dialogbalkbalkbalkbalkbalk
 
logo
 
 
Nieuwsflitsen van de week!
 
 
bar
 
 

Gruwelijke handel in menselijke lichaamsdelen 
met video.

http://www.smh.com.au/opinion/political-news/human-corpses-harvested-in-multimilliondollar-trade-20120717-2278v.html#ixzz22NEKUIzp

bar

 
 

Pat Condell: De lelijkste krant in Groot-Brittannië

Voor Nederlandse ondertiteling: Klik het CC knopje aan, dan de regel “ondertiteling vertalen, beta”,  dan de muis op “Afrikaans – Afrikaans” zetten en aanklikken, dan in de lijst met talen naar beneden scrollen naar “Nederlands”, aanklikken en klaar!  

bar

 
 

Nigel Farage geïnterviewd door MixTV bij het Europees Parlement

 

bar


 
 

Toch een manchurian candidate?


Onderzoekjournalist Wayne Madsen heeft tijdens de Alex Jones Show van 24 juli opgemerkt, dat James Holmes, de 24-jarige Amerikaan die vorige week een bloedbad aanrichtte tijdens een Batman-première, connecties heeft met door de regering gesponsorde researchcentra, waaronder het Defense Advance Research Projects Agency (DARPA). DARPA is een instituut van het Amerikaanse ministerie van defensie dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van geavanceerde militaire technologie.

Student neurowetenschappen James Holmes was een van zes jongelui, die een beurs had ontvangen voor een universitaire graad bij het nationale instituut van neurowetenschappen in de Anschutz Medical Campus in Denver (Colorado).

De Anschutz Medical Campus was tot voor kort verbonden met het ‘Fitzsimons Army Medical Center’, het Amerikaanse leger dus. De naam  Anschutz Medical Campus komt van Philip Anschutz, een fundamentalistisch christelijke oliemiljardair en spoorwegmagnaat, die ook eigenaar is van de ‘Examiner newspaper’ en het neo-conservatieve de ‘Weekly Standard’. De campus werd gebouwd met de gulle gift van 91 miljoen dollars van de Anschutz Foundation. 

Schutter Holmes werkte onlangs een zomer door als interne-assistent bij het ‘Salk Institute’ van de universiteit van Californië in San Diego. Het Salk Institute werkt samen met DARPA, de unversiteit van Columbia, de universiteit van Californië in San Francisco, de unversiteit van Wisconsin in Madison, de Wake Forest universiteit en de Snickers/Mars fabriek om “ vermoeidheid bij soldaten te voorkomen door een verbeterd gebruik van epicatechina”. Deze antioxidant in chocolade zorgt ervoor dat bloed beter stroomt en de aderen zich verwijderen. 

Het onderzoeksprogramma van  DARPA hoorde bij het “Peak Soldier Performance Program”, een onderzoek naar bionische upgrades in hersenen, onder andere voor de creatie van supersoldaten.

De vader van James, Dr. Robert Holmes, heeft gewerkt voor HNC Software, Inc. in San Diego. Dit bedrijf is partner van DARPA en doet onderzoek naar artificiële neurale netwerken die machines in staat stellen visuele en gehoor stimuli te vertalen.


http://www.infowars.com/shooter-james-holmes-and-darpa-weird-science/

bar

 
 

Culture in Decline: What Democracy?

Van de maker van The Zeitgeist films, de eerste aflevering van een serie genaamd Culture in Decline. In deze eerste aflevering gaat Peter Joseph in op de vraag waarom we eigenlijk een democracy hebben en of dit nog wel bij de tijd is. Of eigenlijk stelt hij een nog fundamentelere vraag en deze is ook terug te vinden in de titel van deze eerste aflevering: What Democracy? Kortom hebben we eigenlijk wel een echte democratie? Natuurlijk belicht hij vooral de situatie in de VS maar ook in Nederland kunnen we best eens een goed debat hebben over wat onze democratie in de praktijk nu eigenlijk voorstelt, en of hier geen betere alternatieven voor zijn te vinden.

 
 
bar

 
 

Europa: “Hezbollah is geen terreurorganisatie”


Brussel heeft het verzoek van de Israëlische minister van Buitenlandse zaken Avigdor Lieberman afgewezen om de Shi’itische terreurbeweging Hezbollah in Libanon op de lijst van terreurorganisaties te plaatsen. De EU noemt: “Hezbollah geen terreurorganisatie” maar een politieke partij omdat ze deel uitmaakt van de Libanese regering. Het verzoek van Lieberman werd gedaan na de aanslag op 18 juli 2012 op een bus met circa veertig Israëlische jongeren waarbij zes doden en 32 gewonden vielen. 
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/158218#.UBe5d7R1DTp

bar

 
 

Wat onderscheid een mens van een beest?!


