HOPI- INDIANEN EN ET'S

Star Warriors part 1

De 'Hopi Profetieën'


 
 

Dit kan jou wel of niet helpen, maar een tijdje geleden, bezocht een Hopi Indiaan genaamd Robert Morningsky Aussie. Hij gaf wat papieren uit.... goed verkocht!. Sommige papieren gaan over Hopi Indianen, en over onze kleine grijze vrienden. Ook is er boek getiteld Amerikaans Indiaanse Magie geschreven door Brad Steiger, en het bevat een aantal hele interessante stukken. Als je geïnteresseerd bent in de Rob Morningsky papieren, dan zal ik ze doorsturen als Sysop het o.k. geeft, of ik stuur je een kopie. Ook ik ben erg geïnteresseerd in de Hopi Indianen, als volk en in hun geloof dat ze van de sterren komen - corrigeer me als ik me vergis, maar van Sirius geloof ik.

NB. Eén Hopi profetie is dat ze een speciaal instrumentje hebben, dat begint te 'zingen' als het einde van de wereld, zoals wij die kennen, begint; Het begon te 'zingen' eind jaren '70. Dag Sandy, bedankt voor je interesse. Sorry dat het zolang duurde, maar ten eerste was er heel wat typewerk en ten tweede kregen we een computerstoring, maar hoe dan ook, hier zijn ze in al hun glorie.

Voor ieder ander die deze papieren leest, dit zijn niet mijn meningen, maar die van Robert Morningsky, een Hopi/Apache danser die naar Australië kwam voor het Warana Festival, in Brisbane, Queensland. Hij is een geboren activist voor zijn volk en andere natuurlijke inwoners in hun gebied. Sommige dingen die hij zei interesseerden me, andere dingen lieten me koud. Ik kan geen volledige karakter-analyse geven, omdat ik hem niet persoonlijk ken.

UIT; Zo veel Pleiadaanse vrouwen.... zo weinig tijd

Dit zijn de notities die ik heb genomen op de ontmoeting, gehouden op 8 februari 1992 in Maleny, Queensland.

Dit is mijn versie van mijn notities die ik genomen heb op de ontmoeting met Robert Morningsky, een volbloed Hopi/Apache Indiaan, die was grootgebracht door zijn twee grootouders, nadat zijn vader was vermoord en zijn moeder het reservaat had verlaten. Vanaf de leeftijd van 1-5 jaar, had hij helemaal geen kontakt met de 'blanke man'. Hij leerde, samen met een groep andere jongeren, van zijn grootvaders en van een groep mensen genaamd Star Warriors - buitenaardsen die hij de codenaam Blues geeft. Deze mensen leerden hem 6 mijlen te rennen met een mond vol water zonder te slikken of ook maar een druppel te morsen, om dan terug te keren en het water uit te spugen voor de voeten van de Warriors.

Ze moesten met hun rug naar hun Ouderlingen gaan staan die dan een pijl afschoten, en zij, de studenten, zouden dan moeten draaien en de pijl midden in de vlucht moeten vangen. Hij zei dat zij, de studenten, zich niet realiseerden dat zij niet geacht werden deze dingen te kunnen.

Het beleid van de Star Warrior is dat kennis niet zomaar gegeven wordt, maar moet worden verdiend. De weg om te leven leidt naar ontdekking.

Er is een oude Hopi profetie die zegt: (de rode man van vandaag is wit en de witte man van morgen is groen).

Een van de eerste kontakten met buitenaardsen begon omstreeks 1947 - 1948, en of ze hádden al 50 jaar doorgebracht, òf ze gíngen 50 jaar doorbrengen met de Ouderlingen van het Hopi Indianenreservaat. Een beschrijving van de Star Warrior is: een doorzichtige, heldere huid, grote amandelvormige ogen en klein van postuur. Het belangrijkste van hun leer is, VOLG JE PASSIE, volg je eigen weg, doe je eigen ding, laat je niet onder druk zetten om alles te zijn behalve wie of wat je bent. Een medicijnman hoeft niet persé een genezer te zijn, het zijn mensen die hun eigen dingen doen, met een passie.
1, het maakt jou, door het beoefenen van je oefeningen, je eigen medicijn, en
2, je voelt je beter - medicijnmannen maken van die twee dingen één en hetzelfde ding. Een Warrior is een levend voorbeeld van passie. Wat is passie, het is een innerlijk gevoel, een liefdesaktiviteit. Het is datgene wat tijd laat vliegen, dat waarvoor je hemel en aarde beweegt en datgene waarvoor je altijd tijd vindt. Passie is het verenigen, van de vereniging van de liefde tussen een man en een vrouw, wat meer energie en kracht heeft dan alles op de aarde en als het beschermd is, onverslaanbaar kan zijn. Harmonie is als iemands hart klopt tegelijkertijd met dat van een ander, met de muziek van de dans, de hartslag van een gekozene, de hartslag van een natie, de hartslag van het universum en de aarde. Denk aan je passie, als het goed aanvoelt en het laat je sidderen, dan is het je passie. Het is jouw passie die alles mogelijk maakt!

(Alleen voor vrouwen, mannen kunnen dit niet versmaden, vooral de Aussies!!)

De Hopi traditie is dat de mannen alles voor de vrouwen mogelijk maken. Zij moeten aantrekken, maar de vrouwen moeten kiezen. De reden voor lang haar is aanmoediging van schoonheid, en de "Indiaanse liefdesbehandeling"- hij bracht ter sprake dat de holbewoners hun vrouwen aan hun haren heen en weer trokken. Hij zei dat dat verkeerd was, dat de Indiaanse vrouwen hun mannen aan de haren trokken! Mannen moeten de wereld zien door de ogen van vrouwen.

1. Passie - Het vuur, de individualiteit, het JOU. Het is innerlijk, ons wordt verteld te zijn wat je verwacht wordt te zijn, dus ben niet iets anders. We hebben een levenskracht en energie die als ze bedreigd worden, meer schade aan kunnen richten dan een atoomexplosie. Maar we moeten harmonie en regelmaat beoefenen. We vinden onze eigen frequentie en kunnen die verhogen om het met een ander te verbinden en te harmoniseren, maak het gelijk, ga er niet mee in strijd, anders word je vernietigd. De eerste sensatie die we ontvangen is de hartklopping van onze moeder. Het is voor ons nodig allemaal één harmonieuze harteklop te zijn.

2. Lichaam - Jouw taak is om je lichaam de baas te worden, als je je lichaam niet beheerst, werkt er niets voor jouw.

3. Spiritueel - Al het andere is spiritueel, de bomen, het water, de lucht etc. Om jezelf te bereiken, moet je uittreden en niet naar binnen groeien, anders word je een zwart gat en implodeer je. Vorm verandering - is mogelijk door in die gedaante te veranderen - mijn gevoel is dat je zoveel in jezelf kunt geloven dat een super opgedrongen beeld in je gedachten wordt gevormd en in de gedachten van de mensen om je heen. Door je eigen frequentie te veranderen kun je alles worden, bijvoorbeeld een magnetron om dan water te prikkelen, zodat het verandert en heet wordt. Wanneer onze energie stijgt, stijgt ook onze lichaamstemperatuur. Wij hebben de mogelijkheid onze eigen frequenties en die van andere mensen te veranderen.

In 1943 heeft de regering een serie experimenten uitgevoerd, genaamd het Philadelphia experiment, om artikelen te teleporteren.

Het is gedeeltelijk geslaagd en gedeeltelijk fout gegaan. Op 8 en 9 januari, was er een fantastische licht storm, die niet zozeer een storm was als wel een immense lichtshow. (Gedurende deze storm zat ik, Sande, op de voorste veranda, verbonden met de storm, Robert, mijn gids, sprak erg duidelijk tegen me en vertelde me de storm niet te voeden). Robert Morningsky filmde de storm en op een gedeelte van de film verscheen de vorm van een schip. 19 en 20 December. Het magazine Nexus schreef dat een schip van het Philadelphia experiment materialiseerde in een van de baaien in Australische wateren en toen verdween. (foto Courier Mail, 31/12/91)

Als je niet in overeenstemming bent met je passie kun je je eigen realiteit niet creëren. Jouw passie is jouw verantwoordelijkheid. Wie geeft er iets om wat anderen zeggen en denken. Jouw antwoorden en verlossing zitten binnenin.

1930 - 1940 De Tweede Wereldoorlog

1. Mafkees Hitler probeerde de perfecte mens te creëren en voerde bio-genetische experimenten uit.

2. Werk aan onderzoeken naar vliegende schotels, ontwikkeling die bekend is als Foo Fighters - (14.2.1994).

3. De US ontwikkelden een atoomwapen en testte het in Noord Nieuw Mexico.

4. Anderen probeerden tijdreizen te ontwikkelen. Buiten in het universum keken buitenaardse naties toe en waren onthutst. Kun je je voorstellen dat de SS Eldridge ergens doorgaat naar een andere dimensie?

Terwijl een nieuw beschermingsapparaat werd getest, gaf de radar oncontroleerbare stoten van energie aan, verscheidene vliegende schotels werden tot landen geforceerd. Het landingsgebied was Arizona. De Amerikaanse Indianen respecteerden de buitenaardse wezens die ze vonden. 1948 - Verscheidene schotels stortten neer, dus een militaire macht genaamd de Blauwe Macht (Blue Force), werd gevormd om al het bewijs over UFO's te verwijderen en/of te doen verdwijnen in het niets. Een levend buitenaards wezen werd gevangen genomen en ze noemden hem EBE, Extraterrestrial Biological Entity. Er werd ontdekt dat hij niet in staat was om afval op de gebruikelijke manier te elimineren, het werd geëlimineerd door de poriën van zijn huid. Toen werd hij ziek, en de hulp van een befaamde botanist Jaro Menoza werd ingeroepen, maar in 1952 stierf EBE. Een project genaamd Sigma werd geïnstalleerd om EBE's broeders op te sporen, in de hoop dat ze hem zouden komen halen, maar een reactie is er nooit geweest.

