dialogbalkbalkbalkbalkbalk
 
logo
 
 
Nieuwsflitsen van de week!
 
 
bar
 
 
bar
 
 

Pat Condell; Waiting for Jesus

 

bar

 
 

Zelfcensuur Canadese politie met betrekking tot islamitisch terrorisme

RCMP gets ‘Obama disease’. Refuses to use terms Islam or Muslim when busting Islamic Muslim terrorists

http://vladtepesblog.com/?p=50192 Met video

bar

 
 

En ja hoor, de andere geluiden over Syrië klinken al;
'Syrische rebellen creëren chaos om het te wijten aan Assad-regime'

 

bar

 
 

Het VN establishment krijgt er maar niet genoeg van. De beschuldigingen gaan gewoon door.
Nu is het weer wachten op de weerlegging van deze beweringingen!


Oppositie Syrië meldt nieuw bloedbad
Het regeringsleger sloeg vorige week ook al toe in de provincie Hama.
Syrische regeringsmilitairen hebben gisteren mogelijk opnieuw een bloedbad aangericht. Volgens de oppositie zijn zeker 100 mensen vermoord in het dorpje Tremseh in de centrale provincie Hama. Sommige activisten spreken zelfs van meer dan 220 doden. De oppositie baseert zich op gesprekken met getuigen en inwoners. Berichten uit Syrië zijn niet te controleren.

Het regeringsleger had Tremseh onder vuur genomen met tanks en helikopters. Later zou een beruchte regeringsgezinde militie het dorp hebben bestormd. Enkele inwoners kwamen om door de beschietingen, anderen zouden na de inval door het hoofd zijn geschoten.
'Van 20 slachtoffers weten we de namen. In een moskee liggen nog 60 lichamen. Er zijn meer lijken in de velden, in de rivieren en in huizen', zei een lokale activist.

Taal van geweld
De Syrische oppositieleider Abdelbasset Sida noemt de slachting 'een schande voor de Veiligheidsraad en de Arabische Liga'. Hij wil dat de Verenigde Naties de mogelijkheid van militair ingrijpen, zoals in Libië, achter de hand houdt. 'Dit Syrische regime begrijpt alleen de taal van geweld', aldus de leider van de Syrische Nationale Raad. In mei werden meer dan 100 mensen vermoord in het dorp Houla. Ruim een week later werd een bloedbad aangericht in het dorp Mazraat al-Qubeir. Het regeringsleger wordt als schuldige gezien. bron: ANP


bar

 
 

Hoe herken je een trol op het internet?:

Een kijkje achter de schermen van het internet,wie zijn de mensen die hele sites proberen kapot te maken,lees hier alles over hun doel,werkwijze en hoe ze te herkennen.

http://cryptome.org/2012/07/gent-forum-spies.htm

bar

 
 

40.000 gratis e-boeken bij Project Gutenberg


Project Gutenberg is een verzameling gratis e-books van literaire klassiekers waar geen auteursrechten meer op gelden. Het project is aan zijn veertigduizendste exemplaar toe.

Mark Twain, Victor Hugo, James Joyce, Franz Kafka en William Shakespeare. Het zijn maar enkele van de ronkende namen wiens meesterwerken in gedigitaliseerde vorm beschikbaar zijn op Project Gutenberg.
De e-boeken zijn allemaal gratis te downloaden, in verschillende formaten (HTML, ePub, Kindle).

Engels - Duits - Nederlands;
Tik Nederlands of Dutch in het zoekvak, want dan krijg je verschillende resultaten.

http://www.gutenberg.org/

bar

 
 

De wraak van de rechters!

Waarin Rechtbankpresident Zutphen wrakers probeert af te doen als mensen die zomaar wat roepen om zand in de machine te strooien. Uit het filmpje blijkt dat er zeer terecht is gewraakt en dat het waarschijnlijk nog veel meer had moeten gebeuren. Het lijkt er immers op dat jeugdzorgers het standaard en normaal vinden om na de rechtzitting nog even na te blijven bij de rechter. Als die rechter dat- klaarblijkelijk- accepteert is dat een zeer terechte wrakingsgrond.


zie ook: http://vaderseenzorg.nl/rechtersdictatuur.html

 

bar

 
 