Patrick Petrus Radebe, 24, en Sipho Mbele, 21, pleitten schuldig voor een Zuid-Afrikaanse rechtbank voor de moord op een Portugeessprekend Afrikaans echtpaar en de verdrinking in kokend waten van hun 12-jarige zoon.

De eerste moordenaar was in dienst van de familie als tuinier en de tweede is de zoon van een van de bediendes. Er was nog een derde prachtexemplaar present bij de drievoudige moord, dat enkel schuldig pleitte aan diefstal.

Het ijselijke verhaal speelde zich af in Johannesburg in de woning van de 53-jarige Tony Viana en zijn 43-jarige vrouw Geraldine.  De kerels hebben eerst Geraldine verkracht en haar nadien doodgeschoten, dan hebben ze Tony met een machete en golfclubs bewerkt en hem finaal door het hoofd geschoten.

Toen drong het tot de kerels door dat de 12-jarige zoon, Amaro, hen later zou kunnen identificeren en ze hebben de handen  en voeten van het kind vastgebonden, hem de mond dichtgekleefd en hem verdronken in de badkuip met heet water. Het forensisch onderzoek heeft dit uitgewezen. Na deze onbeschrijfelijke daden werd teneslotte de buik van de hond opengesneden.

Volgens de verdediging wilden de daders wraak nemen op de vrouw die haar bediendes slecht zou behandelen. Na deze eerste ondervraging verlieten de drie de rechtzaal, keuvelend en giechelend. Uitspraak op 6 september.

In geen enkele krant werd melding gemaakt van dit horrorverhaal. Zelfs Het Laatste Nieuws, de specialist in nare journalistiek, heeft dit afgrijselijke bericht doodgezwegen.  Want nog steeds geldt er een onuitgesproken (?) overeenkomst dat berichten uit Zuid-Afrika van racistische moorden op blanken niet gepubliceerd worden. Deze worden beschouwd als aanvaardbare wraak voor de fouten van de Apartheid.

Zoals Peter Murray, in een stuk dat we hieronder publiceren, ons vertelt, meer en meer mensen keren zich af van de politiek-correcte media en raadplegen internet. h/t angeltjes.net
http://voces.huffingtonpost.com/blackberry/p.html?id=1706508

bar

 
 

'Anaheim, systematisch politiegeweld, gaat al generaties lang zo'

 

bar

 
 

Van Islam tot Christendom - Afval die verlicht (1)


De recente bekering van twee Christenen tot de Islam in Gaza veroorzaakte veel opschudding, maar de waarheid is dat jaarlijks veel meer Moslims tot Christus komen, tot consternatie van de imams.
http://israeltoday.nl/headlines/9-nederlands/2360-van-islam-tot-christendom-afval-die-verlicht-1

bar

 
 

US wants world police after blowing mlns on MidEast 'occupation'

bar

 
 

Obama, Israel and the Muslim Brotherhood


Republikeins congreslid uit Minnesota Michele Bachmann heeft onlangs plaatsvervangend chef-staf van Hillary Clinton (Minister van Buitenlandse Zaken) Huma Abedin van beschuldigd een spion te zijn voor de  Moslim Broederschap (MB). Bachmann claimt dat de Amerikaanse regering is gecompromitteerd en dat Abedin werkt aan de neergang van Amerika, door de westerse beschaving van binnenuit te vernietigen. 

Bachmann maakt zich ernstig zorgen over de nationale veiligheid en wil antwoorden hebben met betrekking tot de Moslimbroederschap en andere radicale groepen die toegang hebben tot de topambtenaren van de regering Obama.

Haar republikeinse collega’s vallen over Bachmann heen, maar ze blijft vasthouden aan haar conclusie. Volgens haar is komen vast te staan dat de geheime operaties in het buitenland worden beïnvloed door iemand in de Amerikaanse regering. Het is een feit dat het buitenlandbeleid van de regering Obama de Moslimbroederschap regelrecht in de kaart heeft gespeeld.

Nederlands:
http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M26&s=M118&ss=P1735&l=NL
Engels:
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=31998

bar

 
 

 In de Schaduw van Hermes door Jüri Lina

Leugens zijn de pilaren waarop de Staat berust!