NB - (ET ga naar huis!!!!!)

De sattelietschijven werden geplaatst op Indiaans grondgebied, en de arbeiders, gelovend dat het Indiaanse ras niet consequent was, gaven best veel informatie, denkend dat ze het niet zouden verstaan, 1947 - In het UFO kastje van een van de gelande UFO's werden menselijke lichaamsdelen gevonden.

1953 - December, contact werd gemaakt met aliens. Astronomen vonden een bundel van ruimteschepen die rond de aarde gingen. Contact werd gemaakt buiten een van de Indiaanse reservaten. 1954 - Eisenhower ontmoette de Greys en hem werden bepaalde geheimen aangeboden in ruil voor mensen die ze gebruikten voor research en experimenten. Ze vertelden de president dat ze een uitstervend ras waren en hulp nodig hadden om hun lichamen gezonder en sterker te maken. Een agentschap, MJ-12, werd in het leven geroepen om dit programma van experimenten en implantaties te controleren. Onderhandelingen werden afgerond en de overeenkomst werd getekend in Californië.

In Florida arriveerde een andere formatie van buitenaardse, door Robert Morningsky de Blauwen (Blues) genoemd..

Zij gaven een ander advies, namelijk om niet met de Greys in zee te gaan, want dat zou tot rampzalige gevolgen leiden, maar je eigen weg blijven volgen. Zij zouden ons leren in vrede en harmonie te leven als wij zouden ontwapenen en luisteren. De militaire dienst zei daarop: "Geen deal!". Dus ze gingen, maar een paar van hen besloten te blijven in Noord-Mexico en Arizona en sloten een overeenkomst met de Hopi Indianen. Deze buitenaardse waren bij de Hopi Indianen bekend als Star Warriors.

De grijzen lieten een ambassadeur achter genaamd Krill en adopteerden een gelijkzijdige driehoek als hun onderscheidingsteken. De militaire macht genaamd de Blauwe Macht (Blue Force), werd Delta Force en werd gevormd om de grijzen te bestuderen. Twee bases werden gebouwd en kregen verscheidene namen, zoals de Aard-basis, Hangar 18, Dreamland of Area 51. De Greys gingen onder de grond in het vierhoeken gebied van Mexico, Utah, Arizona en Californië. Het doel was om de Blues te controleren. De Blues moesten het reservaat ontvluchten en zich verstoppen, enkele van de Ouderlingen ging met hen mee. De Hopi legende is dat er twee rassen waren; de kinderen van de veer, die van de hemel kwamen en de kinderen van het reptiel die van onder de aarde kwamen. De kinderen van het reptiel jaagden de Hopi Indianen uit de aarde, deze duivelse ondergronders werden ook twee-harten genoemd. De regering heeft een verdrag getekend met de kinderen van de slang. De Hopi hebben een verdrag getekend met de kinderen van de veer. De Greys willen een perfect lichaam en voor lange tijd zijn er rundvee-verminkingen geweest. Altijd vermist waren de eliminatie-organen..

De lichamen van de Greys zijn altijd koud, en ze voeden zich met onze energie, onze angsten en onze energieën die we niet onder controle hebben. (soort van psychische vampier???) Als je vol angst bent en jezelf niet in de hand hebt, gebruiken de Greys dat en voeden ze zich met die energie. Wat we moeten doen, is weten dat het o.k. is om bang te zijn, er mee meestromen, en het dan controleren door het een positieve richting in te sturen.

(NB - Hebben we niet een ondergrondse installatie bij Pine Gap die gerund word door Amerikanen??? - Sande).

Heb je passie onder controle - levenskracht - jij bepaalt wat je wilt, neem een houding aan! Wees niet bang om NEE te zeggen. De regering wil jouw geld voor dierproeven- en projecten en de Greys willen jouw levenskracht, jouw energie. Vraag jezelf deze dingen:

1. Maakt de regering de wetten voor zichzelf of voor het volk?

2. Staan ze ons toe onze eigen dingen te doen?

3. Staan we onder hun controle d.m.v. staatssubsidies etc.?

De Greys besloten om op de Aarde te blijven en hadden acceptatie nodig, dus schakelden ze een advertentiebureau in om met wat goede ideeën te komen. - hence, My favorite Martian, ALF, Star Trek, Star Wars, Alien Nation en ET.

En de nieuwe programma's, de Teenage Mutant Ninja Turtles en de Dinosaurs?? Kijk en let op het symbool van de driehoek - Tri Star Pictures??? Reken niet op de regering voor hulp, help jezelf waar je kan. Kijk de film JFK. 1959 - De Jason Society besloot iets te doen aan globale verwarming;

1. Blaas een gat in de ozonlaag, laat de hitte eruit

2. Ontwikkel ondergronds voor de elite maatschappijen

3. Ontwikkel andere planeten tot kolonies.

De laatste twee zijn geadopteerd, maar het eerste is sindsdien al gedaan. Verscheidene dingen zijn al gebeurd om angst op te wekken en de regering meer controle te geven;

1. Vrijlating van gevaarlijke psychopaten en vroege vrijlating van moordenaars en andere gevaren voor de maatschappij.

2. Oorlogen en ontredderingen

3. Drugs geïntroduceerd in gemeenschappen en drugs afhankelijke gemeenschappen

4. Vasteland China

Katcina Hopi - Groot Geesten Vuur. Alles wat leeft en gespannen is, is voedsel voor de kinderen van de hagedis. Robert zag voor de eerste keer foto's van crop cirkels, en herkende ze als Hopi symbolen. Hij beweerde, dat als hij ze in de juiste volgorde zou zien, hij in staat is ze te lezen. Hij voelt dat Moeder aarde naar buiten "help me" roept.

Question time (vragentijd):

Q: Waarom zou de regering het feit verbergen dat buitenaardse bestaan?

A: Als we dat wisten, zouden we niet doen wat de regering van ons wil

Q: Weten de Greys dat ze buitenaards zijn?

A: De Greys hebben kruisingen - hoe meer ze kruisen, hoe meer kans dat ze hebben dat ze hun geheugen verliezen, van wie ze eigenlijk zijn, ze worden half mens en half buitenaards en kunnen daardoor emotioneel erg in de war zijn. Ze moeten ongeveer de 5e en de 6e generatie zijn. (Waar denk je dat we al onze informatie vandaan halen - (verwarde Greys!!).

Q: Hoe kunnen we weten of het kinderen zijn van de Greys?

A: Ze geven je een griezelig gevoel en hebben reptielachtige ogen en reptielachtige trekken. Greys hebben grote ogen en problemen met focussen. Ze zijn arrogant. Ze zullen een sterke lichaamsgeur hebben of ze 'ontrekken een ander zijn/haar energie . Ze hebben zonnebrillen nodig. CIA???

De Blauwen - Klein, grote ogen, willen niet te veel kwijt omdat ze iets groots aan het voorbereiden zijn. Je zult ze voelen, en je zult ze herkennen!! Het is mogelijk dat de zesde generatie grijs met een zesde generatie blauw trouwt. Ons misbruik van onze energie kan een grijze helpen van gedaante te verwisselen en kan dus niet worden herkend.

Op de bijeenkomst was ik met iemand anders, en tijdens de onderbreking, we waren rustig aan het praten, verscheen de persoon uit het niets, stelde zich aan mij voor en gebruikte mijn naam.

(Mijn naam was nog niet genoemd, ik kende deze man niet en ik had geen naamplaatje op). Het was een extreem hete dag, en toen ik zijn hand schudde, was die vriezend koud en droog. Hij schudde ook handen met mijn partner. We keken toe hoe hij terugliep door de hal en verdween tussen een groep mensen. We keken naar de voordeur, maar daar ging hij niet doorheen. Maar toen wij hem later zochten, was hij nergens te vinden. Ik heb geen idee wat het allemaal betekende. Ik weet alleen dat het een vreemde ervaring was. Geen van ons beiden (mijn partner en ik) konden de naam van de man herinneren, hoewel hij die twee keer had gezegd. Niemand anders had kontakt met de man, of herinnert zich iemand gezien te hebben. Mijn partner is een zeer nuchter persoon, die niet in mooie verhalen trapt.

Op 21 December 1991, zou een gefragmenteerde videoband zou een serie van gebeurtenissen teweeg brengen, die tot gevolg hadden dat deze papieren 'tot leven kwamen'. Op deze videoband werden beetjes en stukjes weergegeven die vaststelden wat sommige Amerikaanse Indianen al een tijdje wisten... dat buitenaardse levensvormen bestaan en tussen ons lopen. Dankzij het naar buiten brengen van de informatie die op deze band stond, is het nu mogelijk verdere informatie vrij te laten waarover tot nu toe niet gesproken kon worden. Een eeuwen oude code van stilte kon langzaam en voorzichtig worden ontsluierd.

Eind jaren veertig, begin jaren vijftig, begon een beweging op de pueblo Indianen reservaten van het Zuidwesten. Het was de bedoeling van de Ouderlingen een geïsoleerde groep van jonge Warriors op te voeden op de 'oude manier'. Het lesgeven begon, maar zou snel onverwachte visite krijgen... de "Star Warrior". (Lees alsjeblieft de toegevoegde chronologie). Hand in hand met de "medicine Warrior"- manieren, zouden de "Star Warrior" manieren de fundering van de educatie worden voor de jonge krijgers. Hand in hand met de Ouderlingen, onderwezen de Sterrebroeders de geheimen van het Universum. Opgevoed op de manier van de Katcina, wisten de kinderen dat de geest van de dingen er altijd anders uitziet. De verschijning van de Sterrebroeder was niet schrikwekkend, hij leek alleen niet op ons... en... hij speelde met ons zoals een kind dat zou doen. Kennis moet worden verdiend. Wijsheid moet worden aangeleerd... de "Way of the Warrior" zou dat wat was ontdekt bevestigen en zou suggestie geven voor richting, maar passie voor kennis MOET worden getoond... en dus, was de code geboren -"bevestig maar breng NIET voort. Suggereer en richt, maar laat ontdekking over aan de zoeker van kennis". Deze volbloed Indianen jongens en meisjes brachten hun leven door met het leren door ontdekking... en een voor een gingen ze uit naar de "buitenwereld". De auteur van dit schrijven was een van die kleintjes. Het materiaal in deze papieren schendt de code niet, maar bevestigt alleen informatie die ontdekt was door anderen. Er wordt gehoopt, hoe dan ook, dat deze papieren onderzoekers een idee of een suggestie mogen geven voor een ander perspectief wat kan helpen verdere informatie te ontdekken over het "Grote Overzicht". De informatie in deze papieren mag niet worden geaccepteerd in en van henzelf. Je moet onze vaststelling zoeken voor jezelf.

