"Now I Understand What Happened in Germany"
(TWA Flight 800)]"

Date: Mon, 28 Aug 2000 22:37:23 -0500 From: Jon Gentry jgentry@bigplanet.com
Subject: [Fwd: "Now I Understand What Happened in Germany" - (TWA Flight 800)]

To: "Mufooz: Meldpunt voor UFO's en andere Onverklaarbare Zaken" mufooz@wanadoo.nl

 
 

 


Onderstaande brief kregen we uit Amerika met het verzoek van John Gentry om de mensheid op de hoogte te stellen van het feit dat de Amerikanen op grote schaal onder hevige Mind Controle staan.

Please let your friends know.

We, in America, are under intense mind control.

JG Date: Mon, 28 Aug 2000 22:05:39 -0500 From: Jon Gentry jgentry@bigplanet.com
Subject: "Now I Understand What Happened in Germany" - (TWA Flight 800) To: jr@rense.com

Mike schreef:

Ik ben het grootste deel van mijn leven een gedreven geschiedenisstudent geweest. Ik heb de opkomst van de Nazi macht in de jaren dertig in Duitsland bestudeerd en heb me afgevraagd waarom de Duitsers, zonder enige vorm van protest hebben toegelaten dat deze afschuwelijke toestand zich stap voor stap kon ontwikkelen zonder totdat het resulteerde in de ondergang van hun land en de dood van miljoenen mensen.

(Noot van de redactie; bekijk de film 'The Wave' maar eens)

Gisteren kondigde het Nationale Vervoers Veiligheids Bestuur van de Verenigde staten (de NTSB) dat de TWA 800 was vernietigd door een explosie in de centrale brandstoftank, door onbekende oorzaak. Ze verklaarden ook dat er "GEEN" bewijs was om te veronderstellen dat het vliegtuig door een raket neergeschoten zou zijn. NN begrijp ik wat er in Duitsland gebeurde!

W. Craig Roberts reageert;

NTSB beslist dat er GEEN bewijs is van een raket of bom met betrekking tot de TWA 800...

Laten we eens kijken...

1. Meer dan 200 getuigen zagen een raket of 'flikkering' die vanuit het water omhoog kwam en draaide, toe het vliegtuig raakte, waar daaropvolgend een kleine en daaropvolgende grote explosie plaats hadden.

2. Sommige van deze getuigen waren militairen, in luchtvaart of iets wat daar aan verwant was.

3. De huls (een blik) van een Stinger mortier lanceerder werd gevonden bij een treiler op het terrein.

4. Alle getuigen werden door de FBI "ondervraagd" en hen werd verteld dat ze GEEN RAKET GEZIEN HADDEN.

5. De CIA raakt er bij betrokken en maakt als uitleg een tekenfilm dat totaal verschilt van de eigenlijke gebeurtenis - in totale tegenstrijd met de beschrijvingen van de getuigen.

6. Bewijsstukken in de hangar van Calverton zijn veranderd door het metaal in tegengestelde richting om te buigen, NA de reconstructie

7. De FBI steelt alle bewijsstukken die de raket laten zien en ze weigeren die terug te geven.

8. Het NTSB onderzoek wordt door de FBI gedaan.

9. Overblijfselen van raket brandstof worden op de rugleuningen aangetroffen, maar de vinder wordt door de regering vervolgd.

10. De schrijver James Sanders stelt de bevindingen van de regering ter discussie, heeft analyses die van de stof van de rugleuningen gemaakt zijn, maar HIJ is degene die door de DoJ vervolgd wordt.

11. Radar banden worden in beslag genomen en verzegeld door de FBI.

12. De radar banden lieten een raket zien, en andere ongewone "vaartuigen" in het gebied.

13. De Marine liegt en zegt op de tweede dag dat er GEEN militaire schepen of vliegtuigen in de nabijheid waren. (De USS Normandy, twee UH-60 Blackhawks, een P-# Orion anti-onderzeeër vliegtuig en een C-130 even daargelaten, alsook een kustwacht kotter en waarschijnlijk een onderzeeër).

En nog zoveel meer. Voor de zoveelste keer heeft de Clinton/Gore bende zich verbonden met media controle voor de massa. "Onthoud het nummer van de haak waar je je kleren ophangt voor je onder de douche gaat....RAUS....SCHNELL!!!

JG zegt;
Aan al mijn geliefde vrienden die op het internet surfen: Dit is knap, zelfs lollig, maar niet heus. Bid met me dat de Amerikaanse bevolking wakker wordt. Sommigen van jullie hebben misschien geliefden op de vlucht 800 gehad. Amerikanen verdienen beter. Ik denk dat de hierboven gegeven commentaren een "schot in de roos" zijn. Allee, de Duitsers hadden geen internet. Laten we het gebruiken mensen, voordat we allemaal "Kameraden" worden.

JG.


 
 
Terug naar Menu