 

bar

 
 

Giant Fireballs Strike Russia

 

bar

 
 

Hoe contraspionage vanuit de regering ingezet wordt op ‘sociale netwerk sites’ en forums.
En hoe de regering contraspionage inzet op ‘sociale netwerk sites’ en fora.


http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/15500/hoe-contraspionage-vanuit-de-regering-ingezet-wordt#more-15500

bar

 
 

Veiligheid voor alles!
London 2012: Granny in Olympic Missile Accident

 

bar

 
 

Pat Condell - Obama: islamistische rustgevende Dhimmi

 

bar

 
 

UKIP Nigel Farage - Openbare Vergadering Sedgley, juli 2012

 

bar

 
 

Schokkende docu toont seksisme allochtonen

 

Nagefloten, uitgescholden, lastiggevallen en zelfs bijna aangerand. De 25-jarige Sofie Peeters heeft het allemaal meegemaakt sinds ze twee jaar geleden verhuisde van Leusden naar Brussel. Vrijwel elke dag was het wel weer raak op de straten van de Belgische hoofdstad: mannen die haar maar niet met rust konden laten. Peeters besloot haar ervaringen te verwerken in een documentaire. De schokkende film ‘Femme de la Rue’ ging gisteren in première.

Schokkend seksisme in Brussel

Voor de film maakte Peeters opnames met een verborgen camera. Het zijn schokkende beelden van veelal allochtone mannen die de jonge Peeters lastigvallen. “Soms zijn de reacties van mannen gewoon vervelend, als ze mijn telefoonnummer vragen of iets met me willen drinken bijvoorbeeld”, legt ze uit aan Het Laatste Nieuws. “Maar even goed fluistert er iemand ‘hoer' in mijn oor, word ik straten lang achtervolgd door een groepje onbekenden, of roepen ze mij na wat mijn prijs is. Het ergste is dat je jezelf op den buur begint af te vragen of je het niet zelf uitlokt.”
Peeters is het onverholen seksisme inmiddels zo zat dat ze verhuist uit Brussel. “Maar ik hoop dat het taboe op de problematiek wordt doorbroken, en dat vrouwen niet meer voelen dat ze er alleen voor staan.” Bron; http://www.telegraaf.nl

Zie ook: Femmes de la Rue krijgen het hard te verduren

http://www.tvbrussel.be/nl/video 

bar

 
 

NOS Journaal blundert bij item over Groenland


Het NOS Journaal van 20 uur (vanaf 12:48 minuten) maakte gisteravond een blunder in een kort item over het smelten van Groenland. Aanleiding was een persbericht van Nasa met als titel Satellites See Unprecedented Greenland Ice Sheet Surface Melt dat leidde tot een stroom aan nieuwsberichten. Kort samengevat komt het nieuws hier op neer: eerder deze maand was het even zo warm op Groenland dat het zelfs op 3 kilometer hoogte aan het oppervlak van de ijskap begon te smelten. Dat is vrij uitzonderlijk en gebeurde volgens een van de geraadpleegde wetenschappers voor het laatst in 1889.

Dit is wat het Journaal er gisteren van maakte, ik heb de gesproken tekst uitgeschreven. De plaatjes die genoemd worden door presentator Rik van de Westelaken zijn dezelfde als die bovenaan dit bericht staan.
http://boinnk.nl/blog/38824/het-nos-jurnaal-flink-in-de-fout/

bar

 
 

Beautiful Israel - life in reality

 

bar

 
 

Tisha B'Av: The Children are Ready

Egyptische media zijn boos vanwege Israëlische video over herbouwde Tempel

 
De grootste nachtmerrie van alle moslims: een herbouwde Joodse Tempel op het Tempelplein in Jeruzalem.
 
De Egyptische media hebben woedend gereageerd op een nieuwe video van het Joodse Tempel Instituut waarin de herbouw van de Tempel wordt gepromoot en een krant met daarop een afbeelding van de nieuwe Moslim Broederschap president Mohammed Morsi op de grond wordt gegooid. 'Een belediging!' schreeuwen de Egyptenaren. 'Puur toeval,' aldus de makers van de video. Morsi neemt de zaak in ieder geval hoog op en dient een officieel protest in.