De geloofwaardigheid van deze papieren hangt niet af van de schrijver, maar meer van wat jij zelf ontdekt van jouw studie en onderzoek van het aanwezige materiaal.
STEL ALLES VOOR JEZELF VAST! DIT IS DE ENIGE MANIER WAARMEE JE JEZELF TEVREDEN KUNT STELLEN MET DE AANGEBODEN WAARHEID. Het materiaal is aanwezig in vrije, oprechte vorm. Als je aangeboden uitwerking zoekt , zijn 'sleutels' beschikbaar op verzoek..

Geheimen van de Amerikaanse Indianen - Hopi-Legende van Creatie

De Hopi Indiaanse "Legende van Creatie" vertelt over drie verschillende oorsprongen. Eén verhaal zegt dat we zijn verrezen uit een ondergronds paradijs door een opening genaamd Sipapu. Het tweede verhaal verteld over de afstamming van onze geboorteplaats dichtbij een blauwe ster. En het derde verhaal verteld over een migratie van een verre plaats voorbij een groot gebied van water. Alle drie zijn waar. Het is niet belangrijk welke eerst kwam, maar dat ze alle drie waar zijn. (Focus niet op het blad, maar kijk naar de hele boom.) Het verhaal van Sipapu onthult dat we te voorschijn kwamen in een ietwat onontwikkelde psychische staat, lijkend op die van de prehistorische man. Onze lichamen waren nog steeds aan het vormen en plooibaar, maar onze kenmerken waren een beetje dierlijk. De mens, genaamd Koyemsi of Mudhead (modderhoofd), had twee kleine knobbels als oren, twee knobbels als ogen en een grote vleesknoop als mond. Het hoofd was glad en rond als een bal. Naarmate de mens zich ontwikkelde, werden zijn fysieke lichaam en kenmerken meer verfijnd tot hij eruit zag zoals nu.

Dit is de Hopi versie van Evolutie - ( sleutel 1 )

Dit verhaal over de creatie zegt dat het ondergrondse paradijs wonderlijk was met prachtige heldere hemels en voedselbronnen in overvloed. Het kwam door het bestaan van de Two Hearts (Twee Harten), de slechten, dat toevlucht werdt gezocht in de bovenwereld door de Hopi, de vreedzamen. De onderwereld werd niet vernietigd, alleen verzegeld om te voorkomen dat de Two Hearts in de oppervlakte wereld zouden komen. ('Hollow Earth Theorists' willen deze legende misschien wat beter bestuderen. Van tenminste één regeringsagentschap wordt gezegd dat het de Hopi Indianen blijft kontroleren, om te zien wanneer en of een terugkeer ondergronds begint.)

( Sleutel 2 )

Het tweede verhaal over de creatie vertelt over de afdaling van de Hopi van de Blue Star (blauwe ster) van een sterrenbeeld genaamd de Seven Sisters (zeven zusters). Eén versie vertelt over onze reis naar de aarde op de rug van Enki, de adelaar. Grootvader, de Grote Geest, stond de eerste man toe zijn thuis te kiezen uit de vele sterren in het universum. Enki vertelde de eerste man over zijn thuis op aarde, en bracht hem erheen voor een bezoek. De verkenning van de eerste man op de aarde overtuigde hem ervan dat dit de plaats was waar zijn kinderen geboren moesten worden en op moesten groeien. De eerste man ging terug naar de hemels om Grootvader van zijn beslissing te vertellen. Grootvader was tevreden en verschafte de eerste man het recht de aarde zijn thuis te noemen.

Kort daarna keerde de eerste man terug naar de groene plaats of Sakwap en zijn familie volgde hem niet lang daarna. (Veel van de heldenverhalen door de tijd en door veel verschillende culturen refereren aan een moedige groep van zeven.) Warriors, neergedaald van de sterren gebruikten vaak het teken van Seven Sisters op hun schilden en medaillons.

( Sleutel 3 )

Het verhaal van de migratie van een mooi land voorbij de grote wateren spreekt over het vertrek van een ver paradijs. Dit verhaal loopt parrallel met vele andere creatie-legenden, maar verschilt er alleen in dat geen ramp of chaos de reis zou hebben veroorzaakt. Het doel van de reis was een nieuw thuis en een nieuw leven te beginnen. Enige interpretaties spreken over de Hopi's die hun huis verlaten om de Leer der Wijzen te verspreiden.

Tovenaars vs Medicijnmannen - ( sleutel 4 )

In het Zuidwesten, net als in alle gebieden van Noord-Amerika, bestaan er mannen en vrouwen die krachten gebruiken om hun doel te bereiken. Soms de medicijnman- of vrouw genoemd, tovenaar of shaman, zijn deze individuen vaak de hoofdpersonen in boeken en zelfs films. Hun leerstof wordt vaak 'magie' genoemd. Niets is minder waar! Magie is het onnatuurlijk gebruik van de krachten van de natuur. Zij die zich keren naar de beoefening van disharmonie worden terecht heksen, tovenaars en magiërs genoemd. (Het is deze disharmonie die uiteindelijk deze beoefenaars stopt en hun lot bezegeld.) Medicijnmannen- en vrouwen werken met de kracht van de natuur. (Beweeg tegen de rivier in, het wordt zwakker en gaat uiteindelijk kapot - ga met de rivier mee, en de kracht van de rivier entert je ziel en onthult zijn kennis.)

Een serie populaire boeken (Carlos Casteneda series) refereert aan Don Juan, één van de magiërs van het Zuidwestelijk woestijngebied. Zijn leerjongen was bekend als Carlos. Door de serie heen wordt Carlos begeleid door Don Juan en Don Genaro op een pad naar tovenarij. De methoden gebruikt door Don Juan zijn goed bekend bij de medicijnmannen- en vrouwen van het Zuidwesten en veel van wat is beschreven in de eerste twee boeken is een geldige opvoedtechniek van leren door Afleiding. Hoe dan ook, mede door de oogkleppen die Carlos weigert af te doen, lijken de twee boeken redelijk gecompliceerd. Dit komt niet door Don Juan. Don Juan's bedoeling, om hem in een andere richting te doen kijken, worden helemaal door Carlos afgewezen en het resultaat is een mix van herhalingen van de gebeurtenissen. Accepteer niet het verloop van het laatste boek dat Carlos de titel van tovenaar of er degene die kent heeft bereikt - dat is niet de uitkomst. Diegenen die weigeren hun oogkleppen af te doen en het bewustzijn te verruimen, zullen voor eeuwig gevangen zijn in een gevangeniswereld van eigen maak, en zullen nooit het (echte) gevaar om hen heen zien. Diegenen die niet wensen te zien, KUNNEN NIET ZIEN; diegenen die niet wensen te horen, KUNNEN NIET HOREN; diegenen die niet wensen te voelen, KUNNEN NIET VOELEN. (Suggestie: herlees de commentaren van Don Juan zorgvuldig.)

Medicijnmannen- en vrouwen - ( sleutel 5 )

Op dit punt zou het goed zijn te zeggen dat medicijnmannen- en vrouwen niet perse genezers hoeven te zijn. In feite is je passie je medicijn. Als je medicijn je altijd 'high' maakt als je aan het dansen bent, dan is dansen je medicijn. Als je je zweverig voelt tijdens het koken, dan is koken jou medicijn. Jouw medicijn zal je altijd helpen dátgene te genezen dat jouw kwelt. Je medicijn geeft je altijd de kracht en de moed te herrijzen, op te staan en verder te gaan. (Dit medicijn is van de geest.) Jouw medicijn is ook dátgene wat je doet.

Jouw bijdrage in het Land van de Levende Dingen, wat je doet is jouw bijdrage en jouw handtekening in dit leven, en het is jouw medicijn.

Hoe je anderen behandelt en je reactie op de wereld, is jouw medicijn. Jouw medicijn kan de tekortkomingen van anderen tegemoetkomen, of, in feite vergiftigen.

Wat je doet raakt anderen ten alle tijden! (Als je medicijn anderen pijn doet in welke zin dan ook, ben je als medicijnman- of vrouw niet geslaagd!) Wat je DOET in het land van de levende dingen is jouw medicijn. (Dit is het medicijn van het lichaam.) Het is de ware medicijnman- of vrouw die het medicijn van de geest één maakt met het medicijn van het lichaam.

Waarheid en Wijsheid - ( sleutel 6 )

Waarheid en wijsheid moeten altijd uitgezocht worden. Geen van beiden zal makkelijk komen. Als in het begin de leraar jouw vragen negeert... vraag opnieuw! Alle meesters van Wijsheid komen tegemoet aan de Passionele student. Om recht op kennis te vragen is, eerbied tonen voor wijsheid en achter kennis aangaan, is passie tonen voor de waarheid. (In het leven zijn er geen RECHTEN, alleen privileges.) Anders dan macht, komt de waarheid altijd naar boven. Het verstopt zich niet, zij wordt verstopt door diegenen die wensen dat het verzegeld blijft. Waarheid en macht zijn instrumenten die gebruikt mogen worden. Geen doelen in zichzelf. (Macht kan waarheid bedekken of ontmantelen; waarheid kan alleen macht ontmantelen; macht kan leiden tot waarheid; waarheid leidt altijd tot macht; wijsheid is weten hoe je beiden gebruikt.