Merkwaardige zaken in Syrië

In Syrië, het land wat op de laatste tijd veel te lijden heeft onder het oorlogsgeweld, gebeurde enige tijd geleden ogenschijnlijk een 'klein' wonder.
Bij een neergeschoten man op straat verschijnt ineens een figuur in een smetteloos wit gewaad die het slachtoffer naar zijn familie draagt.
Het gaat om een voorval van afgelopen winter tijdens één van donkerste periodes van de Syrische revolutie. Het is een video-opname die op YouTube werd geplaatst van een man die een gewond slachtoffer oppakt en in veiligheid brengt.
Wat opvalt in de video is de manier waarop de man dit doet. Hij staat volledig rechtop en draagt de gewonde  alsof het een tas boodschappen is. Net alsof het hem de minste moeite kost deze volwassen man te dragen.
Terwijl hij dit doet komen de omstanders uit hun schuilplaatsen en schreeuwen: “Alluha Akbar”, hetgeen betekent "Allah is geweldig", als teken dat zij de man herkennen als een Engel. Naast een Engel zou het ook eventueel een andere Heilige kunnen zijn.
Een superkracht, totale kalmte en geen angst. En dit terwijl rondom hem de kogels door de lucht vliegen. Hij pakt de man op en brengt hem vervolgens naar zijn familieleden.
Alle mensen die deze video tot nu toe gezien hebben, zeggen onder de indruk te zijn van het feit dat deze Engel/Heilige er te midden van de chaos zo onberispelijk en kalm uitziet.
Historisch gezien is Syrië een land waar veel heiligen waar worden genomen. Eigenlijk teveel om op te noemen.
Gezien de situatie in Syrië lijken een aantal extra Engelen daar geen overbodige luxe.

Bron en verdere tekst:
http://beforeitsnews.com/story/2367/685/Miracle_In_Syria:_the_Angel_Caught_On_Video.html

 

bar

 
 

Obama definieert burgerslachtoffers ‘anders’..


Onlangs publiceerde de New York Times een lang en gedetailleerd artikel over de contra-terrorisme-politiek van president Barack Obama, een artikel dat gebaseerd is op gesprekken met, zoals de NYT meldt: ‘3 dozijn van zijn huidige en voormalige adviseurs’.. Het artikel legt uit dat de nadruk bij het vermijden van burgerslachtoffers bij de operaties met de spionagevliegtuigen met gevechtsuitrusting, de zg. ‘drones’, niet is gewijzigd. Maar wat wél is gewijzigd zijn de definities van ‘militanten’ of ‘terrorismeverdachten’. Dat betekent namelijk dat je bij de drone-aanvallen bijna álle slachtoffers onder deze definitie kunt rekenen..! Dus ook burgerslachtoffers…..verder;

http://www.wanttoknow.nl/nieuws/obama-definieert-burgerslachtoffers-anders/
http://americanvisionnews.com/3610/obama-redefines-militant-to-avoid-counting-civilian-casualties

bar

 
 

De drie meest eerlijke minuten van televisie, ooit ...

 

bar

 
 

United Muslim Nations: Westen moet worden geïslamiseerd en Christendom uitgeroeid

'Iedere Westerse overheid heeft zich reeds overgegeven aan het Wereldwijde Islamitische Kalifaat'
Vervolg op bestseller 'De islamitische Antichrist': 'Het Midden Oosten Beest'

 
De boodschap kan niet duidelijker zijn: Islam, of sterf.


De door Sheik Farook al-Mohammedi geleide islamitische organisatie United Muslim Nations International heeft een 23 pagina's tellend pamflet gepubliceerd met de titel 'De wereldwijde islamitische beschaving: De macht van een herleefd volk'. Hierin laat de organisatie er geen enkele twijfel over bestaan dat het doel het islamiseren van het Westen is en de oprichting van een wereldwijd Kalifaat, waarin christenen een huiveringwekkend lot wacht: 'Het Christendom moet worden vernietigd en van de aardbodem worden weggevaagd. Het is een kwaadaardig, demonisch en antichristelijk systeem. Alle christenen zijn totaal onwetend.'

'De macht van de islam is weer teruggekeerd op aarde. Het herleefde wereldwijde Kalifaat heeft zijn ogen op het Westen gericht om de wereld voor eens en voor altijd te verlossen van het Christendom. Niemand kan daar nog iets aan veranderen,' aldus Sheik al-Mohammedi. 'Ik heb het Kalifaat van de UMNI organisatie een harde belofte gedaan dat ik mijn uiterste best zal doen het hele Westen in korte tijd te islamiseren.'
 