Het Tempelinstituut maakte de video ter gelegenheid van Tisha B'Av, de 9e Av waarop zowel de Eerste als de Tweede Joodse Tempel werden vernietigd. Omdat deze dag dit jaar op de sabbat valt wordt het traditionele vasten op deze dag verschoven naar de volgende dag (die op zaterdagavond na zonsondergang begint).  ………..Verder:
http://xandernieuws.punt.nl/?id=662314&r=1&tbl_archief=&

bar

 
 

Israël schakelt over op oorlogseconomie


Reserve van $ 30 miljard voor oorlog met Iran, Hezbollah, Syrië en mogelijk Egypte - Minister Barak suggereert dat besluit om Iran aan te vallen genomen is
 De kans is levensgroot dat één van de sterkste, best uitgeruste en meest gemotiveerde legers ter wereld binnenkort in actie zal moeten komen om het voortbestaan van de Joodse staat veilig te stellen.

 Zonder dat het met letterlijke woorden werd gezegd heeft de Israëlische regering Netanyahu deze week drastische stappen ondernomen om over te schakelen op een oorlogseconomie. De steeds dreigender wordende wolken aan de horizon van het Midden Oosten maken het nodig dat de Joodse staat zich ook financieel gaat instellen op een mogelijk langdurige en grootschalige oorlog met Iran, Hezbollah en Syrië en wellicht ook met Egypte.

Aangezien Israël niet langer lijkt te kunnen rekenen op de steun van Amerika stuurt de regering in Jeruzalem aan op een strategische oorlogsreserve van $ 25 tot $ 30 miljard dollar en misschien zelfs meer..verder: http://xandernieuws.punt.nl/?id=662312&r=1&tbl_archief=&

bar

 
 

Voedselvoorraad van meer dan 7 dagen
in de VS aangemerkt als terroristische daad!

De US regering is bezig allerlei wetjes onder ándere wetten aan te verstoppen, zodat de “gewone” man niks doorheeft. Stap voor stap schijnen zij naar een situatie toe te werken, waarin de Amerikaanse bevolking totaal afhankelijk wordt van de regering, en hun toestemming hoe, om überhaupt, te kunnen leven. 

De wet in sommige staten is nu al zo ver, dat ze niet meer dan 7 dagen voorraad aan voedsel in huis mogen hebben om te leven. Dit was 30 dagen! Maar nu is het beperkt tot 7 dagen. 

Bewijzen onder deze linkhttp://www.fas.org/irp/crs/RL32366.pdf 

bar

 
 

Paul aan het Congres: "Iemand die wapens, munitie, 7 Days of Food" kan worden als een potentiële terrorist

Het is niet alleen de honderden duizenden leden in de alternatieve media gemeenschap, die zijn te wijzen op de gevaren voor de vrijheid die uitgaat van anti-terreur overheid wetgeving. Senator Rand Paul (R-KY), net als zijn vader dr. Ron Paul (R-TX), zet de gemeenplaatsen en zinloze gekibbel opzij om de echte problemen aan te pakken - de onderliggende fundamentele kwesties die onze manier van leven bedreigen.

http://www.shtfplan.com/headline-news/paul-to-congress-someone-who-has-guns-ammunition-7-days-of-food-can-be-considered-a-potential-terrorist_12052011

http://eindtijdnieuws.blogspot.nl/2012/07/voedselvoorraad-van-meer-dan-7-dagen-in.html

http://www.earth-matters.nl/11/4260/verborgen-nieuws/obama-gedaagd-om-ndaa-opsluiting-voor-onbepaalde-tijd-en-marteling-van-amerikanen.html

http://www.shtfplan.com/headline-news/paul-to-congress-someone-who-has-guns-ammunition-7-days-of-food-can-be-considered-a-potential-terrorist_12052011

bar

 
 

THE NEW YORK TIMES geeft nu toe:
Vrijwel alle gevestigde Media worden gecensureerd door overheidsfunctionarissen
!


In een van de meest schokkende artikelen die The New York Times ooit heeft uitgebracht, heeft een New York Times verslaggever openlijk toegegeven, dat vrijwel alle grote mainstream nieuws media onder censuur staan van overheidsbureaucraten en -functionarissen.

Dit gebeurt niet alleen bij belangrijke gebeurtenissen als verkiezingscampagnes!
Met andere woorden, als je een citaat in de krant leest van iemand binnen de regering, dan kun je gerust zeggen dat er bijna zeker bewaker is  die dat citaat beoordeeld en goedgekeurd heeft. Dit is weer een teken dat "de vrije en onafhankelijke media" een grap is.

