The Great Experiment

Vertaald door P. Lammerts
 
 

 

Op 23 April jl. is er om 00:30 Nederlandse tijd door miljoenen mensen over de hele wereld tegelijk een vredesmeditatie gedaan. Overal ter wereld zijn mensen bij elkaar gekomen en in Nederland o.a. in Tilburg, Den Haag, Texel, Eindhoven en Groningen. Het was tevens een test om te kijken hoe snel alle lichtwerkers gemobiliseerd kunnen worden. Het experiment hield in om te kijken of miljoenen mensen tegelijkertijd gefocust op innerlijke- en wereldvrede de wereld kunnen veranderen. De meditatie bestond uit vier delen. Het eerste deel was een affirmatie, het tweede het creëren van een geluid b.v. een aum klank, het derde deel bestond uit vijf minuten stilte en het laatste deel bestond uit een gebed. Via internet is 24 april post binnen gekomen via een mailinglist waarbij door iemand z'n ervaring beschreven wordt:

Ik startte mijn meditatie als gewoonlijk, ik zei mijn gebeden voor bescherming en riep mijn gidsen aan. Deze keer vroeg ik ook al mijn zelven te verenigen in mijn fysieke lichaam voor deze meditatie. In de eerste vijf minuten zag ik al dat er niet zoals gewoonlijk engelen en mensen meededen, maar allerlei soorten wezens die zich bij de ceremonie aansloten. Ongeveer op de helft van de vijf minuten stilte voelde ik de verenigde energie groeien. Zo sterk dat ik het woord 'PEACE' (Vrede) in grote gouden 3D letters uit de aarde omhoog zag schieten, wat groter en groter werd. De woorden gingen door ons totale zonnestelsel, de melkweg en door het hele universum. Wat daarna gebeurde was gewoon niet te geloven, ik was als een observator buiten ons universum. Ik zag de 'Peace' woorden uit het universum komen en nog steeds groter worden. De woorden zagen eruit als vijf vingers van verenigde Licht-Letters, die een zesde deel creëerde om het woord, allemaal bewegend en vergrotend als één. Niet in rechte lijnen maar in 'cirkelbogen', gebogen en elkaar overlappend, zodat ze uiteindelijk terugkeren naar hun bron, het centrum, hun schepper. Toen nam ik nog een stap terug en tot mijn grote verbazing zag ik dat wat gestart was op de aarde, deze 'Vredes' energie, zich uitstrekte uit ons universum naar een aantal anderen!. En toen tot mijn grote verbazing begonnen ook deze universa het woord 'PEACE' uit te zenden. Mijn hart kwam in mijn keel! Tranen van geluk liepen over mijn gezicht, met dit beeld van 'VREDE' overal! Ik voelde een grote liefde over me. We waren allen één, in liefde. Ik maakte de meditatie af en wachtte een tijdje. En toen was het gebeurd. De meditatie was af en ik voelde me weer normaal (het was 5:43 pm, 00:43 Nederlandse tijd, dus 13 minuten).
'Wat betekent dit allemaal?', zei ik tegen mezelf. Nou herinner je die gebogen lijnen waar ik het eerder over had? We zijn allemaal op weg naar huis, mensen! Ik zie jullie daar wel! Yippie!.

 

 
 

Terug naar Menu