Passie - ( sleutel 7 )

Om je passie te kunnen volgen, moet je haar eerst herkennen. De volgende gebruiksaanwijzing zou je moeten helpen je passie te herkennen:

1. Je PASSIE zet je in vuur en vlam.

2. Je PASSIE doet tijd verdwijnen. (vijf uur wordt vijf minuten)

3. Je PASSIE neemt veel van je wakende gedachten in beslag

4. Je PASSIE brengt je in actie; je kunt niet stilzitten.

5. Je PASSIE is iets waar je altijd tijd voor kunt vinden.

Bewustzijn - (sleutel 8)

Er zijn drie delen die leiden naar bewustzijn.

1. De innerlijke geest, oftewel de PASSIE

2. Het uiterlijke zijn, oftewel het LICHAAM

3. De uiterlijke geest, oftewel het SPIRITUELE

(Beheers eerst het innerlijke zelf, het lichamelijke zelf als tweede, en dan, alleen dan, kan het spirituele zelf worden veroverd) Hoe kunnen we een complexe uittreding ervaren als we niet kunnen stoppen met teveel eten? Hoe kunnen we stoppen met teveel eten als we niet de passie en de discipline hebben om het te bereiken? Alle spirituele lessen vereisen beheersing van de geest. Ontwikkeling, of groei, is altijd naar buiten, nooit naar binnen. Beheersing van de innerlijke geest of passie is eerst; beheersing van het lichaam komt als tweede; beheersing van het spirituele is de laatste stap.

Diegenen die de volgorde omdraaien zullen bevinden dat de ontwikkeling naar binnen groeit en in elkaar klapt. (Passie is het geheim van alle dingen. Beheers het en alle dingen zullen aan jou worden onthuld.)

Star Warriors - ( sleutel 9 )

Om het pad van de Star Warrior te volgen, moet je eerst twee begrippen uit je gedachten bannen - kan niet en onmogelijk - Hoe lang zou je getrouwd blijven met een echtgenote die constant blijft herhalen dat je dit en dat niet kunt doen? Je mag daar niet naartoe; je kunt dit niet; je mag dat niet. Niet zo heel erg lang! Dus waarom sta je jezelf toe jezelf te ontkennen? Onthoud, als je jezelf ondergeschikt acht, dan is dat ook zo! Als je tegen jezelf zegt: Ik kan dit niet, dan heb je gelijk. Als je tegen jezelf zegt: Ik kan dit wel, dan heb je ook gelijk. Om te worden wie je wilt zijn, moet je eerst vaststellen wie die persoon is en hoe die te werk gaat. Dan, beoefen en herhaal alles wat die persoon zou denken en doen. (Om een hert te worden, moet je je gedragen, je moet denken, leven en zijn zoals een hert, alleen dan kan de passie van het hert van jou worden.) Met andere woorden; creëer jezelf. Schrijf een script voor je eigen film. De held ben jij. In het script schrijf je al die dingen die voor jezelf wenst, al die dingen die je zou willen doen of voelen. Dan ga je het script beoefenen. Beoefen het worden van de held of heldin van je film. Herhaal opnieuw en opnieuw totdat je instinctief je gedrag aanvoelt. Rustig begin je te weten hoe de held zich gedraagt en denkt. Langzaam wordt je de held van je film en van je leven. - De enige manier om een sprinter te worden is te beginnen met rennen - De enige manier om een liefhebber te worden is te beginnen met liefhebben - De enige manier om passievol te geraken is passie te beoefenen. Beoefen datgene wat je wenst te zijn... en snel zal je het worden.

De 10 geboden van de Star Warriors - ( sleutel 10 )

1. Ik ben een kind van de Dansende Ster, geboren uit chaos.

2. Ik ben vuur.

3. Ik zie het vuur in alle dingen.

4. Ik ben slechts een gast in het land van de levende dingen.

5. Ik bewandel het pad der stilte.

6. Ik word niet gezien of gehoord; alleen gevoeld.

7. Ik neem alleen datgene wat ik terug kan geven.

8. Ik kan niet bezitten; ik kan alleen delen.

9. Ik ben mijn Grootvader op alle mogelijke manieren.

10. Ik ben het antwoord.

HOPI-PROFETIEËN 2

1. Ik ben geboren uit de sterren. De sterren werden geboren uit chaos.

Er zal altijd chaos blijven, maar ik zal altijd een krijger zijn.

Alleen in uitdagingen zullen we onze grootste krachten en zwakheden vinden. Alleen in uitdagingen zullen onze passies gesterkt worden. Het doel van leven is uitwaartse ontwikkeling. NIET innerlijke vrede. Vrede die geen uitdagingen naar voren brengt betekent stagnatie. Vertrouwen in jezelf door uitdaging is ECHTE vrede.

2. Ik ben vuur. Ik ben passie. Alles wat ik doe, doe ik met passie.

Vuur is passie. Passie is die innerlijke kracht die ons onderscheidt van alle anderen. Passie is datgene wat de beer de beer maakt... nooit zal de beer proberen te vliegen als een adelaar, omdat het zijn passie is om die beer te zijn. Passie is die gave die ons in staat stelt te zijn wat we wensen te zijn. Iets zonder passie doen is de bewegingen volgen. Passieloos zijn is het gevecht van het leven verliezen. Diegenen die geen passie hebben zijn makkelijk te misleiden en te manipuleren. De studie van natuurkunde en andere wetenschappen vertelt ons dat alle dingen bestaan uit atomen, die op hun beurt weer bestaan uit elektronen, protonen en neutronen. Allen zijn deeltjes van elektriciteit of energie. Deze energie kan niet worden vernietigd, alleen veranderd. Van deze zelfde deeltjes kwam de vrijlating van een basis van ons bestaan. Hierin heeft de wetenschap het bestaan van een kracht, zoals geen andere op deze planeet ontsluierd, de kracht die ieder van ons op ons eigen pad dirigeert. Dit is onze passie, onze gave.

3. Ik zie het vuur in alle dingen.

Alle dingen bezitten vuur. Al dezen hebben een geest. Het enige verschil tussen mens en dier is dat ze verschillende huiden dragen. Het enige verschil tussen de mens en alle dingen is de huid, oftewel de buitenbedekking. In de Hopi wereld wordt de geest van een gedachte katcina genoemd. Het is de katcina dat het vuur is of de passie. Diegenen die kunnen zien of horen kunnen leren van de katcina's om ons heen. Als je kunt communiceren met andere mensen, dan kun je dat ook met de bomen, de wind, en alle dingen van de aarde.

4. Ik ben slechts een gast in het land van de levende dingen.

De huid die we dragen is maar een tijdelijke jas. Dat gedeelte van ons dat het meest belangrijk is, is de innerlijke geest, oftewel passie. Bovendien moeten wij nooit vergeten dat wij hier te GAST zijn en we ons dus als zodanig moeten gedragen. Datgene wat we mogen ontvangen in deze plaats moet hier achterblijven... dingen kunnen niet meegenomen worden, maar alle rijkdommen die we hebben verzameld in herinneringen en kennis zullen bij ons blijven... voor altijd.

5. Ik bewandel het pad der stilte.

In het lied van de ochtendlucht, is er zin die zegt 'leef, als of je niet kunnen spreken'. Dat betekent dat wat je doet belangrijker is dan wat je zegt. Als je niet kunt praten, moet je je liefde en vriendschap duidelijk maken door je acties. Je moet datgene demonstreren wat je voelt. Laten je acties je maatstaf zijn. Alleen in stilte kun je leren. Hij die praat kan niet horen, alleen in stilte kun je je vijand verslaan, hij die geen lawaai maakt is onzichtbaar.

6. Ik word niet gezien of gehoord, ik word alleen gevoeld.

De krijger moet zichzelf laten voelen. Als hij zijn leven leeft en de wereld heeft hem niet gevoeld, dan heeft hij gefaald. Als hij zijn leven leeft, en Grootvader heeft hem niet gevoeld, dan heeft hij gefaald. Zijn passie moet worden ervaren door anderen, niet gezien of waargenomen. Hij die zijn vuur gebruikt verwarmt de wereld, hij die over zijn vuur schreeuwt, vult de wereld met lawaai.

7. Ik neem alleen datgene wat ik terug kan geven. De balans tussen de natuur

en de harmonie van het universum moet gehandhaafd blijven.

Als de krijger een boom kapt om een kano te maken, moet hij een zaadje planten in ruil daarvoor. Als een krijger een korenaar pakt, moet hij terugkeren en een nieuwe planten. Als een krijger een leven neemt, moet hij dat vervangen. (Vroeger, als een man een andere man doodde, kwam hij terug om voor de vrouw en familie van het slachtoffer te gaan zorgen.) Het waren de beschaafde Europese immigranten, die de indianen leerden levens te nemen zonder enige zorg voor terugbetalen of in stand houden van de balance van de natuur.

8. Ik kan niet bezitten, ik kan alleen delen.

Welke van de vlooien bezit de hond? Welke van de bladeren bezit de boom? Als er zoiets kan zijn als eigendomsrecht, is gras dan niet het eerste wat aanspraak kan maken op het land? Het geheim van bezitting is als volgt: dat als je aanspraak maakt op bezit... is dat wat de bezitting wordt genoemd, niet hetgene wat wordt bezetenen, en dat onderscheid ligt bij de eigenaar.

9. Ik ben op alle mogelijke manieren mijn Grootvader.

Grootvader is de naam, gegeven aan de Grote Geest. Grootvader is de naam, gegeven aan het universum. Grootvader is deVader van de man tot wie ik geboren ben. Het universum is Grootvader. In heel het universum zijn alle dingen mogelijk. In Grootvader geloven is in alle dingen geloven. Ik ben de Grote Geest, ik ben Grootvader, ik ben het universum, in mij is alles mogelijk.