'Islam is de enige ware religie en beveelt de mensheid totale onderwerping aan de wil van Allah. Dit betekent dat u een leven moet leven dat volkomen is toegewijd aan de almachtige Allah, door hem te dienen op een wijze die hij aan ons heeft voorgeschreven door het voorbeeld van de heilige profeet Mohammed Sallallahu 'Alaihi Wasallam'.'……verder;

http://xandernieuws.punt.nl/?id=661661&r=1&tbl_archief=&

bar

 
 

Packing a Punch: Fist fights the norm in Ukraine's parliament

 

bar
 
 

Amsterdam of Immigrants: Sharing the Motherland 

 

bar

 
 

Nog meer bewijs dat de V.N. in Somalië een Fragwürdige rol spelen


De VN verkondigt in 2011 (United Nation’s news service) 1,8 miljoen kinderen in Somalië te willen vaccineren tegen polio, vier jaar nadat het land poliovrij is verklaard!
Internationale studies hebben bewezen dat vaccinaties zorgen voor tienduizenden gevallen van SIDS (Sudden Infant Death Syndrome, of wiegendood) per jaar.
Omdat de kinderen in Somalië ook lijden aan ondervoeding zal niet te achterhalen zijn waaraan kinderen werkelijk zijn gestorven.
Er zijn inmiddels ook rapporten over nucleair afval
(nuclear waste dumped) in de Golf van Aden bij Somalié. Ahmedou Ould-Abdallah zegt (claims), “Het is erg goedkoop om hier nucleair materiaal te dumpen.
Europese bedrijven  betalen $2.50 per ton, in plaats van de $1000 per ton in andere landen. Ze dumpen radioactief uranium, lood, cadmium, kwik en ziekenhuisafval.
Sinds containers hier aan land  spoelden hebben plaatselijke inwoners last van bloedingen, huidinfecties en andere klachten.”......verder;

http://boinnk.nl/blog/37495/nog-meer-bewijs-dat-de-v-n-in-somalie-een-fragwurdige-rol-spelen/

bar

 
 

Interview with Gerald Celente of the Trends Journal:
A War with Iran Will be the Beginning of WW III

 

bar

'Obama besluit in oktober over aanval Iran';
Clinton: Rusland en China zullen prijs betalen voor steun Assad

Saudische prins: Vraag is niet meer of, maar wanneer Amerika Iran aanvalt.
Gerald Celente: 'Oorlog met Iran is begin Derde Wereldoorlog.
VS onder Obama precies als Nazi Duitsland'


Gerald Celente: Niemand wil het weten, maar een aanval op Iran betekent het begin van de Derde Wereldoorlog.
 Enkele hooggeplaatste prinsen van het Saudische koningshuis zouden in privégesprekken met Westerse en Arabische inlichtingenofficials hebben gezegd dat de Amerikaanse president Obama aan koning Abdullah en de Israëlische premier Netanyahu heeft laten weten dat hij in de eerste helft van oktober een besluit zal maken over een mogelijke militaire aanval op Iran. Deze datum komt precies overeen met wat elite insider Lindsey Williams enkele maanden geleden voorspelde (4). Trends Institute Gerald Celente, die in de eerste helft van 2012 zijn rapport de titel 'Allemaal aan boord van de Auschwitz express' gaf, herhaalde zijn waarschuwing dat de komende oorlog met Iran zal uitmonden in de Derde Wereldoorlog.
Obama zal het bevel geven Iran aan te vallen als er ook in de komende drie maanden geen enkele vooruitgang wordt geboekt bij de gesprekken tussen de 5+1 machten en Iran over het omstreden nucleaire programma van het land en de crisis in Syrië nog steeds niet is opgelost. Dat beweerde althans een Saudische prins tegenover een official van een niet nader genoemd Europees land.

http://xandernieuws.punt.nl/?id=661637&r=1&tbl_archief=&

bar

 
 

Why try to take baby from edl mother but not from ‘terrorists’?

Sociaal werkers willen baby afpakken  zodra het is geboren, omdat ze zich zorgen maken over het geweld van de moeder in verband met de Engels Defence League.

 


http://www.express.co.uk/posts/view/327086/Why-try-to-take-baby-from-EDL-mother-but-not-from-terrorists-

bar

 
 

The Raid on Entebbe
4 juli was de 36e verjaardag van de Israëlische raid op Entebbe

 

Voor de liefhebbers hier de Film
Raid on Entebbe - 1977

 

 

bar

 
 

Strandwacht ontslagen om redden drenkeling buiten eigen zone!


Een 21-jarige strandwacht uit Florida is ontslagen nadat hij een drenkeling had gered die zich bevond bij een onbewaakt stuk strand. Om de in moeilijkheden verkerende zwemmer te hulp te schieten, moest de strandwacht zich 500 meter buiten zijn eigen zone begeven. Dat bleek reden voor ontslag.

