Alien war
 
 

 

Barry Castillio, een medewerker van Bob lazar, vertelde het verhaal over een twist in 1979 tussen de aliens en de mensen op de bases. (Area 51- Dreamland) Blijkbaar was de aliens daar een lokatie toegekend om hun exeperimenten met abductie’s uit te voeren. Er was een overeenkomst tussen de mensen en de aliens dat de menselijke militairen bewaking in de directe omgeving zouden vertoeven, in verband met de veiligheid.

Op een dag, dankzij de wispelturige belangen die de aliens hadden bij een bepaald experiment, wat zij uitvoerden eisten zij dat de bewakers niet daarbij aanwezig zouden zijn. Ze (de aliens) bezorgd waren voor een onbestemde reactie van de kogels in de geweren en patronengordels van de militairen.

De bewakers weigerden en naderden toch het gevaarlijke gebeid. Zij werden toen onmiddellijk vernietigd door de aliens. Later werden zij door twee andere bewakers gevonden met identieke hoofdwonden. Deze acties en reacties resulteerden in de dood van 44 millitairen. Ook bleek een wetenschapper die zij onderwezen te zijn gedood door de aliens.

Daarop verlieten zij de bases en lieten daarbij veel van hun technologie achter. Laat in 1979 werd er een programma gestart om de terugkomst te bewerkstelligen, met de achtergebleven hardware en technologie. Voordat de aliens gingen hadden zij gezegd dat ze zouden terugkeren op een datum die gerepresenteerd werd door zes combinaties die startte bij 1625XX. Bob lazar had geen referentiekader ter verificatie van deze codes en hij kon ook niet speculeren over wat de codes werkelijk vertegenwoordigden. De X’s zijn een indicatie voor onbekende nummers.

 


 
 
Terug naar menu