Svengali en zijn Prijs Parkiet
Mijn respectvolle bijdrage
 
 

 

By Jon Gentry: jgentry@bigplanet.com
7-22-00

Vertaald door Kayme


Kathy O'brien
Ik ben een freelance videofilmer van gebeurtenissen. Op beide handen geteld heb ik Phillips en O'Brien negen maal gefilmd. Vanaf mijn eerste ontmoeting met hen, juni 1996, heb ik een hoop kritiek te verduren gekregen van vurige supporters vanwege mijn uitspraak dat Cathy nog steeds onder mind-controle staat. Mijn bewijs? Het observeren van Cathy's oogbewegingen als ze toegang zoekt tot eidetic* herinneringen. Alex Houston gebruikte tenminste een pop waar hij door kon praten (buikspreker).

Ik ben een freelance videofilmer van gebeurtenissen. Op beide handen geteld heb ik Phillips en O'Brien negen maal gefilmd. Vanaf mijn eerste ontmoeting met hen, juni 1996, heb ik een hoop kritiek te verduren gekregen van vurige supporters vanwege mijn uitspraak dat Cathy nog steeds onder mind-controle staat. Mijn bewijs? Het observeren van Cathy's oogbewegingen als ze toegang zoekt tot eidetic* herinneringen. Alex Houston gebruikte tenminste een pop waar hij door kon praten (buikspreker).

*extreem gedetailleerd en acuraat beeld dat een impressie uit het verleden reproduceert.

Zo, nu de wisseling v.d. macht zich tegen Mark Phillips keert, lijkt mijn gedurende de jaren onveranderde kijk op de zaken op bijstand. Met alle respect voor Ray Bilger's drie jaar van research, het onderwerp is een olifant, en wij zijn de blinde mannen. Mark Phillips mag voor Ray veel lijken op het achterse deel, maar ik zie Mark Phillips als een soort held. Waarom ik Mark Phillips een held zou noemen? Omdat zijn allereerste impuls kwam vanuit een moreel besef, een wens om de tragedie van MK-Ultra Mind-Controle aan de kaak te stellen; maak echter niet de grove fout om te veronderstellen dat individuen van geheime regeringsprogramma's (zoals Phillips) werken vanuit dezelfde morele omvang (als jij en ik).

Ray Bilger's uiteenzetting is nauwelijks actueel te noemen. Brice en anderen hebben al openbare verklaringen "Stuur niemand naar Mark Phillips" gedaan vanaf oktober 1997, op Sylvia Gillotte's conferentie in Atlanta, de CT Expo van Rituele Trauma, Kindermisbruik, en Mind Controle. Ray's keuze om Mark Phillips op dit moment aan te vallen, terwijl Dick Cheney wordt voorgesteld als Dubya's Vice Presidentiële kandidaat, getuigt van een slecht kritisch vermogen; omdat het de uitslag van de geloofwaardigheid van het materiaal in 'Trance'Formation of America, Mark en Cathy's mogelijkheid om dat materiaal mede te delen verwart met het feit of we al dan niet herstellende MK-Ultra slachtoffers naar Mark Phillips moeten sturen. (Klaarblijkelijk niet)

Dus, wat is er met Mark Phillips gebeurd, dat hij zo'n boeman geworden is? Mark miscalculeerde de kracht die nodig was om los te breken. Als resultaat daarvan is Mark gereduceert is tot het uitspelen van de ene machtsgroepering tegen de andere. Vanaf zijn eerste telefoontje naar Dr. Jolly West, heeft Mark informatie gegeven "aan beide zijden." "Hoe denk je dat we blijven leven," vertrouwde hij een vriend toe. Van hints die Mark gaf, bevatte zijn "verzekeringspolis" nieuwe vestigingsfiles van Operatie Paperclip; inside informatie over de Gander Newfoundland crash en meer. Enorme onderhandelings fragmenten, maar blijkbaar....niet belangrijk genoeg. Waarom?
 
De uitdaging waar we momenteel allemaal voor staan:
  • Bijna totale controle van de media; geen gerecht dient een aanklacht in.
  • Onbetekenende Congress Hoorzittingen.
  • Geen (morele) impulsen van het Amerikaanse publiek.
  • Geen ondersteuning van justitie; de lijst gaat maar door.
    Bill Colby miscalculeerde ook met zijn levensverzekering en ging kanoën. De openbaarheid zoeken is geen dagelijkse routine en zeker niet gewoontevormend.

Per saldo hebben Phillips en O'Brien geholpen om letterlijk tienduizenden wakker te maken met betrekking tot de ingangzetting van de Nieuwe Wereld Orde (NWO), één wereld regerings troep; en hebben herhaaldelijk en scherp gewezen naar de Achilleshiel van die NWO: Hun behandeling van vrouwen en kinderen.

Ik ben er van overtuigd dat Brice gelijk heeft over het feit dat haar informatie jarenlang achter gehouden is. Omgekeerd is er iets te zeggen voor de enorme kracht van de bevestiging van "de verklaring van twee of meer getuigen". Zonder Cathy's TranceFormation of America, zou Brice's Thanks For The Memories een enorme lichtgelovigheids bres, een zware strijd zijn; nog steeds een hoge hindernis voor degenen die nieuw staan tegenover het onderwerp.