Het incident deed zich maandag voor op Hallandale Beach, ten noorden van Miami. De drenkeling moest worden opgenomen in het ziekenhuis, waar hij nog steeds op de afdeling intensive care verblijft.

De strandwacht, Tomas Lopez, toonde zich verbluft nadat hij werd ontslagen door zijn werkgever, een particulier bedrijf dat de strandwachten voor Hallandale Beach aanlevert. 'Ze vertelden me het niet op een rottige manier', zegt Lopez. 'Meer zo van: sorry, maar regels zijn regels. Ik kon het niet geloven.'

Zijn voormalige werkgever laat weten dat de kwestie draait om aansprakelijkheid en dat een strandwacht zich niet mag begeven buiten de zone die hij moet bewaken. 'Wat hij deed was zijn eigen besluit. Hij kende de bedrijfsregels en deed wat hij dacht dat hij zou moeten doen.'

Lopez liet weten dat hij, mocht een soortgelijk geval zich nog eens voordoen, precies hetzelfde zou reageren als maandag. Bron: AD.nl

bar

 
 

Bankenbolwerk City of London implodeert + (video)


De gebeurtenissen volgen elkaar in hoog tempo op. Er is sprake van een waar slagveld in de bestuurskamers van Barclays. Diverse topmannen hebben het veld geruimd.
De Franse justitie heeft invallen gedaan in woningen en kantoren van oud-president Sarkozy. De politie zoekt naar bewijs voor illegale giften.
Er wordt een onderzoek ingesteld naar JPMorgan Chase omdat de bank ervan wordt verdacht de markt te hebben gemanipuleerd. Daarnaast doen Noord-Amerikaanse, Europese en Japanse autoriteiten onderzoek naar een aantal grote banken waaronder Citigroup, HSBC, UBS en Royal Bank of Scotland.
In Washington bereikte de loopgravenoorlog tussen minister van Justitie Eric Holder en Darrell Issa, de Republikeinse voorzitter van de toezichtscommissie in het Huis van Afgevaardigden, een hoogtepunt. Holder wordt verweten dat hij een schandaal in de doofpot wil stoppen.
Libor-schandaal
De Britse krant The Guardian heeft de laatste ontwikkelingen rond het Libor-schandaal op een rij gezet. Ook de gouverneur van de Bank of England Mervyn King (foto) wordt verdacht van betrokkenheid bij de rentefraude.

http://www.niburu.nl/financieel/bankenbolwerk-city-of-london-implodeert-video.html

bar

 
 

Bankofilie steeds groter probleem


Politici koesteren een onredelijke liefde voor banken, die ons nu richting de afgrond voert. Hoe komt dat? Een psychologische en sociologische analyse.


Bankiers als hofleveranciers van krediet


We hebben nogal wat schulden uitstaan in de eurozone. Overheden kunnen er heel wat van – zo staat er volgens berekeningen in de EU meer dan tien biljoen (10.422 miljard) euro aan schuld uit. Dat is 20.000 euro per EU-onderdaan, van een arme Bulgaarse zigeuner uit een bergdorpje bij Veliko Tarnovo tot een rijke Luxemburger uit het stadje Diekirch. Deze schulden staan uit in de vorm van obligaties, een soort schuldbekentenissen waarover de overheid rente betaalt. Banken behoren tot de grootste opkopers van deze obligaties, de eerste reden waarom politici bankiers erg aardig vinden. Als niemand deze obligaties zou kopen, zouden politici geen schulden meer kunnen maken en allerlei impopulaire bezuinigingen of belastingverhogingen moeten doorvoeren. Nu kunnen ze daar mooi hun opvolgers mee opzadelen. Ook in het wat verdere verleden waren bankiers, bijvoorbeeld het omstreden bankiersgeslacht Rothschild, hofleveranciers van krediet…….verder;
http://www.visionair.nl/analyses/bankofilie-steeds-groter-probleem/

bar

 
 

Fukushima reactor 4 ingestort + (Video)

 

Het lijkt de zoveelste cover up in deze voor de mensheid catastrofale ramp met de kernreactoren in Fukushima.
Volgens de journalist Yoichi Shimatsu uit Japan zou het gebouw van Reactor 4 zijn ingestort, mede door een serie aardbevingen van enkele weken geleden.
Hierdoor braken de reeds verzwakte stalen palen af waarop het bad rustte met daarin de gevaarlijke 1500 gebruikte brandstofstaven. Het gevolg is dat deze naar beneden zijn gevallen en nu open en bloot, her en der verspreidt liggen over de brokstukken van wat eens Reactor 4 was.

