/boek/mijn-jeugd-vermoord

bar

 
 

Staatsgevaarlijk: Soevereine mensen

De kans dat men u geachte lezer als een terrorist gaat beschouwen is zeker niet denkbeeldig!

U bent voorstander van een lokale munt, u denkt dat er een rol voor goud en zilver is? U houdt een deel van uw kapitaal bewust in het buitenland aan, u bent bewust bezig met gezondheid en gezonde voeding en bent van mening dat er naast chemische geneesmiddelen ook natuurlijke producten zijn die genezend kunnen zijn?

Het maakt niet uit of u bij één of bij meer zaken bevestigend antwoordde. In de ogen van de FBI zou u als Amerikaanse staatsburger vanwege iedere individuele reden al op een watchlijst moeten komen te staan.

Een watchlijst van personen die potentieel staatsgevaarlijk zijn. Aanhangers van Ron Paul staan nu ook op deze lijst!

Lees verder: http://boinnk.nl/blog/40464/de-andere-waarheid/

bar

 
 

Wat en waarom besproeien ‘zij’ de aarde?

"Why in the World are They Spraying?" Full Length Documentary HD

Zou het kunnen zijn dat er een verband is tussen de trails en het extreme weer? Hoewel veel belangen een rol spelen bij deze schadelijke programma’s is er nu overvloedig bewijs dat geo-engineering kan worden gebruikt om het weer te beheersen.


In deze nieuwe documentaire leer je hoe aerosolen in ons luchtruim worden gesproeid en samen met andere technologieën worden gebruikt om het weer te beïnvloeden. De betrokken partijen stellen dat hun modellen enkel dienen voor het terugdringen van klimaatverandering, maar het zal je duidelijk worden dat een kleine groep door middel van de programma’s beschikt over een enorme hoeveelheid financiële en politieke macht, omdat bepaalde corporaties door weermanipulatie de natuurlijke systemen op aarde in handen hebben. Dit vindt plaats ten koste van ieder levend wezen op de planeet.

Michael Murphy van TruthMediaProduction heeft deze nieuwe documentaire 'Why in the World are They Spraying?' in HD-kwaliteit gratis ter beschikking gesteld op YouTube.

 

Zie ook volgende link met 5 video’s:
http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/16117/chemtrails-voor-johan-the-pilot

bar

 
 

Op veel plaatsen op de wereld begint het water rood te kleuren!
Bijbelse toestanden?

red

The blood red lake beauty spot which is startling tourists in southern France
Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2185920/Extraordinary-natural-phenomenon-turned-French-beauty-spot-blood-RED.html#ixzz238reNpsz

En hier nog meer fantastische mooie en grote foto’s!

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2185941/Rare-phenomenon-gives-airplane-heavenly-glow.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2185346/Lee-Frost-photographs-beautiful-mirror-images-Britains-best-lakeside-beauty-spots.html

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2184793/Lightning-volcano-jeeps-parked-lava-Photographers-stunning-images-capture-majesty-fires-Iceland.html


bar

 
 

They don't care about us!

 

bar

 
 

9/11: Explosief Bewijs - experts aan het woord (video)

Op zaterdag werd op de Amerikaanse televisie een onthullende film uitgezonden over de gecontroleerde sloop van het World Trade Center op 11 september 2001.
Meer dan 40 experts op het gebied van architectuur, hoogbouw, natuurkunde, scheikunde en metallurgie kwamen aan het woord.

De documentaire werd uitgezonden door KBDI-TV, beter bekend als Colorado Public Television. KBDI-TV is onderdeel van PBS, één van de grootste aanbieders van televisieprogramma’s in de Verenigde Staten.

 “Het officiële verhaal over de aanslagen op 11 september valt uit elkaar wanneer je naar de feiten kijkt en wetenschappelijke principes toepast om ze te interpreteren,” legde maker van de film Richard Gage uit. Gage is lid van het American Institute of Architects en oprichter van Architects & Engineers for 9/11 Truth.

“Meer dan 10 jaar na dato is er nog altijd geen onderzoek gedaan naar het bewijs,” ging hij verder. “Er staat te veel op het spel om de bezorgdheid en de vragen onder het tapijt te vegen. Familieleden van de slachtoffers wenden zich tot de kijker. Ze leggen uit waarom ze nog steeds ontevreden zijn over de antwoorden die de regering ze heeft gegeven. Ze vragen je te kijken naar wat de experts te zeggen hebben.”

De uitzending is tot 4 september aanstaande te bekijken. De onderstaande video toont alleen de eerste 20 minuten van de uitzending. Bekijk hier de volledige uitzending.

http://video.cpt12.org/video/2270078138

bar

 
 

Financiële problemen voorkomen met speciale 'creditcard'

De Australische regering heeft een nieuwe manier bedacht om hulpbehoevenden uit de brand te helpen. In plaats van geld of cheques krijgen duizenden mensen nu elektronische ‘creditcards’. Met de zogeheten Basics-card kan enkel geld worden uitgegeven aan voedsel, woonruimte, kleding, onderwijs en zorg.