10. Ik ben het antwoord.

De krijger is een antwoord voor een probleem. Hij is niet HET antwoord, maar één van de vele mogelijke oplossingen. De krijger is de eerste in een gevecht, de eerste die een offer maakt, de eerste die een stap zet tussen zijn geliefden en gevaar. De krijger is een levend voorbeeld van passie.

Kracht - ( sleutel 11 )

Ware kracht staat zichzelf nooit toe geconfronteerd te worden, en permitteert zichzelf nooit gezien te worden. Datgene wat kracht lijkt de zijn is de afleiding. Als je wordt geconfronteerd met datgene wat heel krachtig lijkt te zijn, kijk naar beiden kanten, en zelfs achter je, en op die plaatsen zal je de echte kracht vinden. Afleidingen zijn niet altijd zichtbaar. Elke van de zintuigen kan worden misleid; zicht, gehoor, reuk, smaak en gevoel. Als je geconfronteerd wordt met een ongewone sensatie, controleer alle zintuigen op hun inbreng. Kijk snel om je heen voor bepaalde bewegingen, luister naar zachte stemmen, voel aanwezigheden. Dit is geen paranoia, maar een zoekactie naar onthulling. Nochtans, de meest krachtige wapens die afleiding veroorzaken, worden gevonden binnenin de mens zelf; de geest en het hart. Als een van beiden ervan overtuigd is dat de kracht niet bestaat, dan is geslotenheid volbracht... de kracht is verborgen.

Kracht centra - ( sleutel 12 )

Er zijn, op de oppervlakte van de aarde, natuurlijke centra van kracht. Deze centra zullen iemand, die de mogelijkheid heeft zijn passie te focussen, de mogelijkheid geven hun kracht met honderd te vermenigvuldigen. Deze krachtcentrales zijn vrij en open, en kunnen niet verborgen of vernield worden door de kracht van tovenarij en magie. Ze proberen je ervan te weerhouden, maar deze centrums zijn makkelijk te vinden. Je zult altijd je mogelijkheden vinden en je bewustzijn verhogen wanneer je zo'n centrum binnen bent.

Wanneer de aarde en de hemel in harmonie bij elkaar komen, daarin ligt de gift van kracht.

(Suggestie: 'De studie van harmonieën' van Bruce Cathie kan leiden tot de locatie van krachtcentrales.)

De vogelmensen - ( sleutel 13 )

Neergedaald vanuit de hemelen, zijn Enki en zijn kinderen door de tijd heen altijd de weldoeners van de mensheid geweest. Enki's gift aan de mens is de veer... omdat het de veer is die één toestaat om te vliegen, het is de veer die iemand toestaat te zweven. (Zoek het pad van de kinderen van de veer, daar ligt het geheim van de Star Warrior en overwicht.) De mensheid is begeleidt en bewaakt door deze kinderen van de veer. Door de geschiedenis heen zijn hun sporen gevonden. Studie van de Egyptische, Griekse en Romeinse mythologien onthullen vele vogelmensen op plaatsen van invloed. De symbolen van naties en volkeren bevatten vaak de Vogel .

Men heeft binnen in de ziel een vurig verlangen naar de hemelen. De gave van de dromen was de gave van de kinderen van de veer. (Ik heb het gedroomd... mijn geest heeft dit bereikt... nu, zal mijn lichaam volgen) En hoe zijn de engelen gekleed? Lang vloeiend haar, lange vloeiende gewaden en vleugels... veren waarmee ze kunnen vliegen. (Ik ben van de hemel, door de aarde... en aan alle dingen behoor ik toe) Suggestie, wie zijn de kinderen van de veer?)

Het volk van de Reptiel - ( sleutel 14 )

Het reptiel is koud-bloedig, de warmte van passie is niet in hem te vinden. Ze zoeken de warmte buiten zichzelf, en overleven door het stelen van warmte van het vuur van andere dingen. Dit is de methode van de Reptielen. Kinderen van de Reptielen hebben ook hun sporen achtergelaten op de geschiedenis van de mensheid. Waar zich bedrog en leugens hebben afgespeeld, waar vrees en verwarring is geweest , daar waar de kinderen van het Reptiel hebben gebivakkeerd. Zoekend om binnen te dringen in de wereld van de zon, voeden zij zich met het vuur van anderen... vergeet dit nooit!! Hou je vuur onder controle. Het vuur van de mensen brand harder dan duizend zonnen. (Sta je vlam niet af, en het universum zal je warmte voelen.) Zoek het pad van het Reptiel en je zult één van de grootste bedriegers allertijden vinden. Het was de slang die streefde naar Godheid. Het was de slang die de volwassenheid van de mensen wilde, en het was de slang die de ziel (passie) van de mens wilde hebben. Diegenen die jouw passie zoeken... jouw geest... of jouw ziel... zijn de kinderen van het Reptiel.

Profetiën en Openbaringen - ( sleutel 15 )

In de Hopi-wereld zijn de tolken van van onthullingen de leden van de zangverenigingen. Op hen berust de taak van het onthullen en vertalen van de tekens van de stenen, gegeven aan hen door de ouderen. Van deze stenen kan de toekomst gelezen worden door degenen die weten hoe het moet. Hopi profetiën onthullen de terugkeer van Bahana, een leraar van 'het goede', die de Hopi (de goeden) op hun rechtmatige plaats zal brengen, in een wereld van vrede harmonie. Aan Bahana wordt soms gedacht als de 'Witte broeder', maar wordt nauwkeuriger gekarakteriseerd als 'de pure'. Bahana zal de wijsdom van de ouderen gebruiken en de kracht van de Star Warrior benutten. Bahana zal de geest van alle dingen, genaamd Katcina, oproepen in de wereld, om hem de kracht te geven alle dingen in de wereld goed te maken. Er zijn vele profetiën door Indiaans Amerika heen, we zullen er twee opnoemen - De dag dat de lansen komen, zullen de adelaar en de slang strijden - de kinderen van de veer zullen opstijgen, de kinderen van het reptiel zullen terugkeren naar de diepten, alleen het vuur zal de sterren in hun hemelen houden. De volgende onthulling werd bekend in 1928. Het is aan jouw de meervoudige betekenissen te ontcijferen... De rode man van vandaag is wit, de witte man van morgen is groen.

Katcina - ( sleutel 16 )

Het vuur in alle dingen, de geest of de ziel, wordt Katcina genoemd in de Hopi-wereld. In het land van de levende dingen, neemt Katcina drie vormen aan... de geest of het vuur zelf, de danser die imiteert en het vuur wordt, en de houten gravering, vaak spirituele gravering genoemd. (Degenen die geïnteresseerd zijn in Amerikaanse Artworks moeten er rekening mee houden dat alleen de Hopi en de zusterstam Zuni, Katcina's hebben.

Er bestaat niet zoiets als een Navajo Katcina, of een Apache Katcina.) Elke Katcina heeft een speciale kracht of talent, één speciale passie of manier van leven om les te geven. De Kwahu Katcina, geest van de adelaar, is de brenger van dromen, en geeft de mensheid de mogelijkheid te zweven en volbrengen. Hon is de Katcina van de beer en de brenger van moed en kracht. (De aanwezigheid van een katcina beeldhouwwerk brengt de aanwezigheid van de geest in het huis.)

Voor de lezer die de vooruitgang gevolgd heeft van de lessen van de Star Warrior tot dit punt, zou de auteur graag een opsomming van gebeurtenissen willen geven die zullen helpen de oude manieren in een perspectief te plaatsen dat tot nu toe niet mogelijk was. En dat is hoe de manieren van lesgeven van de Amerikaanse Indianen toegepast kunnen worden op de wereld van vandaag... en morgen.De volgende gebeurtenissen zijn allemaal waar. Het is aan de lezer ze te verifiëren.

Sterren Data - Een Chronologie - ( sleutel 17 )

De geschiedenis van de mensheid zit vol met geregistreerde contacten met extra-terrestrials sinds het begin van de tijd. Feitelijk relateert elke wetenschap, religie en uitdrukking aan het verhaal van bezoeken van de 'Sky People' (hemel volk) aan de mensheid. Schrijvers en onderzoekers besteden hele levens met het verzamelen en uitpluizen van informatie en publiceren constant hun bevindingen. Recente studies onthullen dat 4 van de 5 mensen in buitenaardsen geloven. We bespreken nu dit standpunt.. en.. de Star Warrior.

In 1933, kwam Adolf Hitler aan de macht in Duitsland. Het is onthuld door diegenen die hem kenden, dat hij bezeten was van de Speer van het Lot en de Ouderen, die hem hebben geholpen op zijn pad naar Wereld-verovering. De Speer was, naar men zegt, degene die de zijde van Christus doorboorde terwijl die aan het kruis hing en garandeerde zwarte macht aan diegenen die hem vasthielden. De ouderen verzekerden Hitler van geschenken in ruil voor de prijs: uit zijn toekomst gehaald worden! Door Hitler's speurtocht, hebben 4 relevante gebeurtenissen plaatsgevonden. De eerste was het begin van een globaal bio-genetisch experiment, om de perfecte mens voort te brengen; de tweede was de pas ontwikkelde wetenschap van vliegende schotel technologie, de derde was het experiment van tijdreizen en de vierde was de ontwikkeling van de atoombom. Al deze gebeurtenissen kunnen gemakkelijk worden geverifieerd door de lezer zelf.

In 1935,legde Paus John de volgende verklaring af: De tekenen nemen toe. De lichten in de hemel zullen verschijnen, rood, blauw, groen en snel. Iemand komt van erg ver en wil de mensen van de aarde ontmoeten. Ontmoetingen hebben al plaatsgevonden. Maar diegenen die écht hebben gezien, zijn zwijgzaam geweest.

In 1941 nemen de Verenigde Staten deel aan de oorlog. Nieuw bewijsmateriaal op Pearl Harbour onthult dat de aanwezige machten afwisten van de dreigende aanval, maar vonden dat de schade geleden moest worden, om de Amerikaanse bevolking volledig achter de poging te krijgen.

