positief alternatief logo

  • Ervaringen kun je delen, adviezen mag je geven, maar keuzes maak je zelf...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

nopix
  • Positief Alternatief Web-log - 26 September

Zweven en dromen

Vanochtend heb ik braaf het bandje opgezet en de oefening gedaan, maar echt, het schijnt heel moeilijk te zijn voor mij om mijn angsten daar in te vinden. Met veel moeite kon ik wel iets naar boven halen, maar het zijn allemaal oude angsten waar ik de laatste tijd al hard aan gewerkt heb. Wat ik overigens wel weer een voltreffer vind, is de dagkaart van vandaag: angst...

Wel heb ik vannacht echt heftig gedroomd. Dat is ook één van de mooie bijkomstigheden, dat je lucide dromen en/of uittredingen gaat krijgen.  Behalve dat ik vanochtend veel van mijn dromen wist te herinneren, en er in één van die dromen wel een oude angst uitgewerkt werd (blijkbaar werken de bandjes gewoon door) en bovendien heb ik voor het eerst sinds lange tijd weer een 'zweefdroom' gehad.

Overigens heb ik tijdens mijn zweefdroom ook een gesprek afgeluisterd...Ik heb H* er over verteld en het in mijn dagboek opgeschreven. Ben benieuwd of er iets van waarheid in zit. Zo ja, dan kom ik er binnenkort wel achter...Intussen heeft mijn zoon link naar een filmpje op mijn hyves gezet van zijn kleine (en nog enigste) dochtertje en de manier waarop ze TV kijkt. Q* kan echt absolut niet stilzitten en het bekijken van dit filmpje was een waar genot.

Mijn hyves: hart4elkaar.hyves.nl
Dagkaart trekken? zie www.ingridzinnel.com (Duitstalig, maar wel frappant)


Voor de meest actuele onderwerpen kunt u op de link klikken om naar www.positiefalternatief.web-log.nl gaan.
nopix

Chemo - of kan ik zelf kiezen

Klik hier om naar de site van succesboeken te gaan

Massagepraktijk Touch With Sense

Klik hier om een bezoekje te brengen aan de webshop

 
 

Positief Alternatief is onderdeel van diamental.org en diamental.nl