Hoewel sommigen de betaalpas vrijwillig gebruiken zijn ze voor anderen verplicht. Geld wordt eens in de veertien dagen elektronisch overgemaakt en kan worden uitgegeven in goedgekeurde winkels en zaken. De pas kan niet worden gebruikt om cadeaubonnen te kopen of om geld te pinnen………….
verder in Engels:
http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-18951205

bar

 
 

kk

Pakistan: 11-jarig geestelijk gehandicapt christelijk meisje moet sterven vanwege “belediging van de islam”

Pakistan: De barbaren en het kind

Het meisje heet Rimsha, is net 11 jaar en zou gehandicapt zijn. Haar probleem is, dat ze in een land leeft waar alle mensen om haar heen waanzinnigen zijn, nog veel “gehandicapter” in hun geest dan zijzelf. En deze mannen – allemaal “vrome”, “goede”, “vreedzame” moslims, die anders altijd, net zoals de christenen, tot dezelfde God bidden, willen dit kind doden.

Een christelijk kind met het syndroom van Down zou in Pakistan de doodstraf kunnen krijgen, omdat ze werd gezien hoe ze de brandende pagina´s van de koran in handen hield, zeiden de activisten en de politie.

Niet te verwisselen met de Duitse “activisten”! De activisten hier zijn namelijk nog veel christenvijandiger dan de moslims. De linkse autonomen zouden op verzoek van de Duitse journalisten het hout voor de brandstapel met eigen handen verzamelen!

Het kind, volgens de politie Rimsha genaamd, werd wegens blasfemie gearresteerd en zit op dit moment in de gevangenis in Islamabad. Daar wacht ze op haar islamitische heksenproces.

Vraag nu alsjeblieft aan alle aanbidders van “dezelfde God” tot welke God ze nu willen bidden? Tot dezelfde met het christelijke meisje of tot dezelfde met de moslims – en willen ze haar daarom ook vanwege belediging van de islam een proces aandoen?

bar

 
 

Moslimbroederschap “kruisigt” tegenstanders.
Aanvallen op seculiere media

Vorige week in Egypte, toen aanhangers van de Moslimbroederschap de seculiere media terroriseerden, waaronder verschillende Arabische websites, omdat Arab News , Al Khabar Nieuws, Dostor Watany , en Egypte Nu meldden dat er mensen werden “gekruisigd.” Het relevante uittreksel volgt in vertaling:............lees verder:

https://ejbron.wordpress.com/2012/08/20/moslimbroederschap-kruisigt-tegenstanders-aanvallen-op-seculiere-media/#more-24991

Wees gewaarschuwd! Heel erg schokkkende beelden van hoe dat 'vredelievende ' volk een man de strot door snijd!

 

bar

 
 

Tachtig Bengaalse christelijke kinderen ontvoerd naar islamscholen


In Bangladesh zijn tachtig christelijke kinderen onder valse voorwendselen op radicaal-islamitische scholen geplaatst, waar geprobeerd wordt hen te bekeren tot de islam.
Dat bericht de Amerikaanse christelijke mensenrechtenorganisatie International Christian Concern (ICC) op haar website. In januari en februari betaalden de ouders van de kinderen uit Oost-Bangladesh 15.000 taka (zo’n 250 dollar) per kind aan personen die beloofden hun kinderen onder te brengen op een kostschool. In die streek is dat niet ongebruikelijk.
De ouders wisten echter niet dat hun kinderen opgesloten en mishandeld zouden worden en gedwongen de islam te bestuderen. Ze vernamen sindsdien niets meer van hun kinderen.
Inmiddels zijn elf kinderen opgespoord en terug bij hun ouders. Naar 69 kinderen wordt nog gezocht.   Bron: http://www.refdag.nl/

bar

 
 

Is de Islam een creatie van het Vaticaan?

Over hoe het Vaticaan de islam schiep en het uit de hand liep.


Wat ik jullie ga vertellen is wat ik geleerd heb in geheime briefings in het Vaticaan toen ik een jezuïet was. Een jezuïet-kardinaal genaamd Augustin Bea legde ons uit hoe wanhopig de Rooms Katholieken de stad Jeruzalem wilde veroveren aan het einde van de derde eeuw. Vanwege zijn religieuze geschiedenis en de strategische ligging, werd de heilige stad beschouwd als een onschatbare schat. Een regeling moest worden ontwikkeld om van Jeruzalem een rooms-katholieke stad te maken. ........verder in het Engels:

http://www.redicecreations.com/specialreports/2006/04apr/catholicislam.html

bar

 
 

Gerald Celente: “Het is een freak-show”


De trendvoorspeller werd onlangs uitgedaagd voor een gevecht door een Obama-supporter. Die hoorde hem in een bar zeggen, terwijl hij met een kennis in gesprek was, dat het onpresidentieel was van Obama om aan te schuiven bij de The View (een soort Amerikaanse vijfuurshow). Celente verwondert zich over de vraag waarom mensen toch zo de behoefte hebben om blindelings achter leiders aan te lopen.