Daarom is er waarschijnlijk door de Japanse Minister van Energie, Gosh Hoson, een geheime opdracht gegeven om ook de rest van het gebouw te slopen. Ondertussen moest de aandacht van de media worden afgeleid door de Minister President, Yoshihiko Noda. Dit gebeurde door een grootse toespraak waarbij de aandacht volledig kwam te liggen op de voorgenomen extreme verhoging van de belasting, die vooral particulieren gaat treffen (BTW).

Ondertussen houdt de mainstream media haar mond, in opdracht van de “verkopers van de dood” (degenen die (financiëel) belang hebben bij nieuwe reactoren) en doet iedereen net alsof er niets gebeurd is. Achter de schermen is alweer sprake van omkoping van mensen om op andere lokaties, ook andere landen, nieuwe reactoren te kunnen plaatsen.

http://gangvanzaken.nl/algemeen/buitenland/fukushima-reactor-4-ingestort-video/

bar

 
 

Kleine lettertjes ESM onthullen
bewuste misleiding nationale parlementen


1,6 biljoen Nederlands geld op het spel, maar 2e Kamerleden lezen de tekst niet eens
 Bondskanselier Merkel krijgt op de ESM top vorig week een regelrechte judaskus -en feitelijk zelfs een kus des doods- van EC president Barroso, samen met EU president Van Rompuy het meesterbrein achter dit onvoorstelbare volksbedrog.
 
 
Analisten van de Amerikaanse megabank Citi Group behoren hoogstwaarschijnlijk tot de weinigen die de tekst van het complete ESM verdrag dat vorige week werd gesloten hebben gelezen. In een intern rapport bestemd voor de klanten van de bank wordt onthuld dat de nationale parlementen doelbewust door de EU zijn misleid om hen te laten instemmen met het ESM. In tegenstelling tot wat men dacht dat was afgesproken hebben de donateurs van het ESM, de -met name Duitse en Nederlandse- belastingbetalers namelijk géén bevoorrechte status gekregen (1). Kortweg betekent dit dat wij geen cent van al het belastinggeld dat wij via het EFSF en het ESM in de schuldenlanden stoppen ooit nog zullen terugzien. Mede met dank aan premier Rutte, zijn partij en de partijen die hem hierin steunen (CDA, PvdA, D66 en GroenLinks)......verder

http://xandernieuws.punt.nl/?id=661583&r=1&tbl_archief=&

bar

 
 

Nieuw boson ontdekt: is dit echt het Higgsboson?

Het 'God'- of Higgs-deeltje is zeer waarschijnlijk gevonden.
Internationale wetenschappers hebben een nieuw subatomair deeltje ontdekt, dat zeer waarschijnlijk het Higgs-deeltje is. Dat maakte het Europees Centrum voor Kernonderzoek (CERN) woensdagochtend bekend tijdens een persconferentie in Genève. Het CERN noemt de bevindingen 'een mijlpaal in ons begrip van de natuur'.

Nadat eerdere experimenten de vijver, waarin het Higgsboson zich nog schuil kon houden, hebben ingeperkt tot het gebied rond de 125-126 GeV/c2, is er nu inderdaad een boson in dit gebied aangetroffen.
Eerder waren er nogal wat sceptischi, maar zo lijkt het nu en blijkt er toch inderdaad een Higgs-achtig boson te bestaan in het voorspelde massabereik. De kans dat het hier om een statistische misser gaat, vastgesteld in twee onafhankelijke detectors, is voor elk van deze detectors kleiner dan de overschrijdingskans voor vijf sigma (een op 1,7 miljoenste), reden voor de deeltjesfysici om nu het sein definitief op  ‘gevonden’ te zetten. De ontdekkers zijn verder (terecht) nogal voorzichtig. Zo weten we verder nog weinig over het ontdekte boson, niet eens of het, zoals in het Standaardmodel voorspeld,  een spin 0 heeft. In meer exotische varianten heeft het een spin van twee, net als het foton.

 

 

bar

 
 

Toespraak van een eerlijke politicus; Het goede nieuws.