Wat we van de mainstream media ontvangen, is een uiterst gefilterde vorm van propaganda, en dat is een reden waarom veel mensen zich momenteel afkeren van de mainstream media. Mensen willen namelijk de waarheid, en beseffen dat ze die niet krijgen van de reguliere media!...verder:

http://endoftheamericandream.com/archives/the-new-york-times-admits-that-virtually-every-major-news-organization-allows-the-news-to-be-censored-by-government-officials

bar

 
 

BIRDS OF HOPE

bar

 
 

Gelegaliseerde pedofilie

hh

Iran om het huwelijk te legaliseren voor meisjes onder de 10 jaar!


Ze noemen het gelegaliseerd 'huwelijk.' We noemen het legaliseren van pedofilie.
De Commissie juridische zaken van de Majles, het Iraanse parlement, heeft tegenover de pers dat ze de wet verbiedt dat meisjes onder de leeftijd van 10 jaar uit worden uitgehuwelijkt te zijn beschouwen 'on-islamitisch en illegaal.'

Minstens  716 meisjes onder de leeftijd van tien werden uitgehuwelijkt in Iran 2011.

http://barenakedislam.com/2012/07/24/iran-to-legalize-marriage-for-girls-under-10/

bar

 
 

Aangerande tiener aangeklaagd om noemen daders op Twitter


Een 17-jarig meisje uit de Amerikaanse staat Kentucky moet voor de rechtbank verschijnen omdat ze op Twitter de namen heeft genoemd van twee jongens die haar hadden aangerand. Het meisje zegt dat ze dat deed omdat ze het niet eens is met de straf die de jongens wordt opgelegd.
Het meisje, Savannah Dietrich uit Louisville, was vorig jaar augustus aangerand door de jongens nadat ze tijdens een feestje het bewustzijn had verloren. Pas later kwam ze erachter dat de jongens foto's hadden gemaakt van de aanranding die ze ook aan anderen hadden laten zien.

'Tik op de pols'
De daders legden een schuldbekentenis af in ruil voor strafvermindering. De rechter moet het vonnis nog uitspreken, maar Dietrich werd op de hoogte gesteld van de overeenkomst van de daders met de openbaar aanklager. Ze zegt op de site van de Courier-Journal dat de straf niet meer lijkt dan een corrigerende 'tik op de pols'.

De advocaten van de jongens menen dat ze met haar berichten op Twitter het spreekverbod schendt dat is verbonden aan het strafrecht voor minderjarigen. Op die overtreding staat maximaal 180 dagen celstraf en 500 dollar boete. Ze moet 30 juli voor de rechter verschijnen. Dietrich heeft laten weten dat ze wil dat het een openbare zaak wordt, maar de advocaten van de jongens willen dat die dient achter gesloten deuren.

Vrije meningsuiting
Dietrich zegt dat ze liever de gevangenis in gaat dan haar recht op vrije meningsuiting beknot ziet. 'Ze zeggen dat ik er niet over mag praten of ik draai de gevangenis in', schreef ze op Twitter. 'In Louisville is verkrachter beschermen belangrijker dan rechtvaardigheid voor het slachtoffer.'

Verschillende experts op het gebied van de vrije meningsuiting hebben zich intussen achter haar geschaard, maar juristen zeggen dat ze het spreekverbod bij de rechter had moeten aanvechten. Bron: AD.nl

bar

 
 

Nigeriaan 'doodgesekst' door zijn zes jaloerse vrouwen

De Nigeriaan Uroko Onoja heeft zijn succes op werkgebied en in de liefde moeten bekopen met zijn leven. Na een geslaagde businessdeal mocht de man zich de echtgenoot noemen van de zes mooiste vrouwen van zijn dorp Ugbugbu Owukpa in de deelstaat Benue. Maar in een vlaag van jaloezie hebben zijn echtgenotes de man verkracht tot de dood erop volgde.
Uroko Onoja was vorige dinsdag gaan stappen in de 'Ochanja', een populaire nachtclub in Ugbugbu, waar hij de bloemetjes buitenzette met andere vrouwen dan zijn eigen zes liefdes. Om drie uur 's ochtends ging Uroko naar huis en betrad hij de kamer van zijn jongste vrouw voor een intiem moment.

Tot zijn grote ontstentenis zag Uroko dat zijn hele arsenaal aan echtgenotes aanwezig was in de kamer. Ze waren gewapend met messen en stokken en eisten dat hij hen om beurt een beurt zou geven. De jongste echtgenote mocht eerst, gevolgd door de andere vrouwen, in volgorde van leeftijd.