Met het oog op 'Trance', er was eens sprake van een produktie. Ik had vrienden die naar de Bohemian Grove zouden gaan en in Dick Cheney's kiezersdistrict praten. Toenmalige arrestatie van Traficant's hulp en vele anderen zorgden er voor dat die connectie bekrachtigd werd. Ik heb onafhankelijke verificatie van Charm School/Larry Flint. Informatie met betrekking tot Operatie Brown Stone bevestigt de systematische (Washington DC) compromitatie van regeringsbeambten die Cathy beschreef. Ik heb een getuige die Cathy bij Manuel Noriega in Panama gezien heeft. Het klopt allemaal. Cathy's informatie over de Satanist Michael Aquino is bevestigd: Een officier van Aquino's terechtzitting merkte strijdlustig op, "Top van de ijsberg", verwijzend naar bewijs tijdens het verhoor. Het is moeilijk te zeggen hoeveel 'Trance' heeft bijgedragen aan het recente John DeCamp succes in de Bonacci zaak (de Franklin Doofpot). Daarom zou ik de lezer willen aansporen om hun bijdrage te waarderen.Henry Kissinger
Ik maakte eens een grapje over "Nutteloze eters" en "Kus-des-Doods, Henry Kissinger." Chip Tatum (een CIA zwarte-agent) hield zijn wijsvinger op 3 cm afstand van mijn neus en zei, "Degene die Kissinger bekritiseert, sterft!" Te oordelen aan de toon, Chips's totale gebrek aan humor, sprak dat boekdelen (een opdracht of twee?). In wezen ben ik niet verrast dat Mark over Kissinger loog. Als insider, wist hij dat het slecht nieuws zou betekenen. Ik filmde Brice Taylor op het Global Sciences Congres in Daytona Beach, in februari 1998, toen ze uiteindelijk de hindernis nam en "Namen noemde". Er zijn slechts weinigen die weten wat een grote hindernis dat was.

Het ondersteunt ook niet de waarheid als we zeggen dat we "een enorme pedofiele regering" hebben. Dat doet afbreuk aan diegenen in de regering die doorgaan met ons informatie toe te spelen (ga zo door jongens), en de realiteit dat onze regering gewoonweg te groot is, samengesteld uit verschillende lagen van eerzuchtige potloodvretende ambtenaren, David Icke's "piramide", die eigenlijk weinig te maken heeft met de gecompromiteerde en corrupte individuen aan de top. Ik heb met goede mensen gesproken van het Reagan tijdperk in het Witte Huis die geen enkel besef hadden van wat er zich allemaal afspeelde achter de gesloten deuren.

Ik ben het ook, met alle respect, oneens met de voormalige geheim agent van L.A. , Ted Gunderson (FBI) en anderen, die nummers van jaarlijks 100.000 vermiste kinderen promoten. In Texas hebben we de Amber wet, die iedere keer dat er een kind vermist wordt de lokale radio en het wetssysteem in een overeenkomstige poging activeert. Dat zijn simpelweg niet de globale cijfers, deze "duizenden en duizenden Amerikaanse vermiste kinderen." Het dient alleen de oproerkraaiers om zulke claims te doen.

Er zijn degenen die, als Jimmy Rothstein (Voormalig NYPD), die volhouden (schadebeperking?) dat er geen sprake is van Satanische groeperingen, alleen van een stel sexuele zieken. Toch heb ik van slachtoffers/getuigen van Satanische rituelen aangehoord. Het bestaat. Het is een zeer bruikbaar gereedschap om deelnemers het zwijgen op te leggen, aangezien er geen beeld is van de omvang van de moorden. Dat is waarom, Ray, jij nooit de volledige waarheid van een Mark Phillips of enig ander MK-Ultra slachtoffer te horen zult krijgen. Ze kunnen de volledige waarheid niet vertellen, "wat er zich werkelijk in Amerika afspeelt....," zonder serieuze wettelijke gevolgen.

En Ray, voor het geval dat je denkt dat ik het niet begrijp, ik had mijn eigen "Janus". Ik woonde een stormachtig anderhalf jaar met Gail samen. Ze stierf in januari 1996. MPD (DID) en betrokkenheid bij MK-Ultra; foto's met Ronald Reagan, foto's bij het Hefner Mansion, of was dat haar tweeling?; en veel meer. Ik zit op stille avonden, nip misschien aan een beetje Chardonnay, en luister naar ons lied: Nat King Cole, "Liefste, ik houd heel veel van je,...Je hebt mijn hart helemaal gestolen." Ik speculeer over wat ik nog meer had kunnen doen met het beetje informatie wat ik toen had, om "Humpty weer heel te maken," om die kostbare persoon te helen, waar ik zelfs nu nog van houd.

Persoonlijke ervaring hebbend, verwonder ik me dat Ray niet bekend is met Gamma persoonlijkheden, de rampen controle dienst, die liegen, verkeerde inlichtingen geven en verwarring zaaien als een MK-Ultra persoon zichzelf aan je begint te onthullen; een bijna onontwarbaar web van leugens en waarheid dat het beste onderscheidingsvermogen op de proef stelt. Ik vraag me af of David Icke er spijt van heeft dat hij Arizona's verslagen al te graag wilde accepteren.De tijd zal het uitwijzen.

Bovendien heeft de jongere generatie van MK-Ultra slachtoffers zo'n ingewikkelde programmering dat het bijna gelijk staat aan het onschadelijk maken van een geraffineerd, op scherp staande bom. Ik raad aan om contact op te nemen met Brice Taylor en de bronnen waar zij een persoon naar zou verwijzen. Het is geen onderneming voor de zwakkelingen.

Mijn beste wensen voor iedereen in deze voortschrijdende tragedie, zelfs aan de MK-Ultra handlers, deze meesters van gedragscontrole met alle codes, sleutels en triggers. Jongens, ik hoop dat jullie allemaal het licht zullen zien; realiseer dat jouw lievelingsrobots echte mensen zijn, en loop over: schaar je aan onze kant.We hebben jullie vaardigheden nodig om te helpen genezen wat jullie al deze jaren hebben bewerkstelligd.

Met respect, Jon Gentry

 
 
Terug naar Menu