Geachte kiezer, het zal u niet ontgaan zijn dat ik en mijn collega’s er in de afgelopen jaren een enorme puinhoop van hebben gemaakt. We zitten door de euro nu vast in een dolgedraaid financieel stelsel waar we zelf, als Nederlanders, niet meer de controle over hebben. Uw spaargeld, uw pensioen, zelfs de toekomst van u en uw kinderen is niet meer zeker. Ik zou u net als mijn  collega’s Rutte, Pechtold en Samsom allerlei schitterende beloftes kunnen doen, maar tachtig procent van alle wetten komt uit Brussel. We zitten dus op het eerste gezicht dus gegijzeld in een voortsnellende exprestrein die richting de financiële afgrond dendert. Er is niet veel wat ik kan doen om dat te voorkomen. Wel zal het probleem zichzelf oplossen. Ik zal u vertellen hoe. Eerst het slechte nieuws............
1;

http://www.visionair.nl/ideeen/ideeen1/toespraak-van-een-eerlijke-politicus-1-het-slechte-nieuws/

2;
http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/toespraak-van-een-eerlijke-politicus-2-het-goede-nieuws/

bar

 

 
 

Nigel Farage; 'Houd vakantie, we zijn terug in augustus'

 

bar

 
 

Richard Sulik: “De euro leidt zo tot slavernij”


De euro was gebaseerd op strenge criteria. Stabiliteit en langdurige economische groei moesten door lage schulden en geringe nieuwe schuld worden gegarandeerd. Deze voorwaarden werden al lang terzijde gelegd. De geplande stabiliteitsunie wordt stap voor stap een schuldenunie. De voormalige Slowaakse parlementspresident Richard Sulik oefende kritiek en belicht de situatie van zijn land.
http://ejbron.wordpress.com/2012/07/03/richard-sulik-de-euro-leidt-zo-tot-slavernij/

bar

 
 

'Burgeroorlog en genocide, vruchten van instant Midden-Oosten democratie'

 

bar

 
 

Het-grote-complot   duur; 2.21 uur.

Documentaire over zaken in de samenleving die niet zo gaan zoals het afgesproken is.

 

Alle afleveringen: http://www.youtube.com/results?q=Het+Grote+Complot&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:nl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=w1&gl=NL

bar

 
 

Rockefeller’s opdracht tot bevolkingsreductie duikt op:
mind control programma op etnische minderheden, jaren 60.
 ‘Ongeschikten’ moeten van de aarde.

im


‘De achterbuurten van Chicago zijn ons laboratorium’
Een publicatie is boven water gekomen, rechtstreeks uit het Rockefeller Archief, waarin het gaat over eugenetische mind control acties die uitgevoerd zijn onder de zwarte gemeenschap van Chicago begin jaren ’60. Eugenetica is het wetenschappelijk onderzoek naar het verbeteren van een ras. Het creëren van een elitair superras gelijktijdig met bevolkingsreductie op de wereld, was een eugenetische droom van Rockefellers voorvaderen. De twee mannen die de leiding hadden over dit huiveringwekkende onderzoek, Donals Bogue en Palmore, vertelden aan American Public Health Association in 1964 dat ze achterbuurten van Chicago gebruikten als laboratorium, om beginselen en theorieën te ontwikkelen die geëxporteerd konden worden.
Ph.D. kandidaat achterhaalde onthutsende informatie uit de Rockefeller Archieven.

http://hijleeft.wordpress.com/2012/07/02/rockefellers-opdracht-tot-bevolkingsreductie-mind-control-programmas-op-etnische-minderheden-jaren-60-aantal-ongeschikten-moet-steeds-minder-worden/

Bron: http://explosivereports.com/2012/06/29/rockefeller-councils-demographers-subjected-american-slums-to-eugenic-mind-control-ops/

bar

 
 

De eerste 30 baby’s die geboren zijn in Amerika als gevolg van genetische manipulatie hebben een hevige discussie op gang gebracht.

gen


Tot nu toe zijn de eerste twee baby’s getest en het blijkt dat zij genen hebben van drie verschillende ouders.

De kinderen zijn ter wereld gebracht door vrouwen die problemen hadden met conceptie. Daarom werden er extra genen van een vrouwelijke donor in hun eicellen ingebracht voor de bevruchting, in een poging hun kansen op een zwangerschap te vergroten. 

Nu blijkt na de testen dat de baby’s het DNA bevatten van twee vrouwen en één man. Dit betekent dan ook weer dat zij op hun beurt in staat zijn om deze gewijzigde “DNA lijn” door te geven aan hun kinderen. Met andere woorden, als deze genetisch gemanipuleerde baby’s later gaan paren met niet genetisch gemanipuleerde partners zullen potentiëel de genetische codering van hele generaties in de toekomst veranderen. 