Hopi Profetieën 3

1945, President Roosevelt gaat dood, en Truman neemt het ambt van president over. Zeventien dagen later pleegt Hitler zelfmoord in zijn nu wereldberoemde bunker. Drie maanden later wordt de eerste atoombom tot ontploffing gebracht in de Noordwestelijke gebieden van Nieuw Mexico; een maand daarna wordt Hiroshima het eerste slachtoffer van de atoombom, en exact één week later geven de Japanners zich over.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn er over de hele wereld UFO's gesignaleerd. Sommigen zijn het resultaat van Hitler's professoren, sommigen zijn vanuit de ruimte. Meteen na het einde van de Tweede Wereldoorlog in 1945 werd Truman geconfronteerd met een nieuw probleem; neergestorte schotels en buitenaardse lichamen. In de daarop volgende 5 jaar, werden wrakstukken van 16 schotels geregistreerd, waarvan 14 in het Arizona/New Mexico gebied. Dit baarde bij de regering onmiddellijk twee zorgen. Eén daarvan was dat dezen zich in hetzelfde gebied bevonden als waar eerder de atoomtesten hadden plaatsgevonden, en twee, dat er menselijke lichaamsdelen waren gevonden in de opslagruimtes in de ruimtevaartuigen.

In 1948 werd er een levend buitenaards wezen gevangen genomen. EBE, (Extraterrestrial Biological Entity) was een lidmaat van een buitenaards ras wiens lichamelijke functies hetzelfde werkten als bij een plant. EBE werd ondervraagd, maar aanvankelijk weigerde hij medewerking.

Na enige tijd werden zijn openbaringen een begeleidingsboek voor de geleerden en in feite, is het bekend dat hij Dr. Von Neumann assisteerde bij de ontwikkeling van tijdreizen.

In 1952 werd EBE ziek en ging dood. (De plant-achtige buitenaardse rassen zullen hierna verder aangegeven worden als de Greens, de groenen. Dit is symbolisch bedoeld en moet niet letterlijk worden genomen.) In december 1948 verstrekte president Truman richtlijnen aan de CIA die ze feitelijk het recht gaf een geheime regering te creëren, om het buitenaardsen probleem te bestuderen en in het gareel te houden. Project Blue Book werd gecreëerd om waarnemingen te ontmaskeren en geen echte bewijzen toe te staan het publiekelijk oog te bereiken. Toen duidelijk werd dat EBE dood ging, werd Project Sigma gecreëerd om signalen uit te zenden naar EBE's ras, in de hoop hem te kunnen redden. Ook was er een groep gevormd die later bekend werd als de Bilderbergers. Het was deze groep die, in het geheim, de globale plannen vorm gaven over hoe te handelen met de buitenaardsen. In dat zelfde noodlottige jaar, wordt NSA gecreëerd als het agentschap in Amerika dat het buitenaardsen probleem af zou handelen. (Al deze plannen zijn door Truman gemaakt in de laatste twee maanden als president..) De nieuwe president Dwight David Eisenhower neemt het kantoor over, om dan opeens geconfronteerd te worden met een nieuw oorlogsfront; het buitenaardsen vraagstuk! Er stortten weer tien schotels neer, voor de helft in het Nieuw Mexico / Arizona gebied. Maar meer verrassende gebeurtenissen waren op komst. Later dat jaar namen buitenaardse ruimteschepen plaats in een hoge baan rond de evenaar. Eind 1953, vonden 'Close Encounters of the Third Kind' echt plaats in Californië.

1954, president Eisenhower ontmoette deze groep van buitenaardsen. Onderhandelingen voor een verdrag werden begonnen, en in feite werd het er uit voortvloeiende verdrag getekend. De eerste ambassadeur vanuit de ruimte is bekend als Krill. Tijdens deze onderhandelingen landde tweede groep in Florida. Deze groep probeerde de mensen te overtuigen zich niet in te laten en niet te onderhandelen met dit ras. De nieuwe groep bood aan te helpen met onze spirituele groei, maar weigerde technologie te verstrekken. Onze verlossing, daar drongen ze op aan, bestond uit ontwapening. (Deze groep van buitenaardsen zal hierna worden aangegeven als de Blues, de Blauwen, en weer is deze referentie symbolisch bedoeld.) Door het aanbod van de groep die rond de evenaar draaiden, door het wantrouwen van de Geheime Regering, door het behalen van de enorme winsten die geboekt konden worden door het verdrag, werd dit aanbod door de Amerikaanse regering afgewezen. Meteen nadat hun bemoeienissen ontdekt waren, begonnen de buitenaardse troepen die rond de evenaar draaiden een vergeldingsactie tegen de Blues. De meesten van hen verdwenen in de ruimte, maar sommigen vonden een toevluchtsoord en vestigden zich op het land van de Zuidwestelijke stammen van de Amerikaanse Indianen. Vele Ouderlingen zagen hun voorspellingen vervuld worden en lieten ze met open armen binnen. De methoden van de Star Warrior waren eigenlijk hetzelfde als de methoden van de Medicijn Warriors. In de tussentijd is het verdrag ontwikkeld. (De lezer is er op gewezen dat dit niet het eerste contact is geweest met de Greys, noch dat een voortdurend compleet zichtbare aanwezigheid is vastgesteld.)

Dit vreemde ras, de Greys, wordt herkend in al hun pogingen door hun symbool, de gelijkzijdige Driehoek. (Suggestie - onderzoek alle trilaterale of delta groeperingen.) Het verdrag zei dat er geen bemoeienissen mochten zijn door beide partijen in de zaken van de ander.

Het werd de Greys toegestaan mensen te ontvoeren voor het doel van experimenten zolang de slachtoffers geen schade werd berokkend. In ruil kreeg de Geheime Regering technologische assistentie in de ontwikkeling van tijd reizen en vliegende schotels. Beiden zijden zijn het er over eens dat geen van beiden verdragen tekent met welk ander buitenaards ras of andere mensen dan ook. Twee basissen voor wederzijds gebruik werden geconstrueerd in het begin. De mensen selecteerden de Nevada woestijn voor één basis, de buitenaardsen selecteerden de vier hoeken van het Arizona / Nieuw Mexico gebied. Door de selectie van de vier hoeken werden de Blues, die zich daar schuil hielden, gedwongen het gebied te verlaten. Verscheidene Ouderlingen gingen met hen mee om assistentie te verlenen en om door te gaan met de uitwisseling van wijsheid. Diegenen die achterbleven hebben alleen stukjes van de puzzel. Zonder dat de mensen van die tijd het wisten, hadden de Greys al omgang met de kinderen van het Reptiel. Ondergrondse basissen zouden makkelijker contact toestaan en gaven de kinderen van het Reptiel direct zicht op alle activiteiten. (Misschien zou het goed zijn de lezer te vertellen dat nu tenminste twee verwantschappen waren ontstaan, buiten het zicht van de mensen, één tussen de Greys en de kinderen van het Reptiel en één tussen de Blues en de kinderen van de veer.)

In januari van 1955, maanden later, legt een lid van de Geheime Regering, minister van buitenlandse zaken John Foster Dulles, arrogantie aan de dag, aangemoedigd door het verdrag van de Greys, . "De VS defensie moet nu allereerst vertrouwen op een grote capaciteit om direct te vergelden met middelen en plaatsen van onze keuze." Deze vorm van staatsbeleid is ook bekend als massieve vergelding en alarmeert Amerika's verwanten. Naarmate het jaar vordert, worden er verminkte dieren en mensen gevonden. Het leidinghebbende agentschap verdenkt de Greys van schending van het verdrag.

Er wordt ontdekt dat de Greys zaken hebben gedaan met de Sovjet Unie. Er wordt melding gemaakt van een gevecht dat in de lucht heeft plaatsgevonden. De luchtmacht faalde miserabel. Een presidentiële studiegroep beweert dat het publiek niets verteld zou moeten worden omdat anders paniek en massahysterie uit zou kunnen breken. En dat betekende dat de Amerikaanse Staten-Generaal niets verteld mocht worden. De groep ontdekte dat bio-genetische experimenten uitgevoerd werden door de Greys, omdat ze aan het uitsterven zijn en een perfect menselijk lichaam nodig hebben om te overleven. Deze studiegroep ontdekte ook dat de Greys manipulatie van de mensheid hebben mogelijk gemaakt door geheime genootschappen, hekserij, magie, het occulte en religie. De studiegroep confronteerde de Greys hiermee, en drong aan op het beantwoorden van de vraag. Het rapport zegt dat de Greys toegaven aan de religieuze manipulatie maar waarschuwden voor het vertrek uit de kerk. Als de mens weigerde zichzelf aan de voeten van Christus te plaatsen, dan konden zelfs zij, met hun kracht, de holocaust zoals die in de "Openbaring" wordt gevonden, niet voorkomen. Wereldoorlog III was een feit. Om hun standpunt te bewijzen, lieten ze een hologram van de Kruisiging zien aan de groep, dit is gefilmd en die film bestaat vandaag de dag nog steeds.

In juli 1957 werd een discussie gehouden op de internationale geofysische bijeenkomst over een waarschijnlijk zelfvernietiging van de aarde onthuld door oververhitting en overbevolking. Een vervolg-studiegroep, genaamd de Jason Society, stelt dan drie alternatieven voor;

1. schiet een gat in de atmosfeer zodat hitte en vervuiling kunnen ontsnappen;

(dit werd meteen afgewezen)

2. te beginnen met het bouwen van ondergrondse steden als toevluchtsoord voor een

geselecteerd (klein) aantal overlevenden; (alle anderen zijn vervangbaar)

3. het vestigen van basissen op andere planeten, de technologie van de buitenaardsen benuttend en dat van onze eigen ontwikkeling.

Beide plannen zijn aangenomen. Alternatief 2 en alternatief 3.