 

bar

 
 

 

Dr. Rath over de EU en de macht van het patent 
Video, Nederlands ondertiteld

 

In deze manifestatie op 13 maart 2012 in Berlijn roept Dr. Rath de mensen in Duitsland en Europa op, verantwoording te nemen. Het is een oproep, gemeenschappelijk een democratisch Europa voor mensen en door mensen op te bouwen -- en een nieuwe, op genezing en voorkoming van ziekten gebaseerde gezondheidswetenschap. De nu verkrijgbare wetenschappelijk onderzoeksresultaten over natuurlijke geneesmiddelen maken duidelijk, dat deze medicijnen talrijke volksziekten met een behoorlijk aandeel terugdringen kan.

Echter deze „Wereld zonder ziekte" wordt ons niet gegund -- omdat al deze ziekten voor de Pharma-Industrie een miljardenmarkt is.

Hoe de structuur van de rechtelijke- en wereldlijke- of politieke  macht het mogelijk maakt dat gewone natuurlijke plantenstoffen of wel de moleculen daaruit gepatenteerd worden en door de farmacie ingezet worden terwijl de gewone plant als kruidenmiddel verboden wordt bv in de strijd tegen kanker. Dat is een kromme zaak die zijn oorsprong vindt in de ontwikkeling van de machten op de wereld. 

Dr. Rath spreek hierbij in het bijzonder over de ontwikkeling van de EU. De oorsprong van deze regelgeving is terug te voeren tot o.a. de naziperiode en wordt tot op heden doorgevoerd in de regelgeving van de EU. Van daaruit is de kartelvorming doorgevoerd  en daar zijn wij nu allen ondergeschikt aan, zowel  in de middelen als in de regelgeving die men ons nu voorschotelt. 

De werking van patentrechten is een duidelijk voorbeeld van hoe het in vele sectoren in onze samenleving toegaat. Het ontstaan van de werking en ontwikkeling van de EU op dit gebied wordt aan de kaak gesteld.

 

bar

 
 

'Elite zwendelt ons federaal Europa in'

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3297321/2012/08/07/Elite-zwendelt-ons-federaal-Europa-in.dhtml

 Bedrijven halen uit voorzorg geld uit eurozone

http://www.trouw.nl/tr/nl/7504/Presseurop/article/detail/3297792/2012/08/07/Bedrijven-halen-uit-voorzorg-geld-uit-eurozone.dhtml

bar

 
 

Jonge Grieken vormen zelfvoorzienende eilandgemeenschap

                       
Een groep jonge Grieken heeft de drukke stad verruild voor de hellingen van de Telaithrion op het eiland Evia om deel te nemen aan een zelfvoorzienende rurale gemeenschap. Hun doel is enkel zelf verbouwd biologisch voedsel te eten, zich te bevrijden van het elektriciteitsnet en geld te vervangen door ruilhandel. De groepsleden willen uiteindelijk ook een school oprichten die mensen moet gaan leren hoe ze duurzaam kunnen leven. Het project is gestart door vier Atheners die elkaar in 2008 op het internet ontmoetten uit onvrede over het vermoeiende stadsleven.

 

Zie ook: “Alternatieven”, Het is tijd voor wat anders!

bar

 
 

Omdat ik vandaag weinig zin in ellende heb, een mooi ontspannend muziekje!

FREDERIC DELARUE - Marie De La Mer

 

bar

 
 

De mensen van de BAM spoorlijn 

(RT documentaire)

De Baikal-Amur Mainline strekt zich uit over meer dan vierduizend kilometer, waardoor het een van 's werelds langste spoorwegen is. De bouw duurde bijna honderd jaar. De ongelooflijk barre weersomstandigheden kon de voortgang van de lijn niet stoppen. Hoewel de BAM de financiering verloor na de ineenstorting van de Sovjet-Unie, hebben veel mensen die hadden deelgenomen besloten te blijven in de steden en dorpen die werden gebouwd voor de werknemers. Vandaag de dag hebben een aantal van deze mensen zelfs hun eigen bedrijf. Een van deze persoon is een kapper, die van stad-tot-stad reist met het spoor voor haar klanten.

 

bar

 
     
 

 

bar

 
 

 « « Vorige pagina | Volgende pagina » »

dia clogo

ey

 
 
Google
 
Web diamental.nl
 
Copyright en webdesign: diamental.nl