De voorstanders van deze technieken claimen dan ook nu al dat deze methode in de toekomst gebruikt kan gaan worden om baby’s te creëren met specifieke eigenschappen zoals kracht of intelligentie. De tegenstanders gebruiken argumenten als: baby’s worden straks niets anders dan objecten in een productielijn. 

Eerder al hebben Britse wetenschappers aangekondigd dat er experimenten zijn uitgevoerd om deels menselijk deels dierlijke monsters te creëren. Ook de Chinezen laten zich niet onbetuigd op dit gebied en hebben menselijke stamcellen ingebracht in de baarmoeder van een geit, terwijl men in Amerika bezig is om het concept te onderzoeken van een muis met menselijke hersencellen. 

Als deze trend zich voortzet zullen er straks nog veel meer vreemde wezens op aarde rondlopen.
Bronnen:
Activist Post en Daily Mail

bar

 
 

Franse atleet Mahiedine Mekhissi-Benabbad duwt mascotte omver

Het was niet de eerste keer dat hij het had gemunt op een mascotte. Na het winnen van hetzelfde race op de 2010 kampioenschappen in Barcelona, zei hij een mascotte om te knielen voor hem voordat hij hem op de grond  duwde.

http://m.theage.com.au/olympics/athletics-london-2012/unsporting-runner-wins-then-shoves-mascot-20120702-21cus.html

bar

 
 

Tegenlicht: Goldman Sachs en de vernietiging van Griekenland

Zender: Nederland 2==== Datum: 2 juli 2012=== Uitzendtijd: 20:20 - 21:15 uur


Wordt het een dieprode maandag? Omstreeks de 13e februari verwacht het Griekse Ministerie uitsluitsel over een staatsschulddeal. Maar ondertussen lijkt het bankroet van Griekenland onafwendbaar. Al tien jaar blijkt de Amerikaanse investeringsbank Goldman Sachs de Griekse overheid te hebben voorzien van riskante financiële constructies die de schuld van het land lager lieten uitvallen dan ze in werkelijkheid was. Daarmee hielp Goldman Sachs Griekenland om boven zijn stand te leven en zich steeds dieper in de schuld te steken.

Het leverde Goldman Sachs honderden miljoenen op en was het begin van de structurele ondermijning van de euro. De schulden van Griekenland zijn enorm en inmiddels staat Griekenland dan ook onder curatele van een trojka bestaande uit de Europese Unie, het IMF en de Europese Centrale Bank. De bezuinigingen treffen een bevolking die nauwelijks begrijpt hoe het zo ver heeft kunnen komen.

Wat gebeurde er precies in juni en december 2001? Goldman Sachs hielp het Griekse ministerie van financiën aan trucs om de schuld meer in de richting van 60% van het b.b.p. te brengen (het criterium voor deelname aan de euro). Zowel de bank als de Griekse overheid vonden het de normaalste zaak van de wereld. 'Iedereen deed het', zo heette het. Ook de Europese controleur, Eurostat, was op de hoogte van de deals en zag er geen kwaad in. Maar het verergerde de zaak voor Athene en zorgde voor de eerste barst in de idealen van de eurozone. Regisseur Alexander Oey ging in New York, Londen en Athene op zoek naar antwoorden op de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren en filmde in het Griekenland van nu de verwoestende gevolgen.

http://www.tvgids.nl/programma/12951291/Tegenlicht%3A_Goldman_Sachs_en_de_vernietiging_van_Griekenland/

 
 

bar
Gesluierde vrouwen door Air Port Pass zonder te worden gescreend door Security

 

 
 

vl

De Canadese beveiliging van de luchthaven personeel vragen gesluierde moslims vrouwen niet hun sluiers af te doen en hun ID te tonen of hun identiteit te bewijzen. De gesluierde vrouwen zijn niet eens interactie met veiligheidspersoneel.  Eerder een reisde een man met de vrouwen meestal handen in alle paspoorten en is de enige om te communiceren met personeel van de luchtvaartmaatschappij, terwijl de gesluierde vrouwen gewoon doorlopen, niets aangegeven en niet geïdentificeerd.

Een video waarin twee gesluierde vrouwen gewoon doorlopen, ongehinderd door de beveiliging van Montreal Trudeau International Airport veroorzaakt woede in Canada.

 
 
bar
 
 

Zweedse Royals krijgen wat ze verdienen voor de ondersteuning van massale moslim immigratie en multiculturalisme!