Als een soort van vertragende actie, zijn geboorteregeling, sterilisatie en nieuwe dodelijke ziekten zijn onderdelen van beide plannen. (AIDS is één resultaat.) Gebruik makend van ruimteschepen die al jaren gebouwd en getest worden, begint de kolonisatie van de maan en andere planeten in alle ernst. Om deze en andere projecten te financieren, heeft de Geheime Regering, in 1959, drugssmokkel uitgeoefend als een grootscheeps project. Een ambitieuze jonge lid van het Concilie voor Buitenlandse Betrekking (Council on Foreign Relations) werd benaderd om zijn buiten de kust liggende bedrijf, Zapata Oil, te gebruiken om drugs te smokkelen. Met de hulp van de CIA wordt het project zeer succesvol. De president van Zapata Oil is niemand minder dan George Bush.

In 1960 wordt John F. Kennedy gekozen met minder dan 100.000 stemmen. Het navolgende jaar ziet het publiek de eerste man in de ruimte, Yuri Gugarin. Het publiek weet niet dat de kolonisatie van de maan al is begonnen. Op 22 mei 1960 land een ruimtesonde op de maan en stelt de mogelijkheid van kolonisatie vast. President John Kennedy ontdekt de zwarte projecten, de drugssmokkel en het bestaan van buitenaardsen. Kennedy stelt een ultimatum aan MJ-12, een Geheime Regeringsagentschap dat de leiding heeft, om op te houden of hij zou aan het publiek onthullen wat hij gezien en ontdekt had.

Op 22 november 1963 wordt John F. Kennedy vermoord in Texas, Dallas, in opdracht van de Geheime Regering. Gezegd moet worden dat de belangen van niet één groep, maar van talrijke groeperingen die betrekkingen hadden met de Geheime Regering, op het spel stonden. In 1960 aanschouwt men de dood van paus John XXIII en John Kennedy. Ook minister MacMillan van Engeland, West-Duits kanselier Konrad Adenauer en de premier van de USSR Kruschev verloren hun posities. Lyndon Baines Johnson aanvaardt het ambt en binnen een paar maanden begint hij zijn grote sociale plannen vorm te geven om voor iedereen in de Verenigde Staten te zorgen. Hij laat onmiddellijk de oorlog in Vietnam escaleren, en de betrokkenheid van de CIA gaat koortsachtig door. De grote blackout van New York City vindt plaats. Reportages van ruimteschepen net voorafgaand aan de krachtuitval zijn bevestigd. De getroffen gebieden zijn Zuidoostelijk Canada en Noordoost New York.

Op 21 juli 1969 landen Neil Armstrong en Buzz Aldren met de Eagle op de maan voorhet oog van miljoenen televisiekijkers. Tal van zend-amateurs en andere radio controleplaatsen horen Armstrong buitenaardse voertuigen beschrijven terwijl ze naar hem kijken. "Mijn God, ze zijn écht!" heeft men hem horen roepen. Maurice Chatelain, voormalig opperbevelhebber van NASA Communicatie systemen beweert dat alle Apollo en Gemini vluchten werden gevolgd door extra-terrestrial ruimtevoertuigen. Hij was niet in staat te zeggen waar ze vandaan kwamen. Later in dat jaar richt het Phoenix project zich op mind-controle. Inheemse mensen worden van de straat geplukt voor testdoeleinden. Een schatting zegt dat 250.000 mensen tegen hun wil werden meegenomen. Hersen beschadiging, extreme verminkingen of de dood waren het gevolg.

In februari 1972 bezoekt Richard Nixon China. In juni worden de Watergate boeven in de kraag gegrepen, maar in november wint Nixon door her-verkiezing zijn weg terug naar het Witte Huis.

In 1973, in juni, beginnen de Watergate verhoren en is Nixon ingesloten. De Geheime Regering vraagt Nixon af te treden om onthulling te vermijden van elke van de geheime projecten. Nixon weigert.

In 1974 is het kunstmatige gefabriceerde gas olie tekort van kracht, en de verhoren van Richard Milhouse Nixon beginnen. Op 4 augustus verstrekt de Geheime Regering orders aan alle militaire commando's van de VS om elk bevel van het Witte Huis te negeren. Op 9 augustus treedt Nixon af.

In 1979,was project Phoenix sucsesvol in het produceren, met de hulp van de Greys, van een hersenversterker (mind amplifier). Onder invloed van drugs werden de geestelijk gestoorden, diegenen met mentale capaciteiten boven de norm aan deze machine gehaakt en waren in staat psychische vormen te creëren. De tests waren succesvol.

Doel en Intentie van de Star Warrior documenten

De auteur hoopt dat de chronologie hierboven op z'n minst de lezer heeft geïntrigeerd. Noteer dat veel van de informatie die verspreidt wordt door de geaccepteerde chronologieën en encyclopedieën is gebaseerd op datgene wat naar buiten is gebracht door de machten die er zijn. Verscheidene van de officiële documenten waren gecreëerd om je tevreden te stellen en te bedriegen. (De lezer zal tevreden zijn met het vinden van enkele top-geheime documenten bronnen gecatalogiseerd in de sleutel op deze sectie. Andere bronnen, genoteerd aan het eind van deze documenten, sluiten ook veel van dezelfde bronnen in.) De informatie die deze totale pagina's bevatten is alleen bedoeld om nieuwsgierigheid op te wekken en hopelijk inspireren ze sommigen om op onderzoek uit te gaan en verder te zoeken. Er staan vele, vele aanwijzingen en grote hoeveelheden informatie in de samenvatting. Lees en herlees ze.Pas de gegeven sleutels een voor een toe op het materiaal. De resultaten zijn onthullend.

Geheimen van de Blanke Man - Analyse van de Grijzen

Hoewel de Greys zeker een formidabele macht zijn, heeft de mensheid verscheidene voordelen om er voor te gaan. Er is om te beginnen een universele federatie dienauwlettend toekijkt op het gedrag van alle rassen in het universum. Geen enkel ras kan interfereren met een ander ras zonder de gewilligheid en toestemming van dat ras, daar zo'n interferentie zou resulteren in meedogenloze en ernstige vergelding. Als genoeg mensen de manier van doen van de Greys afwijzen, zouden ze gedwongen worden zich terug te trekken of onder zware consequenties lijden.

Hopi Profetieën 4

Een ander voordeel wat de mensheid heeft is zijn toegang tot de krachtbronnen die al eerder zijn besproken. Een van de nieuwste ontdekkingen van de aarde is het bestaan van energiegordels die de planeet 'omriemen'. Er is ontdekt dat UFO's deze ringen volgen en dat, in feite, het testen van atoombommen en plaatsen van grote kracht, zoals Stonehenge en de Sphinx, zich eveneens op deze ringen bevinden. Bij de snijpunten van deze ringen, zijn er grote bronnen van vrije energie die iedereen kan gebruiken. Net als in de geestversterkings-experimenten die eerder genoemd zijn, kunnen deze krachtcentrales gebruikt worden door goed gedisciplineerde medicijnmannen- en vrouwen om ongelofelijke resultaten te produceren. Omdat alle krachtbronnen of snijpunten niet gecontroleerd kunnen worden, kan deze vrije kracht benut worden door de mensheid. (Dit is de betekenis van leven in harmonie met het Universum zoals de Ouderlingen onthulden). (sleutel 12)

Het laatste voordeel wat we bespreken, (dit betekent niet dat er geen andere geheimen zijn die we kunnen benutten tegen de Greys), is het vuur binnenin de mens, eerder ook aangeduid als passie. Met passie is alles mogelijk. De versterkingsexperimenten van het Phoenixproject zijn uitgelegd als het versterken van hersengolven, in feite, versterkten ze de passie van het object. Het was die innerlijke wilskracht van de persoon die verhevigd werd. Die innerlijke geest binnen in ons allen, die voortdrijvende kracht wordt gemanifesteerd in elektrische energie. Beheers die kracht en het universum is van jou. Beheers de innerlijke geest en je zult het lichamelijke beheersen. De zwakte van de Greys is dat ze passieloos zijn. Ze voeden zich met passie die wij vrijwillig opgeven. Als we vol zitten met angst en onzekerheid, gebrek aan vertrouwen in onszelf, geven we onze passie op voor de voedingswaanzin van die verslindende haaien. Je hebt een taak gekregen, en die taak is om JOU te zijn, Alleen jij hebt de passie ontvangen die jou voortdrijft, alleen jij kan die benutten of opofferen, deze gave van passie. Passie is het geheim van alle dingen, passie is het universum, passie is alle dingen, passie is de grootvader, maar het belangrijkste is - passie ben jij!. ( sleutel 7 )

Lichamelijke geheimen van de Greys - ( sleutel 22 )

In de aanwezigheid van een Grey zijn de gewaarwordingen van de meeste personen verstoord. In het algemeen, vindt iemand zich in een toestand van extreme onplezierigheid of zal de bibbers ervaren. Vaak is er een gevoel van intimidatie of angst. Instinctief reageert de menselijke geest op de aanwezigheid van een Grey. Dit betekent niet dat iedereen die je deze gevoelens geeft een Grey is, het is alleen een aanwijzing dat er een Grey aanwezig zou kunnen zijn. Over het algemeen hebben de Greys het er erg moeilijk mee oogcontact te handhaven. Ze hebben moeilijkheden met focussen op dingen die vlak bij hen staan, zodat zelfs als er oogcontact gemaakt is, het net lijkt alsof ze dwars door je heen kijken. Nogmaals, dit is alleen een aanwijzing voor de mogelijkheid van hun aanwezigheid, en er mag niet van worden afgeleid dat al diegenen die deze problemen hebben Greys zijn. De Greys gaan door met het beheersen van de lichamelijke trekken van mensen, maar zijn er nog steeds niet helemaal in geslaagd een werkelijk passievol individu voor de gek te houden.