Na vierde vrouw gestopt met ademen
Dit bleek te veel van het 'goede'. De man probeerde te ontkomen, maar onder bedreiging van de stokken en de messen begon hij aan de seksmarathon. Maar toen zijn vijfde echtgenote haar opwachting maakte in de bedstee, was Uroko gestopt met ademen.

Getuigen hoorden hoe de vrouwen luid lachend het huis uitliepen. De opgetrommelde politieagenten troffen Uroko dood aan op het echtelijke bed. Twee van zijn vrouwen konden gearresteerd worden, de overigen worden nog gezocht….bron: ad.nl

Waarschijnlijk een wijze waarop wel meer mannen wensen te sterven! 

bar

 
 

Goverment op zoek naar biometrische RFID-chips voor een geldloze economie.

 


http://www.argusoog.org/overheid-kijkt-uit-naar-rfid-chips-voor-een-cashloze-samenleving/

bar

 
 

TWO DOGS DINING

 

bar

 
 

Assad neemt wraak en steunt Koerdische PKK bij aanslagen in Turkije


VS wil Israël afhouden van militaire interventie Syrië.  

De Syrische president Bashar Assad neemt wraak voor de Turkse steun aan de rebellen van het Free Syrian Army door Koerdische strijders van de naar onafhankelijkheid strevende PKK toe te staan bases langs de grens met Turkije op te zetten, vanwaar zij acties tegen Turkse doelen kunnen ondernemen. De eerste aanslag is reeds een feit: nabij de Turkse stad Midyat bliezen zij een pijpleiding op die ongeveer een kwart van de Irakese olie-export vervoert.

Assad heeft zich razendsnel weten te herstellen van de zelfmoordaanslag op 18 juli, waarbij vier van zijn topcommandanten om het leven kwamen. Binnen 24 uur had hij vervangers aangewezen die het leger ondanks een reeks deserties bij elkaar hebben weten te houden en de rebellen inmiddels weer uit het Maidan district in Damascus hebben verjaagd….verder;


http://xandernieuws.punt.nl/?id=662190&r=1&tbl_archief=&

bar

 
 

Keurkorps van Amazones ingezet bij Spelen


Ze vallen niet op, in de supermarkt of op het schoolplein, maar tijdens diensttijd maken deze vrouwen lid uit van een 40-koppig elite anti-terreur-team. Elk van hen is getraind om achter vijandige linies te opereren, in terroristische cellen te infiltreren, en te doden.

Dit keurkorps met de bijnaam de Amazones, wordt als geheim wapen ingezet om over de veiligheid van de Olympische Spelen te waken, een taak waar ze de laatste twee jaar voor hebben getraind.

De Amazones die ondermeer met de SAS samenwerken, zijn in Jemen, Afghanistan en het Midden-Oosten ingezet. Ze hebben hun sporen verdiend met een sleutelrol in het oprollen van terroristische samenzweringen, en bij het bevrijden van Britse gijzelaar Judith Tebbutt uit Somalia………………..verder:

http://www.overgangstergirls.nl/2012/07/keurkorps-van-amazones-ingezet-bij-spelen/


bar

 
 

Banken verbergen megafortuin wereldelite voor fiscus


De superrijke elite heeft met hulp van de grote banken een slordige 17 biljoen euro in het buitenland verstopt voor de fiscus. Dat is even veel als het bruto binnenlands product van de Verenigde Staten en Japan bij elkaar.

James Henry, expert op het gebied van belastingparadijzen, onthult dat de tegoeden zijn doorgesluisd naar onder meer Zwitserland en de Kaaimaneilanden.

Volgens Henry wordt bijna een derde van de tegoeden beheerd door de Zwitserse banken UBS en Credit Suisse en de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs. Hij baseert zich op cijfers van de Bank for International Settlements (BIS) en het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Onder meer blijkt dat er sinds de zeventiger jaren genoeg kapitaal uit de economieën van de ontwikkelingslanden is gevloeid om hun schuld aan de rest van de wereld ruimschoots te kunnen afbetalen…....verder Engels:

http://www.guardian.co.uk/business/2012/jul/21/global-elite-tax-offshore-economy


bar

 
 

Clash of Cultures: Multikulti cycle of hatred grips Europe

bar

 
 

 

bar

 
 

 « « Vorige pagina | Volgende pagina » »

dia clogo

ey

 
 
Google
 
Web diamental.nl
 
Copyright en webdesign: diamental.nl