 

Het zijn de hardwerkende burgers van Zweden, en natuurlijk ook de rest van Eurabië, die echt de prijs betalen voor hun verraderlijke leiders die er een  'Open Deur’ beleid hanteren voor deze inteelt moslim criminelen, verkrachters, rifratten en bodemvissen en ander ‘vrede;ievenden’.

bar

 

AOW'er als de nieuwe crimineel

Samen met een vriend(in) boodschappen doen, kan een korting op de AOW-uitkering opleveren. Het is een schande en je reinste discriminatie.
De Sociale Verzekeringsbank (SVB) komt bij AOW'ers langs om hun 'uitkeringssituatie' te controleren. Het wetsvoorstel dat dit huisbezoek mogelijk maakt, ligt nog bij de Eerste Kamer, maar de SVB en de overheid nemen er vast een voorschot op. De folder van de SVB bevat buiten- gemeen discriminerende bepalingen voor alleenstaande AOW-ontvangers. Mensen zoals ik, dus.

De groep alleenstaande ouderen groeit. Onderzoek toont aan dat gelukkige senioren gezonder leven en goedkoper zijn. Daarom is het pijnlijk en contraproductief dat de nieuwe wet het mogelijk maakt alleenstaande ouderen te straffen met korting op hun AOW als ze hun leven socialer willen inrichten door dingen samen met andere ouderen te doen. Eerst dacht ik nog dat ik het me verbeeldde, maar nu ik ook gruwelijke radiospotjes heb gehoord, vrees ik toch dat het de overheid menens is.

http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3279807/2012/06/30/AOW-er-als-de-nieuwe-crimineel.dhtml

bar

islamitische bedreiging doemt op in Europa?

 

bar

Rijk worden via politiek, oorlog en olie


Twee documentaires die pijnlijk laten zien hoe sterk de politieke elitie, de olie en financiële wereld en wapenhandel met elkaar verbonden zijn. Deze groep mensen begint oorlogen vanuit hun politieke connecties die ze door de belastingbetalers laten betalen, vervolgens verdienen ze grof aan de wapenhandel en wederopbouw contracten die uit de oorlogen vloeien en daarna buiten ze ook vrolijk de nieuwe veroverde resources uit, vaak gaat het hier om olie. Hebzucht en machtsmisbruik wat letterlijk ten koste gaat van honderdduizenden levens… De eerste documentaire is van VPRO Tegenlicht met Nederlandse ondertitels.

En de tweede documentaire vult dit verhaal nog eens dunnetjes aan. Prescott Bush die al flink geld verdiende aan de tweede wereldoorlog via de Duitse kant, lijkt een trend te hebben gezet voor de familie Bush. Deze familie weet nu al minimaal 3 generaties grof geld te verdienen aan oorlogen, die ze vaak zelf helpen starten vanuit hun politieke posities.  Zo verdiende Bush Sr. flink aan de golfoorlog en gaf hieruit voortvloeiende oliecontracten aan het oliebedrijf van zijn zoon Bush Jr. Een aantal jaren later was het diezelfde Bush Sr. die lid was van de Carlyle groep die goud geld verdiende en nog steeds doet aan de oorlogen in het Midden-Oosten die zijn eigen zoon Bush Jr. als toenmalig president van de VS begon.

Deze documentaires laat zien hoe bepaalde elites letterlijk over lijken gaan van duizenden kinderen en onschuldige burgers om zo geld te verdienen aan oorlogen en olie.

http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/geopolitiek/bush-carlyle/

bar

2012 De Nieuwe Wereld Munt komt eraan!

Een nieuwe mondiale economische herstructurering.

De Nieuwe Wereld orde heeft de macht gegrepen en gaat gevormd Worden wat inhoud: één-Nieuwe Wereld munteenheid, één-wereldregering, één-Taal, één-vlag, één, Religie en één-Ras Onder Totale Controle van de Nieuwe Wereld Orde en de Bilderbergers.

Conscious Media Network is benaderd door een vertegenwoordiger van de wereldleiders en financiers van 130 landen om een verklaring over een nieuwe wereldwijde economische herstructurering die in 2012 plaats gaat vinden uit te zenden.

De verklaring zal worden geleverd via een video-interview met een leek in opdracht van het consortium dat gewerkt heeft achter de schermen, aan het probleem van de niet-duurzame mondiale economie in de afgelopen 8 jaar.

http://www.cmn.tv/news/new-world-currency/

bar

 
 

 bar

 

« « Vorige pagina | Volgende pagina » »

dia clogo