Geheimen van de Kinderen van het Reptiel - ( sleutel 23 )

De kinderen van het reptiel mogen niet vergeten worden in de correctie van aardse gebeurtenissen.. Hun verbond met de Greys geeft ze een formidabele kracht. Het zal de onderzoekers en al diegenen die de Greys bestuderen goeddoen te onthouden, dat de echte kracht achter hen de kinderen van het reptiel zijn. (De kameleon wordt datgene wat hij jou wenst te laten zien. Herlees de eerdere informatie en het Star Warrior pad, voor nu, onthoudt, dat het geheim tot alle dingen passie is en alles zal aan je onthuld worden. (Het onderwerp van gesprek van de kinderen van het reptiel wordt bewaard voor het tweede deel van de Star Warrior papieren.)

Oorlogvoering - ( sleutel 24 )

De oorlogen van de blanke man zijn begonnen om twee redenen; verdediging van zijn volk en aanval voor gewin. De verdediging van zijn volk is begrijpelijk en hoeft niet besproken te worden. De aanval voor winst is hetgeen waar we het over gaan hebben. De witte man valt dus aan om aan zijn materiële wereld toe te voegen, of om zijn eigen woorden te gebruiken, vanwege zijn voordeel. Als er geen voordeel is, is oorlog te kostbaar en zal niet doorgezet worden. Het militaire-industriële complex is de ruggegraat van de moderne wereld van de blanke man. Zeker, de geschiedenis van de Amerikaanse Indianen en de witte man vertonen het hoogste punt van deze mentaliteit. De afname van ons land was enkel voor het doel van profijt van de machtige elite van het nieuwe land. Nieuw land betekende nieuwe kansen om rijkdom te genereren. Wereld Oorlog II zag weloverwogen manipulatie door de machten die er waren om de Verenigde Staten te dwingen deel te nemen. Als resultaat, werden de VS. het meest machtige en technologisch rijke land in de wereld. De meest recente oorlog, het Vietnam conflict, zal tenslotte aantonen niets meer te zijn dan een uitgewerkte dekking voor drugssmokkel en drugsverkoop. De oorlog van de man is geboren uit hebzucht - niet vanuit nobele intentie.

Verslag van de plannen van de Wereld Regering, het voorbereiden van het volk op buitenaardsen, door middel van films, tv programma's, tijdschriften en zelfs tekenfilms voor kinderen, die buitenaardsen afschilderen als weldoeners van de mensheid. (Buitenaardsen zijn O.K.!).

Sleutel 25

De creatie van een criminele klasse door de ontwikkeling van publieke welzijnssystemen die een afhankelijkheid creëren van grote broer en zijn geld. Door later deze programma's te beëindigen, zullen afhankelijke mensen zich moeten wenden tot criminele activiteiten.

Sleutel 26

De vernietiging van lagere klassen door drugs. De vorming van angst in het publiek voor terrorisme en criminaliteit in de straten, die controle op vuurwapens zullen doordrukken. Door drugs en hypnose aangespoorde individuen zullen zomaar in het wilde weg moorden, en op die manier het volk doodsbang maken, waardoor ze om interventie van de regering vragen.

Sleutel 27

Een regeringsprogramma genaamd Orion werd ontworpen voor dit doel. Gebruik makend van drugs, werden onderdanen omwillende en onwetende moordenaars. Een recente studie van de moordenaars onthult dat bijna iedere slachter behandeld was met de drug Prozac.

Sleutel 28

De ontvoering van mensen door de buitenaardsen en de geheime regering gaat door voor experimenten en implantatie. Het is bekend dat 1 op de 40 mensen is geïmplanteerd. Op een gegeven commando zullen ze reageren, zoals ze zijn geprogrammeerd.

De Fatima Profetie / Religie - ( sleutel 29 )

Het lezen van William Cooper's boek onthult een erkenning van de Greys dat ze, in feite, mensen manipuleerden via het occulte en dergelijke gerelateerde praktijken, maar ook door de eigen religies van het volk. De volgende bewering kan erg moeilijk zijn voor de lezer om te overwegen. De Fatima profetie en dergelijke gerelateerde waarnemingen, de kruisiging en het brandende bos zijn allemaal misleidingen, ontworpen om de mens gewillig zijn planeet en zijn passie af te laten staan aan de Greys en de kinderen van het Reptiel. Als hij bang en verward is, wordt de passie van de man zwak en kwetsbaar. Het antwoord buiten jezelf zien, geeft controle over je passie aan wie dan ook of wat dan ook dat reageert. Iedere religie of discipline die God en mens van elkaar scheidt, slaagt erin je naar buiten te keren, weg van je passie. God-vrezend te zijn is bang zijn en passie opofferen. Verlossing door opnemen van het lichaam en bloed, zelfs als het symbolisch is in haar kannibalisme, suggereert dat verlossing uitwendig is. Een Christus-hoofd aan wie je jezelf moet opofferen kan alleen de verslinder zijn van je passie.

Er zijn geen woorden, geen melodieën, geen charmes, geen enkele simpele oefening die het geheim van overwicht kunnen geven. Het enige pad dat sucsesvol is , is het pad dat van binnen begint. De lessen van de kinderen van het reptiel zijn er op gericht dat jij je passie overgeeft. Wees behoedzaam, het is niet de weg! Het geheim van alle dingen is passie, jouw passie.

New Age

De navolgende observaties zijn alleen het gezichtspunt van deze auteur en reflecteren niet persé het geheel van de Amerikaanse indianen. Alhoewel, de meeste indianen zullen het ermee eens zijn.

Parapsychologie

Parapsychologen zijn diegenen die afgestemd zijn op het spirituele - hoewel er waarde is in het contact met het spirituele, laat ons nooit het opperste belang van het innerlijke en het lichamelijke zelf vergeten. Vraag, als mediums kunnen praten met hen die vertrokkenen, waarom kunnen ze niet praten met diegenen die op het punt staan geboren te worden? In de medicijn wereld weten we dat wat nodig is, nodig is in beide gevallen. De auteur wantrouwt persoonlijk diegenen die niet in beide richtingen kan zien.

Channeling

Channeling wordt zelden beoefend door de medicijnwereld. Ofschoon de beoefening haar verdiensten heeft, zijn diegenen die channelen, waarlijk afhankelijk van de integriteit van degene die wordt gechanneld. In feite, hebben vele channels hun eed van trouw moeten herroepen, toen ze ontdekten dat ze opzettelijk werden misleid. Dit betekent niet dat de channeler medeplichtig was aan bedrieglijke manipulatie van de geest, maar in feite was de channeler een gewillig voertuig. De medicijnwereld prefereert dat de krijger of de medicijnman contact maakt met zijn innerlijke passies en waarheden. Het is ons allen bekend, dat in ieder van ons de wetenschap van het universum is. De Ouderlingen wachten tot wij het gaan zoeken. (Kijk eerst naar binnen, vertrouw die passie en alle dingen zullen worden onthuld.) Dit is geen veroordeling van channeling, maar meer een voorkeur om naar binnen te keren voor antwoorden in plaats van naar buiten.

De Gidsen van de Geest

Dit is een eeuwenoude discipline van de medicijnwereld. Het verschil met channeling is dat we luisteren naar onze gidsen, maar ze niet door ons laten praten. We vertrouwen onze gidsen, maar zijn nog steeds zèlf verantwoordelijk voor onze handelingen en beslissingen. Als er een onthulling komt van onze gids, is het aan ons om een manier te vinden om er over te praten. We worden verantwoordelijk voor het overdragen van de boodschap, en als we falen, geloven we dat onze gids iemand anders zal vinden die meer waardig is dan wij

Gidsen van de geest kunnen ons niet verkeerd manipuleren als we trouw blijven aan onze passies. Als we bedrogen worden, zijn we niet oprecht en sterk. We zijn zelf verantwoordelijk.

Kristallen

Alle dingen hebben een geest, en in de Hopiwereld noemen we deze geest Katcina. Zoals je niet alle mensen kunt vertrouwen, kun je ook niet alle kristallen vertrouwen. Sommige kristallen zullen werken voor één individu, terwijl ze een ander droogleggen en pijn doen. Behandel elk kristal zoals je een ander mens zou behandelen, bepaal je eigen houding, oordeel voor jezelf.

De Star Warrior ; samenvatting.

Deze paar bladzijden zijn voor diegenen die minzaam en aardig genoeg geweest zijn om wat informatie te zoeken over de weg van de Star Warrior. Het is alleen de eerste stap op een pad van ontsluiering en ontdekking. Als het pad voor jou goed voelt, ga dan verder. Als je, op welk punt dan ook een angstig voorgevoel krijgt, ga dan op zoek naar een ander pad, of, op zijn minst, stop, neem een diepe zucht en schat opnieuw je positie in. De informatie in deze papieren moet niet blindelings geaccepteerd worden. Je moet naar buiten gaan en alles voor jezelf bevestigen. Jij bent verantwoordelijk voor wat je doet met deze kennis. Als je ervoor kiest het bestaan van de Blues en de Greys af te wijzen, is er nog steeds de terreur van de geheime wereldregering te overwegen. Als je ervoor kiest het bestaan van de geheime wereldregering af te wijzen, dan zou de informatie in deze documenten en andere van dit soort, geen verschil maken in jouw bestaan. Ze zijn onschadelijk. (Een laatste suggestie: alleen omdat je het niet kunt zien of horen, wil niet zeggen dat het niet bestaat.) Als de informatie in deze papieren je dorstig maakt naar meer van de Star Warrior, zet dan door. Als je je niets meer herinnert, herinner je dan dit, het geheim van alle dingen is je passie. Dat is de geheime kracht van de Star Warrior. Doe wat onderzoek, bestudeer alles en neem zelf de beslissing.


Suggesties om te lezen:

Bill Cooper - Behold a Pale Horse;

Timothy Good - Above Top Secret;

Bruce Cathie - Harmonics;

Frank Waters - Book of the Hopi;

Duncan Roads -Nexus Magazine;

Hyemeyohsts Storm -Seven Arrows;

Vine Deloria - God is Red, The Holy Bible, The Dulce Papers,

The Pleiades Papers, The Gemstone Papers, The Opal Papers.

De verantwoordelijkheid van de regering is gegaan naar het punt waar het hele gebruik van de wet het instrument van illegaliteit is.


 
 
Terug naar vorige pagina