Robin de Ruiter;

Robin de Ruiter leeft tegenwoordig een teruggetrokken leven in Ecuador. Hij werd geboren op 6 maart 1951 te Enschede. Zijn jeugd bracht hij voornamelijk door in zijn geboorteplaats. Als jonge jongen verhuisde hij met zijn ouders naar Spanje. Hier studeerde hij onder meer theologie, geschiedenis en Spaans waarvan hij in 1974 zijn titels behaalde.

Zijn carrière begon De Ruiter als freelance schrijver voor Spaanstalige tijdschriften op het gebied van politiek en religie. Met zijn Spaanse publicaties verwierf hij zich een naam in Latijns-Amerika, de Verenigde Staten en Europa. Met zijn boek George W. Bush en de mythe van al-Qaeda – De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001 oogstte hij groot succes op vele internationale boekenbeurzen en onder een wereldwijd publiek. In Nederland werd het boek bekroond met de jaarlijkse Frontier Award 2005. De prijs werd ten overstaan van de voltallige media uitgereikt in Amsterdam. In tegenstelling tot de internationale pers werd het boek door de Nederlandse media collectief doodgezwegen!

De Ruiter staat al jaren internationaal bekend om zijn buitengewone vermogen tot onderzoek. Zijn boeken zijn in vele talen en in meer dan veertig landen gepubliceerd. Hij beschikt over een ongeëvenaard geopolitiek inzicht en een buitengewone feitenkennis. Zijn directe internationale connecties en talenkennis - hij spreekt vloeiend zeven vreemde talen - geven hem toegang tot een ongekend aantal informatiebronnen. Vooral wonderbaarlijk zijn de publicaties van De Ruiter omdat deze getuigen van een heldere, onbevooroordeelde blik. In de tegenwoordige journalistiek is zoiets zeer zeldzaam. Boeken welke getuigen van een dergelijke buitengewone feitenkennis en inzicht in samenhangen - zonder betweterij - zijn in Nederland ondenkbaar geworden. En al helemaal bij wat zich de serieuze pers noemt.

 
 

Ik ( Harrie de Kroon; webmaster van MUFOOZ ) ben zeer verrast!

Na bijna in slaap te zijn gevallen, door al die verhalen van David Icke, Michael Moore, Oliver Stone en Alex Jones en nog vele anderen, ben ik weer wakker! Vaak ook blijf je achter met de vraag; 'Zou het allemaal wel waar zijn, hoe komen ze aan die verhalen?' Ik had de hoop al opgegeven dat er nog iets nieuws onder de zon zou verschijnen maar dat is toch gebeurd. En het is genaamd; Robin de ruiter! De man schrijft zijn boeken kalm en evenwichtig en vooral zonder gebral. Ze eisen je onverdeelde aandacht op en zelfs als je ze uit hebt, kun je ze moeilijk uit je handen leggen....je wéét zonder enige twijfel dat wat hij schreef, waar is!

Na alles wat we voor zoete koek hebben moeten slikken van veel tegenwoordige schrijvers hebben we met Robin iemand die werkelijk goed geinformeerd is. Zijn boeken zijn onderhoudend, avontuurlijk maar vooral schokkend! Zijn ongelooflijke feitenkennis wordt permanent onderbouwd en gestaafd door verwijzingen, personen en documenten en andersoortige bewijzen, zonder dat het geheel daardoor onleesbaar zou worden. Dat op zich is wat onderhavige materie betreft al een hele kunst.

Op veel punten komt Robin tot de zelfde conclusie als veel van de bovengenoemde schrijvers. Zijn mening is echter gevormd door eigen gedegen onderzoek wat op onnavolgbare wijze heeft plaats gevonden.

Ik kan natuurlijk enkel voor me zelf spreken, maar naar mijn persoonlijke gevoel is Robin een man die garant staat voor integriteit en waarheid. Geen enkel feit wordt weergegeven zonder dat hij dat op diverse manieren heeft gecontroleerd en geconformeerd.

Naast zijn excellente boeken probeert Robin de Nederlandse bevolking wakker te schudden en onze politici te stoppen voor wat betreft de Europes Grondwet.

Natuurlijk weten we daar echt wel het een en ander van af, maar had u al eens gehoord van de EAB-wet, (Europees Arrestatie Bevel)? Niemand heeft ook duidelijk beschreven dat die wet een onderdeel is van de Europese Grondwet en wat de werkelijke implicaties daarvan zijn. Robin de Ruiter wel. Dit is werkelijk schokkend!

Door persoonlijke omstandigheden ben ik lange tijd niet in de gelegenheid geweest om volop aandacht aan deze site te schenken. Daardoor was ik ook vrij laat met het signaleren van deze schrijver. En eerlijk is eerlijk, door de kennismaking met Robin de Ruiter, is het vuur weer op gelaaid en ben ik desondanks weer enorm gemotiveerd. Ik heb ook niet meer het beroerde gevoel dat ik alleen sta. (Roepende in de woestijn) Met mensen als Robin in onze gelederen geloof ik dat we toch nog heel wat mensen zullen kunnen wakker schudden! Ik ben er dan ook heilig van overtuigd dat we heel wat meer zullen gaan horen van deze bijzondere man.


Zie hier het document over het Europees Arrestatie Bevel.

Zie hier het document over de Europeese Grondwet.

Zie hier een artikel uit het NRC, wat een kleine samenvatting geeft van wat er sinds '11 September ' met stille trom voor beperkende wetten zijn aangenomen!

Voor de recentie van zijn boeken klik hier.

URL van Robin's Nederlandstalige Site

Robin de Ruiter wint Frontier Award

Meer relevante Linken:

Katholiek Nieuwsblad: Nederland levert Hörchner over .... 13 juli 2007

Waarom worden de boeken van Robin De Ruiter geboycot?

Jehova's: instrumenten in de wereldpolitiek

AFVN met Voorbeeld-Hoofdstuk uit: "GEORGE W. BUSH EN DE MYTHE VAN AL-QAEDA"

Achter Geloten Deuren: met meer informatie.

'De nieuwe wereldorde, wat betekent dat?'

Liegt Bush of liegt de complotdenker?

 

 

Terug